- 27 Şubat 2023
- 577
- 554
- 33
- Konu Sahibi iyi_biri_06
Arkadaşlar merhaba! İkiz çocuklarım için önce üç ay kayınvalidede üç ay annemde kalmıştım daha sonra dönünce yine kayınvalidede kaldık. Eşime defalarca söylememe rağmen evimizin soğuk olduğunu söyleyip reddediyordu beni. Ancak biz kayınvalideyle iyice yüz göz olduk bu bir buçuk ayda. Daha önceki üç ay pek sesimi çıkarmıyordum zaten bebekler çok ağlıyordu depresyona girmişim sonradan fark ettim. Sonra artık ben de dilimi tutamamaya başladım ağzıma geleni saymaya başladım tabi saygısızca değil. Birkaç kez küstük de. Neyse en son üç gün önce küstük ben de dedim eşime ben evime gidiyorum burda sığıntı gibiyiz. (İkna oldu ama hala söyleniyor) dün akşam eve geçtik bebeklerimizle.
Sizden yardım istiyorum. Bebekleri nasıl oyalarım, ne yapayım, ev işi ve bebekler nasıl idare edilir? Kızım uysal maşallah ama oğlan mızmız ve sürekli ağlıyor, kucak istiyor, uykusunda korkuyor vs vs vs. Ne olur bana hem akıl verin hem de dua edin. Bu işten alnimin akıyla onlara muhtaç olmadan kurtulayım.
Sizden yardım istiyorum. Bebekleri nasıl oyalarım, ne yapayım, ev işi ve bebekler nasıl idare edilir? Kızım uysal maşallah ama oğlan mızmız ve sürekli ağlıyor, kucak istiyor, uykusunda korkuyor vs vs vs. Ne olur bana hem akıl verin hem de dua edin. Bu işten alnimin akıyla onlara muhtaç olmadan kurtulayım.