Evime birileri mi giriyor ?

Bende durup durup bunu düşünüyorum kadinin derdini dert ettim kendime :))

+1
Aynı fikirdeyim

Evet bence evinize biri giriyor. Sonucu merak ediyorum acaba eşinizle aynı yerdemi çalışıyorsunuz ?

Üst kilidi değiştirmişsiniz...eee nasıl işçi,ev sahibi sohbeti dönüyor hala...anahtar olmadan hadi açtılar diyelim,sonra nasıl kilitliyorlar?

Yedi mahalle duydu zaten artık...kamera filan işe yaramaz...geçmiş olsun size de, bize de...hep beraber meraktan çatlarız afiyetle

Evet kesinlikle yapılması gereken buydu. Muhtemelen bence de eşiniz biliyordu, aldatıyor ya da aldatmıyor ama eve giren kişiyi bildiğine eminim. Kendisinden habersiz evine giren birilerinin varlığı insanı huzursuz eder çünkü, bunu sorguladığı için çevresindekilere de bağırıp çağırmaz. Ama maalesef hanımefendinin de dediği gibi ömür boyu şüpheyle yaşayacaksınız böyle. Zaten artık uyandığınız için bu saatten sonra giren çıkan olacağını da sanmam, aptal değillerse tabi. Geçmiş olsun.

Yani kocanız bu olayın kilit noktası gibi. Ama uyandırmıssınız, bundan sonra bi süre takipte kalın derim.

Çünkü sen cook akilli bir kadınsın ,. Önerilerin doğru ama dediğin gibi de geç kalınmış yazık ki.

Hemen eşi suçlamak normal mi? Hayatları onlar paylaşıyor insan az çok bilir takip eder bir sizin mi aklınıza geldi ihanet bi kadın olarak onun gelmedi mi ? Bu kadar özel hayata müdahale görmedim dedikleriniz yapılmadığında bir isyan çok sakinmiş allah aşkına ağlayan surat koysa yada korkulu korktuğunu mu anlıcaksınız ? Bence eve kamerayı siz koyup izleyin malum bu kadar merağın sonu ne biliyoruz. İnsanların hayatlarına bu kadar ağır konuşmalar yapamazsınız öneri sunmak ayrı hatta işi şakaya vurup ortalığı durultmayı da anlarım ama sizin ki fitili ateşlemek en azından akıllı bir kadınmış @-huzur- size kalsa delili bulmadan boşamalı kocayı. Koca da kadını suçlasın ohh ortalık cümbüş yeri,atladığınız nokta sadece şu Öneriyle müdahaleyi birbirinize karıştırmanız. Giren adamın görünmez olup girmesi bile bana daha yakın ihtimal geliyor hangi erkek bu kadar saf olabilir eve birini getirecek ve çıkarken kontrol etmicek :)) bu söylediklerinizi siz yaşamız olabilirsiniz ama 4 aylık bir çift daha taptaze iken kalkıpta böyle birşey kolay kolay yapmaz ciddi sorunları olmasa

Çok gerginsin bilmem ne diyorsunuz ben oturup sizin kocalarınız hakkında ithamlarda bulunsam ? Parçalamak için açık adres alırsınız sosyal medyayı siz gerçek hayat görüşüyle karıştırmışsınız çok yazık. Kadına destek olmaksa amaç ki bence feyk olan sizin tavırlarınız :) onun bu agresif halletine ya anlayış gösterir yada konuyu takipten çıkarsınız siz yerden yere vururken çok hoş aman alkış o bu sitres ve korkuyla sert cevaplar verince "uslop cok yonloş" he sizin ki çok doğru böyle milletin özel hayatına kocasından şüphelenmesine sebep olun "sono yordom edondo suç" kamera taktıramıyorum yoğunluktan diyor neden diyorsunuz bu kadar düşünüyorsanız gidin siz durun ustaların başında susuyorum da bu kadarı fazla bence herkes duracağı yeri bilmeli. @-huzur- konuyu takipteyim umarım içini rahatlatacak sonuçlar alırsın uzaktan takipteyim allaha emanet

+1
+1
+1

U Utopikhis Evet esim benden sonra çıkıyor ama kendi evinin tuvaletini o şekilde bırakamaz yani. Sifonu çekmek o kadar zor değil. Kendi yapmış olsa bile o tuvalet kagidinin rulosunu neden o şekilde yırtıp atsın ?
N nscckts Agresif cevap verdi derken sanki beni almis evire cevire dovmus gibi anladınız sanırım. Ben klozeti kullandinmi diye sordum oda hayır dedi. Bende bak uyku sersemi filan girdiysen söyle sifonu bile cekmemissin dedim oda hayır ben orayı kullanmıyorum bilmiyomusun dedi sesini biraz yükselterek. Çünkü bu soruyu 2 3 kere daha sormustum. Bütün agresiflik bundan ibaret. Siz nasıl tartisiyorsunuz bilmiyorum ama bizim tartışmamız bu ayarda oluyor genelde.
Eşimin bekar arkadaşi yok. Ayrıca (bunu söylemek istemiyorum farklı noktalara kayma olmasın diye ama) kendisi çok inançlı bir insandır. Dediginiz şeye göz yumacak biri değil. Fakat diyelim ki oldu,ben eşime söylemeden asla o eve rahat girip cikamam. Ben burda masal anlatmiyorum. Hepsini gercekte yasiyorum.Bunu gözden kaciriyorsunuz. O gun ben eve geldim o manzarayla karsilastim ve korkudan ağlamaya başladım zaten. Eşim geldiginde de hemen kurnazca ruh halimi değiştirecek halde değildim. ''Eşime soylemeyim kamera taktiriyim bakalım kim eve kadın atıyor'' diye düşünecek ne halim vardı ne de aklım. İyi güzel film senaryosu gibi yaziyorsunuz ama gerçeğe dönün biraz lütfen. Siz en ufak şeylerde şüphe duyacaginiz insanla mi evlisiniz yada evli degilseniz güven duygusunu tam olusturamadiginiz insanla evlenir misiniz gerçekten ?
Ömür boyu şüphe filan duyacağımi sanmıyorum. Bakın tekrar ediyorum,eşime güvenim sonsuz,o yapmaz demiyorum dememde. Ama böyle bir şeyi esimin üstüne yıkmak için elimde ne sebep nede kanıt var. Soylediginiz şeyler eğer esimin karakterine,yaşam tarzına bu kadar ters dusmeseydi mutlaka ihtimal verirdim. Aldatiyor dersiniz olabilir derim hatta cinler periler gelip cis yapıyor dersiniz inanırım ama bu söylediklerinize ihtimal veremem. Yaklaşık 5 senedir tanıyorum yeni değil.

apranxx Üst kilidi filan değiştirmedik yahu nerden cikariyorsunuz ? Yedi mahallede duymadı. Lütfen yorum yapacaksanız düzgün okuyun. Sadece bina görevlisi ve karşı komşum biliyor.
@Yesilelmaaa Yorumunuz için tekrardan teşekkür ediyorum. Bu kadar güzel anlatilabilirdi. Merak etmeleri gerçekten çok doğal ama benimde bi insan olduğumu unutuyorlar. Ben herkesten cok merak ediyorum. Benim evime giriliyor,benim evim kullaniliyor elbette merak edicem ama korkularim merakimdan daha çok. Ben üzerimi degisirken yada yemek hazırlarken yada tv izlerken tanımadığım bi adam eve girse ne yaparım ? Yada adam evdeyken ben gelmiş olsam neler olur ? Pardon abla diyip çekip gidecegini hiç sanmıyorum. Merak kediyi öldürür diye boşa dememişler.

Burda konu ne ben ...ne benım evlılıgım ...nede kımınle evlı oldugum...
Dırek kılıt degıstırıcem dedıgınız ıcın kamera taktırın dedım esınıze suc ustu yapın aklınız buna ersin demedım sızın aklınıza bu nerden geldı anlamadım...

Esınızı tanımadıgım ınanclarını bılmedıgım ıcın anahtarı bırıne verebılme ıhtımalınden bahsettım
Esınız sızı aldatıyor da demedım o kullanmısta demedım sızın her önerıyı red etmenıze karsılık secenekler sundum...

Ayrıca apartman gorevlısı aradı evlere işçi gırebılıyor ya da ev gezdırebıliyoruz dıyor ve bunu normal karsılıyor sız 3 . 5 kez bunu yasarken aman be kım gırıcek dıyor sozlerınıze karsılık yazdım

Tasındıgı evın anahtarını degıstırmeyen birinin mantık hatası yapabılme ustune konusurken bana mantıkdan bahsetmeniz ayrı bi ironi

Bana niye saldırdınız anlamıyorum
Evet baya bi siniriniz bozulmuş gercekten
Sizi anlayışla karsılıyorum

Tekrar gecmış olsun

Son düzenleme:
Bir insan eve gizli girip,wc yi kullanıp,sonrada rulo kağıdını yırtıp klozetin içine neden atar ki?
Bu bir çeşit varlığını hissettirmenin yolu?Her kimse bunu bilerek yapmış.
Sizin de ikna olduğunuz üzere kamera dan başka çare yok gibi....
Yerinizde olmak istemezdim,ama dahiyane bir fikrim yok özellikle eş ve sevgili durumu gibi bir şeyden daha dahiyane hiç yok!

Sizden ziyade eşinizin rahatlığı insanı düşündürüyor. Eşinizi birşeyle itham etmedik aslında ama normal erkek profilini düşününce daha ilk şüphe de ortalığı ayağa kaldırması gerekirdi. Apartman görevlisi işçiler girebilir demiş dediniz. Ondada gariplik var. Bu durumdada benim eşim ortalığı ayağa kaldırırdı. Sizi hala kendisi evde yokken o eve sokması bile enteresan geliyor bize. Şaşkınlığımız bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…