- 19 Mayıs 2019
- 121
- 211
- 103
- Konu Sahibi Artemis888
-
Merhaba KK ‘nın sevgili kadınları.Bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var. Yaklaşık 4 ay gibi bir süredir bir beyfendiyle flört ediyorum hatta artık sevgili sayılırız.Şimdilik güzel gidiyor herhangi bir yanlışını da görmedim ve güveniyorum da. Sıkıntı ise şu malum yeni yasaklar geldi e haliyle çocuk işten 7 de çıktığı için görüşme imkanımız da kalmadı.Aman her gün göreyim gibi bir düşüncem yok ama haftada 1 görüşsek iyi olur. Ben yalnız yaşıyorum o ise ailesiyle , bu yüzden ben onu vakit geçirmek için evime çağırsam henüz erken midir sizce ? Asıl sıkıntı ise yasaklar 9-5 olduğu için mantıken gelirse bende kalması gerekecek.Kalmak zorunda olmasa hadi yine çağırırsın. Ne yapmalıyım görüşmekten vazgeçip beklemek veya eve çağırmak ne dersiniz ?
Sizi tanımıyoruz adamıda tanımıyoruz. Onun birlikte geçirilecek bir geceden beklentisi ya da sizinki ne bilmeden yorum yapamıyor insan.Merhaba KK ‘nın sevgili kadınları.Bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var. Yaklaşık 4 ay gibi bir süredir bir beyfendiyle flört ediyorum hatta artık sevgili sayılırız.Şimdilik güzel gidiyor herhangi bir yanlışını da görmedim ve güveniyorum da. Sıkıntı ise şu malum yeni yasaklar geldi e haliyle çocuk işten 7 de çıktığı için görüşme imkanımız da kalmadı.Aman her gün göreyim gibi bir düşüncem yok ama haftada 1 görüşsek iyi olur. Ben yalnız yaşıyorum o ise ailesiyle , bu yüzden ben onu vakit geçirmek için evime çağırsam henüz erken midir sizce ? Asıl sıkıntı ise yasaklar 9-5 olduğu için mantıken gelirse bende kalması gerekecek.Kalmak zorunda olmasa hadi yine çağırırsın. Ne yapmalıyım görüşmekten vazgeçip beklemek veya eve çağırmak ne dersiniz ?
Ah ah karşıdan eve dönmem bile bi saat yoksa giderim kesiniş çıkışına gidip görebilirsiniz 1 saat bile yeter
erken olup olmadığına sen karar verirsin ama evde helede o gece aynı evde kalmanın sonunun nereye gideceği bellidir. ama sonu sizin için önemli değilse problem yok yani buna yine siz karar verirsinizMerhaba KK ‘nın sevgili kadınları.Bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var. Yaklaşık 4 ay gibi bir süredir bir beyfendiyle flört ediyorum hatta artık sevgili sayılırız.Şimdilik güzel gidiyor herhangi bir yanlışını da görmedim ve güveniyorum da. Sıkıntı ise şu malum yeni yasaklar geldi e haliyle çocuk işten 7 de çıktığı için görüşme imkanımız da kalmadı.Aman her gün göreyim gibi bir düşüncem yok ama haftada 1 görüşsek iyi olur. Ben yalnız yaşıyorum o ise ailesiyle , bu yüzden ben onu vakit geçirmek için evime çağırsam henüz erken midir sizce ? Asıl sıkıntı ise yasaklar 9-5 olduğu için mantıken gelirse bende kalması gerekecek.Kalmak zorunda olmasa hadi yine çağırırsın. Ne yapmalıyım görüşmekten vazgeçip beklemek veya eve çağırmak ne dersiniz ?
Çok mantıklı bir düşünce .Bence de ilk haftadan çağırmayayım bakalım nasıl olacak , baktık hiç olmuyor o zaman bi tekrar düşüneyim :)Teşekkürlerhafta sonu da yasaklar gelince evet sıkıntı
ama bence bir iki hafta akışına bırakın
ilk yasak haftası davet etmeyin
biraz görüşmeyince nasıl yapsak moduna girsin
o zaman çağırırsınız
yani daha yasak dün bir bugün iki yarın bana gel şık olmaz gibi
Merhaba KK ‘nın sevgili kadınları.Bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var. Yaklaşık 4 ay gibi bir süredir bir beyfendiyle flört ediyorum hatta artık sevgili sayılırız.Şimdilik güzel gidiyor herhangi bir yanlışını da görmedim ve güveniyorum da. Sıkıntı ise şu malum yeni yasaklar geldi e haliyle çocuk işten 7 de çıktığı için görüşme imkanımız da kalmadı.Aman her gün göreyim gibi bir düşüncem yok ama haftada 1 görüşsek iyi olur. Ben yalnız yaşıyorum o ise ailesiyle , bu yüzden ben onu vakit geçirmek için evime çağırsam henüz erken midir sizce ? Asıl sıkıntı ise yasaklar 9-5 olduğu için mantıken gelirse bende kalması gerekecek.Kalmak zorunda olmasa hadi yine çağırırsın. Ne yapmalıyım görüşmekten vazgeçip beklemek veya eve çağırmak ne dersiniz ?
Çok güzel anlamışsınız aynen öyle görmek istiyorum ama fiziksel yakılaşma için henüz erken gibi . Tamamdır eğer çağırırsam aklımda olsun baştan fikrimi net olarak belirteyim.Teşekkürler :)Bu konuya herkes kendi hayat görüşü açısından cevap verir. Önemli olan sizin hayat görüşünüz yani. Ben 4 aydır birlikte olduğum birisiyle fiziksel olarak da yakın olmak isterim.
Ama siz bu konuyu burada sorduğunuza göre anladığım kadarıyla adamla görüşmek istiyorsunuz ama henüz fiziksel olarak yakınlaşmak istemiyorsunuz. O zaman bunu karşı tarafa baştan belirtin. Doğrudan konuşuruz diyorsanız açıkça söyleyin. Doğrudan konuşmak istemiyorsanız "salondaki kanepem rahattır" veya "misafir için ayrı odam var merak etme" gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?