- Konu Sahibi Spagetti2020
Birgün anne babanın ziyaretine gittiginde, evine dönmek için sabırsızlanacaksın minnoş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 4 yıl oldu evleneli ilk başlarda çok fazla ağlayıp annemi özlüyodum hep oraya gitmek istiyodum eşim sağolsun götürüyordu ben kalıyorum orda herkes yanlış anliyodu bişey ki oldu küs mü geldi falan diye ama hiç umrumda değildi biraz geçtikten sonra komşularla iyi anlaşıp çevre kurdukca annemlere gidesim gelmiyo bazen hiç evim evim diyorum şimdide oraya gidince kalma isteği gelmiyo hiç eşime gidelim eve diyoum o kalmak istiyo şimdideArkadaşlar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz . 8 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Fakat oturduğumuz evde yalnız kalamıyorum. Ailemden hiç ayrı kalmadım . Üniversiteyi annemgilin yanında aynı şehirde okudum. Evlenince tüm sorumluluk bana kaldığı için mi bilmiyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum . 23 yaşındayım galiba çok çabuk evlendik. Sizce ne yapmalıyım benim gibi olan var mı hep anneme gelmek istiyorum yalnız kalmaktan korkuyorum![]()
Komşular var ama eşim görüşmemi istemiyor şuan bu konuyu yazdığımdan beri anneme gitmiyorum inşallah alışıcamDaha çok yeni alışman için belli bir zaman geçmesi lazım. O ev senin evin, evinde istediğini yapabilirsin. Kendine uğraşlar bul, bir şeyler yap vakit geçir. En önemlisi evini sev burası benim bizim evimiz de. Komşuların varsa onlarla tanış tabi şu pandemiden sonra.
Şuanki çağın 23 yaşı ile otuz sene öncenin 23 yaşı aynı değil.
Erkenin de erkeni evlenmişsin ondan oluyor bunlar