Bende durup durup bunu düşünüyorum kadinin derdini dert ettim kendime :))Hayır herkes kamera taktırın kim olduğunu öğrenin daha sonra kilidi değiştirin diye paraladı burda kendini. Siz zaten o kilidi en başta değiştirmeyerek Allah'a emanet yaşamışsınız. Bi kaç gün daha sabredip öğrenin kim olduğunu bizde çatladık meraktan.
+1Bu zamana kadar varsa yalanını yakalamadıgım kocam sorularıma agresıf cevap verse ustunede apartman gorevlısı benı aradı boyle boyle dedı dese karnımı kasıya kasıya guler asla ınanmazdım
Cunku sızın evınıze ızınsız gırmelerı mumkun degıl bu bır suc
Esınız sızın ıznınız olmadan belliki evın anahtarını bırıne vermıs o kısı sevgılısıyle eve gelmiş bu cok açık
Ve bellikı bu kısı sızınde tanıdıgınız bırı bılmenızı ıstemiyor
Her hafta mutlaka oluyor dıyorsunuz bellıkı 1- 2 saatlıgıne evı kullanmıslar
Bundan sonra olmaz cunku uyandınız ve bunu apartmsn gorevlısı esınız dolayısıyla ılgılı herkes bılıyor
Sızın yapmanız gereken esınıze bıle soylemeden eve kamera takıp beklemektı
3_5 gun oyalanır esınızle aynı zamanda evde olurdunuz korkmazdınız da
Artık ömür boyu supheyle yasayacaksınız gecmıs olsun
Gece gece gerildim vallahi yaBende durup durup bunu düşünüyorum kadinin derdini dert ettim kendime :))
bönöm köcöm yöpmöz
Bu zamana kadar varsa yalanını yakalamadıgım kocam sorularıma agresıf cevap verse ustunede apartman gorevlısı benı aradı boyle boyle dedı dese karnımı kasıya kasıya guler asla ınanmazdım
Esınız sızın ıznınız olmadan belliki evın anahtarını bırıne vermıs o kısı sevgılısıyle eve gelmiş bu cok açık
Bundan sonra olmaz cunku uyandınız ve bunu apartmsn gorevlısı esınız dolayısıyla ılgılı herkes bılıyor
Bu zamana kadar varsa yalanını yakalamadıgım kocam sorularıma agresıf cevap verse ustunede apartman gorevlısı benı aradı boyle boyle dedı dese karnımı kasıya kasıya guler asla ınanmazdım
Hemen eşi suçlamak normal mi? Hayatları onlar paylaşıyor insan az çok bilir takip eder bir sizin mi aklınıza geldi ihanet bi kadın olarak onun gelmedi mi ? Bu kadar özel hayata müdahale görmedim dedikleriniz yapılmadığında bir isyan çok sakinmiş allah aşkına ağlayan surat koysa yada korkulu korktuğunu mu anlıcaksınız ? Bence eve kamerayı siz koyup izleyin malum bu kadar merağın sonu ne biliyoruz. İnsanların hayatlarına bu kadar ağır konuşmalar yapamazsınız öneri sunmak ayrı hatta işi şakaya vurup ortalığı durultmayı da anlarım ama sizin ki fitili ateşlemek en azından akıllı bir kadınmış @-huzur- size kalsa delili bulmadan boşamalı kocayı. Koca da kadını suçlasın ohh ortalık cümbüş yeri,atladığınız nokta sadece şu Öneriyle müdahaleyi birbirinize karıştırmanız. Giren adamın görünmez olup girmesi bile bana daha yakın ihtimal geliyor hangi erkek bu kadar saf olabilir eve birini getirecek ve çıkarken kontrol etmicek :)) bu söylediklerinizi siz yaşamız olabilirsiniz ama 4 aylık bir çift daha taptaze iken kalkıpta böyle birşey kolay kolay yapmaz ciddi sorunları olmasa
Çok gerginsin bilmem ne diyorsunuz ben oturup sizin kocalarınız hakkında ithamlarda bulunsam ? Parçalamak için açık adres alırsınız sosyal medyayı siz gerçek hayat görüşüyle karıştırmışsınız çok yazık. Kadına destek olmaksa amaç ki bence feyk olan sizin tavırlarınız :) onun bu agresif halletine ya anlayış gösterir yada konuyu takipten çıkarsınız siz yerden yere vururken çok hoş aman alkış o bu sitres ve korkuyla sert cevaplar verince "uslop cok yonloş" he sizin ki çok doğru böyle milletin özel hayatına kocasından şüphelenmesine sebep olun "sono yordom edondo suç" kamera taktıramıyorum yoğunluktan diyor neden diyorsunuz bu kadar düşünüyorsanız gidin siz durun ustaların başında susuyorum da bu kadarı fazla bence herkes duracağı yeri bilmeli. @-huzur- konuyu takipteyim umarım içini rahatlatacak sonuçlar alırsın uzaktan takipteyim allaha emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?