Evime davet etmeli miyim ?

Artemis888

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
121
211
103
Merhaba KK ‘nın sevgili kadınları.Bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var. Yaklaşık 4 ay gibi bir süredir bir beyfendiyle flört ediyorum hatta artık sevgili sayılırız. Ne yapmalıyım görüşmekten vazgeçip beklemek veya eve çağırmak ne dersiniz ?

Son düzenleme:
Bekleyn, dışarda dolaşabilirsiniz açık alanda oturabilirsiniz, birlikte yürüryüş yapabilirsiniz, piknik yapardınız ama hava soğudu tabi. Ama eve çağırmanın sonu hele de kalacaksa genelde ileriye giderek bitiyor o sorun değil diyorsanız bile güvenmek için çok erken..

hafta sonu da yasaklar gelince evet sıkıntı

ama bence bir iki hafta akışına bırakın

ilk yasak haftası davet etmeyin

biraz görüşmeyince nasıl yapsak moduna girsin

o zaman çağırırsınız

yani daha yasak dün bir bugün iki yarın bana gel şık olmaz gibi

Sizi tanımıyoruz adamıda tanımıyoruz. Onun birlikte geçirilecek bir geceden beklentisi ya da sizinki ne bilmeden yorum yapamıyor insan.
Eğer sadece film izleyip ayrı ayrı uyuruz diyorsanız adamı iyice tanımadan birlikte kalmayın. Çünkü beklentisi farklı olursa ilişkiniz yara alır. Ben olsam biraz daha zaman tanırdım.

erken olup olmadığına sen karar verirsin ama evde helede o gece aynı evde kalmanın sonunun nereye gideceği bellidir. ama sonu sizin için önemli değilse problem yok yani buna yine siz karar verirsiniz

Bu kişiye göre değişir. Mesela ben 2 sene de geçse eve çağırmam ama sizin tabunuz yoktur çağırırsınız. Herkesin kendi hayat tarzı ve kararları bence. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Bir de gece kalacak diyorsunuz evlilik öncesi cinsellik sizin için sorun değilse çağırın ne olacağı belli olmaz.

Bu konuya herkes kendi hayat görüşü açısından cevap verir. Önemli olan sizin hayat görüşünüz yani. Ben 4 aydır birlikte olduğum birisiyle fiziksel olarak da yakın olmak isterim.

Ama siz bu konuyu burada sorduğunuza göre anladığım kadarıyla adamla görüşmek istiyorsunuz ama henüz fiziksel olarak yakınlaşmak istemiyorsunuz. O zaman bunu karşı tarafa baştan belirtin. Doğrudan konuşuruz diyorsanız açıkça söyleyin. Doğrudan konuşmak istemiyorsanız "salondaki kanepem rahattır" veya "misafir için ayrı odam var merak etme" gibi.

Çok mantıklı bir düşünce .Bence de ilk haftadan çağırmayayım bakalım nasıl olacak , baktık hiç olmuyor o zaman bi tekrar düşüneyim :)Teşekkürler

bacım eve çağırmak nedir pragda mıyız barcelona da mı?
bana kalsa bana ne istediğin şeyi yap? ama ulkemiz için durum böyle.

Çok güzel anlamışsınız aynen öyle görmek istiyorum ama fiziksel yakılaşma için henüz erken gibi . Tamamdır eğer çağırırsam aklımda olsun baştan fikrimi net olarak belirteyim.Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…