Nasil ?bu ay sonu ya da mart basi gibi nisanim olcak nisanlimla bazi seyleri paylastim onun aliesi ve o burda kadinin herseye atlamasni gordu ,annem.adina konusmya kalkti kadin,isteme gecesi kapiyi fatma acmis bilmyrm bu adetleri ama cok sasrmislar,halam var amca kizim var nebilim kim acar kapiyi anam abim halam ben kapinin arksndydik,kadin surekli ayy cok heyecanliyim sanki beni istemye geliyolar diyo ellerni cirpiyo(,ama bu olay tanismada olmustu).bide ben bna ohhh olsn nispwtndenden sonra konusmyrm bana ahmete selam soyle diyo.surekli,neler yasyrm bi bilseniz abimle kusuz zaten barismk istemm ben hep gercklri bilmk istedim omrm boyunca ,ailemn beni haksz gordgu gercegini bilirken burda katlnmk cok zorbir an önce evlen
Farkinda oluşun cok guzel Allah yardimcin olsun :)Gozleryle goruyolar o sansi vermiyolar zaten.aslinda kendimi guzel ifade edebilirim,ama bu konularda cok yiprandim,bu durumumdan ben de hic memnun degilim,yorumunuz cok dogru ,ifade tarzimi degistrmem lazim
Istediği yere gidebilir. Bu tür ajitasyonlara kapılma. Diren.Simdide abim sen beni istemiyosun.diye evi terkettigini soyledi ,geri donermi bilmem
Ne kolay soylemesi keske biraz anlamaya calissaydinizbana normal gelmedi senin tarzın, bence takıntılısın biraz
Yok arkadasim ama bu gidisle olmaz insaallah .abim aylardr bana bi adim atmadi,kadinla nispetlerni yaZdm buraya,ben tek kaldim,cunku annem abim kadini tuttu ve annmden halâ baski gorym kadinla arami duzeltmdm icin,abim dun aksm bna canim dedi bisi derken,ama evde mecbur kalmdikca aralik basndan beri konusmyz,annemle kavga ettik aksam,suratima cok kotu bakiyo,yine fatmadaydi bugun,o suratla millet onu yannda zaten istemez,beni gorunce ,fatmayla barsmdim icin,surekli tavir satasma baski ypti,anne neyin var dedim,homurdandi hastaym die,hasta ama evde durdugun yok dedim,sen benim kimseye gttimi istemyon diye bagrdi,uzulme kizim yakinda gitcen kurtulusun anandan dedi,gitmeye yer ariyon dedi(yasim 29 ve annem icin cok seye katlandim ama onu hic brkmdim )anne yillrdr ben yanndydm yannda hep ben vardim dedim,simdi nankorluk edysn filan dedim,dusa grdim,annem halâ arkmdn bagryo,ben offf off die bagrdim,cunku artik o bagrmalrna arkmdn dayanamym,abim cikti odasndn sinirlndi bana bagrdi filan,canim konusalimmi dedi,konusmk istemym abi dedim,dusumu aldim,odama gttim, annem gelip bagrdi Allah seni carpcak,senin hicbi isin duzgun gitmicek abin isten geldi ac seni beklyo sofrada,sen boyle devam edersen yuzun gulmicek,boyle bagryo,anne tamm ac degilim dedim(ama cok zor arkdslr ben bana bagrilmsna dayanamyom)sonra abim geldi hayatim cay icelim birlimte gel ,yok.markete cikcm dedim,(amacim konusmktn kacmak,enson konusmaya cagrdignda kavga ettik iki aydr kusuz,ve beni hakli da olsan fatmayla tartsmicn die tehdt etmisti,sonra hakkimi savunup o anki sinirle hihi demistm dovemye kalkmisti)sigara icin gtceksrn verrim dedi,yok dedim,parka ciktim,saat 11 oldu abim geldi konusmaya calisti,boynu bukuktu hep ve cok uzgun,bitanem nie boyle yapiyosun,ben gunlrdr senle konusmya calisyrm,nisan isini filsn konusalim die beklyrm,abi konusmak istemyom dedim,eve gdelim dedim,ben onde o arkada sonra bi ara baktim yok (belki ellerni biyere vurdu belki suan aklima geldi ,cunku elinin teki garip sekilde cebinde ama bilmym)bekldim geliyo ondeyim sonra seslendi bitanem nolur dur,durdum yanina gttim ,iste sana yalvarym demunden beri,konusmya cakisym filan (yine ayni seyler),sen benim canimsin,senin icin endiseleniyom seni merak edyom,nie benle konusmuyosun;agbi konusunca tartsyoruz hatrltmak istemym ama kavga ettik o gun benj dinlemedin,sucladin dedim,annemle cok kavga edysnuz aranizi duzeltmye calistm hep dedi,durup durup beni evde istemiyosan giderim dedi,abi seni nie istemim ben basksni istemyom dedim(fatma)o aksm onun yizunden benle kavga ettin dedim,,ya kisaca abim o aksam bana fatmayla iyi gecincen ,ilimli olcaksin,hakli da olsn tartsismivksn die bagrmalrndan pisman degil,ama ben ona kendmi savunduktan sonra ben senin abinim ben ne diyosam onu yapicaksn dedikten sonra sinirle hihi dedim icin bna saldrdigndan pismanmis,ama yimede abi oldugu icin bna fatmayla ilgli onlari soylmek hakkiymis,ben cok ustelemk istemedim sokakta cunku sinirkrzleri gecrip bna yada kendne zarr verebilir,abi ben 29 yasndym cocuk gibi karsna alip bunlari soyleyip azarladin dedim,siz o konuda beni anlamdikca duzelmezki aramiz dedim,oylemi hakli oldugunu dusunuyosan ,beni evde istemiyosun demektir,ben evi terkediyom dedi beni eve gondrdi(ben yokken evde sinirkrzleri gecrmis ve kendsne hihi dememi sonra kusmemj yuzune bakmamamj kabullenemis güya bana adimlar atmis,arkasnda ailesnin olmadini dusunmus,evden ayrilmk istedinj soylemis (annem anlatti)simdi annem benj sucluyo yuvayi yiktn die ,ben kendimi tutamyom hwrseyi kirip dokmk istyom uzaklsmk istyom yoksa kendmr zarr vericem kardeslerim,abime kirgin oldm icin yuzune bakmyom aylrdr bna adim atmadi ve simdi dun aksm canim bu aksmda hayatim bitanem konusalim cay icelim dedigi icin ailemizi toplamaya cakistni dusunuyo...yani suan bana yaptiklari ailem biarada olsun diye suclu oldumu kabullenicem hakkumi savunmicam benden beklenen bu..ve bunca seyde fatmanin hicbi sucu yokmus..oysa ailem ve fatma suclu ama artik anlasalrda cok geccIstediği yere gidebilir. Bu tür ajitasyonlara kapılma. Diren.
Tabii sizofren veya paranoyan yoksa sonuna kadar diren
Rica ediyom ama kimse şoyle paranoya sizofren filan demesin artik,yasadim bunlari gercek,siz ve burdaki kisiler nekadr inaniyosa sizofren olmadina ben de okadr inaniyom,bunca yasadim seyde kendmi iyi tuttum,ve psiklojsi gercktn bozuk insnlardan cok cektim o da ailem icin,ve insanlr yasadim acilara dil uzatti ustume geldi ,sonra psikoljsi bozuk deyip vicdanlrni rahatlttilar,benim psikloji bozuklgum suanda var uyku dikkat bozuklugu ve bna cok bagrildnda sinir patlmsi ve encok anneme cunku annemin yanmda olmamasni kabullenemefim,annem icin cok hakszliga maruz kaldim,o bunlara izin verdiIstediği yere gidebilir. Bu tür ajitasyonlara kapılma. Diren.
Tabii sizofren veya paranoyan yoksa sonuna kadar diren
ne tuhaf dertler bunlar. kafam karıştı .Ben kendi halinde bi kizim ,kimsenin isine karismam,ozel hayatina mudahale etmem,nerden ne yakalim de canini sksam die ugrasmyrm.suan issiz bi universte mezunuyum kpssye hazirlaniyorum,kadin annemi dolduruyo,ben ev islerine cok dalmak istemyrm evin butun sorumlulugu benim ustmde yemek haric,kadin bunlara mudahale ediyo kendiyle kiyasliyo beni,sonra annemin baskilari basliyo.ben kimsenin kimseden ustun oldugunu dusunmuyorum,o universte bitirmis,o cok iyi ev hanimiymis,o cok zenginmis gibi muhabbetlere girmem,apartmanda iki kardes var teki calisiyo ben se kpssye hazrlanydum kiz beni kendyle kiyasliyodu gezip tozma vs.,zamanim yok sinavlarim var diyodum,bigun evimde pakette klozet takimi gordu benim ceyizeme sanmis "bu ne bu ala ala bu nu mu aldin ,ne guzel marka seyler var ben su markadan alcam dedi"sonrasnda kiz surekli bu konusmlrna devam etti ben ceyizimi surdan alcam burdan alcam en kalitelisini alcm filan(e alsn banane)bu kizin kardesi adalet okuyo iki yillik ustunde bi kazak vardi hosuma gitti guzelmis modeli nerden aldin ,bu model arydum bende alcm dedim kiz bana (tabi tabi fiyatini duyunca alirsin dedi)ve bu aileden saydimiz ablamizin bu kizlara yalakaligi basladi ,ben kizlrn hareketne gicik oldum mesafe koydum ,ama komsumun katkilaryla biaraya getrlmye calisildim ,anneme sebebini aciklrken ,"anne hava atiyolar ben kimseye bugune kadar boyle yaklsmadim dedim"kadin lafa daldi ve bana dediki "sen her firstta universte mezunu oldunu dile getrysun "oysa boyle bisi yok hayir dedim iddialasti ve surekli annemle planlr yapip kizlari brnumun dibine sokup onlara yalakalik yapti ,annem surekli ustme gelirdi fatmayi surda kirdn uzdun ki fatma 5 soyluyo ben 1.dusunun sanane dedim die abim brni dovmeye kalkti ama kadin annemede banada diyo.bana herfrstta universte mezunuyum diyosun die kicindan uydran ablmz iki yillik adalet okuyan kizlardn bitanesine hakime hanim hakime hanim die konusmalar kiz 9 yasnda kiza diyoki canim sen siyasi fikrni heryerde soyleyebilirsin ,siyasi fikrni.soyleme ozgurlugun var off daha cok sey var
yazdıkların okunmuyor. sesli harf kullanmayı dene. kpss ye hazırlanırken de yazım yanlışı konusunda soru kaçırmamış olursunArkadaslar abim icin cok endiseleniyorum,arkdslri is arkdsi bni aradi acmymus telefonlarini,dua ediyorum sag salim ortaya ciksin diye suan ,duramyrm evimde, ya bisi.oldysa
Ya insanlalar burda ne yasiyo sizin yptgniza bakin,yazdıkların okunmuyor. sesli harf kullanmayı dene. kpss ye hazırlanırken de yazım yanlışı konusunda soru kaçırmamış olursun
acaba her sıkıntıya bi suçlu mu arıyorsunuz ???Rica ediyom ama kimse şoyle paranoya sizofren filan demesin artik,yasadim bunlari gercek,siz ve burdaki kisiler nekadr inaniyosa sizofren olmadina ben de okadr inaniyom,bunca yasadim seyde kendmi iyi tuttum,ve psiklojsi gercktn bozuk insnlardan cok cektim o da ailem icin,ve insanlr yasadim acilara dil uzatti ustume geldi ,sonra psikoljsi bozuk deyip vicdanlrni rahatlttilar,benim psikloji bozuklgum suanda var uyku dikkat bozuklugu ve bna cok bagrildnda sinir patlmsi ve encok anneme cunku annemin yanmda olmamasni kabullenemefim,annem icin cok hakszliga maruz kaldim,o bunlara izin verdi
Yorum yapma banaacaba her sıkıntıya bi suçlu mu arıyorsunuz ???
biraz da dönüp kendinizde arasanız kabahati .
böyle emir veremezsiniz. haberiniz var mı?Yorum yapma bana
Bakin suan cok kotu durumdayim,ben kendmi herzaman sorguluyorum,evet bunlar durup dururken oluyo,size garip gelse deAyrica sen kendini de sorguladin mi? Ne yapiyorum da bunlar oluyor diye ? Eminim durup dururken olmuyodur bunlar eger oyleyse durum cok vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?