şu kocalar annelerinin peşini bıraksa iki eş arasında gerçekten sıkıntı kalmayacak. Bizler kadın olarak anneye daha çok muhtaçken bu halimizde fazla yanaşmıyoruz annemize bu erkekleri anlamıyorum gerçekten. bende 7 aylık evliyim ve bi dünya sıkıntı yaşıyorum dertlerimizin çoğu ortak ve bende ayrılmayı düşünüyorum7 aylık evliyim .Eşim daha öncede evi satıp yine oturduğumuz yerden daha iyi olanaklı ev almayı kredi ödemeyi söylemişti.ben kabul etmedim.bu konuda baya sıkıntı olmuştu.
Geçenlerde bana evi satıp arsa alacagını söyledi .Ev ölü yatırımmış, ailesinin yanına taşınmak istiyor.Ben geçimsiz bir insan değilim ama kafa yapılarımız çok farklı oda biliyor farkında.İstemiyorum dedim evimden memnunum.
Görümcemle telefonda konuşurken onların aldığı küçük ev için kayın validem satın arsa alın ölü yatırım ev demiş.O an jeton düştü dolduran annesi.Kocam onların evini satıp prefabrik evde yaşamalarını söylerken ben insanların evinden ne istiyorsun demiştim kızmıştım.
Eşimin arsası var bu arada oraya prefabrik yaptılar yıktılar zabıtalar onlarda yine yaptılar 30 bin tl 30 bin 60 oluyor masrafı.bende o arsayla zengin olun işte dedim eşime ikinci arsaya ne gerek var dedim onla zengin oldunuzmu vs diye. Evi satıp arsa almak istiyor bende ya kaynanamla yada onların dibinde kirada oturcam ama hergün bende olacaklarından eminim.
Düğün Arife’si vs hiç birşeyim güzel geçmedi olaylı kavgalı.Altınlarımı aldılar vs hep kızıl kıyamet. Arkadaşlar evimin huzuru için perdeleri bile ben diktim ailecek hiç masrafa girmediler.Birde babama 100 milyar borç var dedi kaynatam babamda hesap sordu ne aldırdınız insanlara diye tabi zavallı babamın bişiyden haberi Yok yalan olduğunu çıkardım ortaya.fiş fatura istedim.birde arabayı ben alıcam dedi kaynatam.
4 bilezikle araba aldık eşim onada kredi cekti aman gönlü olsun dedim meraklısı değilim altının vs cünkü hep oyunla aldılar getirdiler aldılar getirdiler .kaynatamda beş kuruş vermedi .Şimdi sıra evde boşanacagımı söyledim bir evim var uzak dur dedim eşime evlendimizden beri rahat vermediniz dedim benim ne yapmam lazım bilmiyorum herkes çekme bunları diye üzülüyor benim için .ben ailemden varlıklıyım zaten .gözüm Yok bişiyde evim olsun ilerde kira derdim olmasın evin ödenmişi 70 bin daha borcu var .ama ben güvenmiyorum o parayı prefabrik eve verebilirler.bende evsiz ve mutsuz olucam.eşimi vazgeçirmem lazım sevdiğim için yada seve seve boşanıcam çünkü onların yanında asla yapamam .
Edit:Kaynatam telefonla kaçta uyuyup kalktığıma kahvaltıma dahi buz dolabın kapağını açmama bile öyle açma böyle aç.kendi bekarlık eşyamı o aldı sanıyor gelen hediyeleri vs ne ararsanız babama yetiştiriyor bine bin katarak yaşım 26 babamın erkek çocuğu gibi her şeyi ben koşturmuşumdur .üni mevzunu evlenmeden önce çalışan yüksek pozisyonda bir insanım onlar beni cahil görüyor .Allahtan babam inanmıyor .benim yaşadığım hayatın yüzde birini görmemişlerdir .kendi kızlarının kocası dövmüş evine yollamışlar döver kocan diye kovmuşlar kızı.
Çocuğum yok kimsev senin ustunuyse aman diyim. insanlara neden bu kdr yuz veriyorsunuz. boyle konulari okuyunca kan beynime sicriyor. ne demek altnlari almak ne demek herseye karismak evi sattirmak. cocuk var mi?hamilelik? yoksa eger oyle bi durum bu adamla omur boyu yasamak konusunda istegin şevkin var mi? sevgi vs.
Gül gibi evi satıp prefabrikte oturmakta ne ya. Ev nie ölü yatırım olsun. Her ay kira vermek kolaymı.? Üstelik kredi faiz oranları bu kadar yüksekken, ev almak artık büyük bi lüksken ne alaka. Kesinlikle sattırma, ister tatlılıkla olsun, ister başka türlü. Kv aklına hayran kaldım doğrusu
Ya inanırmışım birini daha böyle görünce okadar üzülüyorum ki daha yazmadığım milyon şey var dayanabildiği kadar dayanıyorum arkadaş olabiliriz istersen dert paylaşmak istersenşu kocalar annelerinin peşini bıraksa iki eş arasında gerçekten sıkıntı kalmayacak. Bizler kadın olarak anneye daha çok muhtaçken bu halimizde fazla yanaşmıyoruz annemize bu erkekleri anlamıyorum gerçekten. bende 7 aylık evliyim ve bi dünya sıkıntı yaşıyorum dertlerimizin çoğu ortak ve bende ayrılmayı düşünüyorum
Ne işin var bunların içinde
O kadar eğitimli ve kültürlüsün,senin hayatına müdahale edemeyeceklerini bilmiyorlar mı ?
Evin satılıp satılmamasında etkin olur mu bilemem.
Neticede tapu eşinin üzerineyse senden imza alınmadan satılamaz. S-A-T-T-I-R-M-A.
Evet ileri vadede arsa iyi bir yatırım ama kirada otururarak yatırım yapılmaz. Elinde ekstra paran varsa yaparsın.
İlerde ikinizde çalışamayacak durumda olursunuz dünya hali,kiranızı ödeyip sizin ve çocuklarınızın karnını eşinizin ailesi mi doyuracak.
Sonra arsayı satıp ev almak istersiniz ama ,ev fiyatları uçmuş olur.
Hiç sağlıklı değil bence.
Eşini sirkele bence,pembe hayaller kuracağına ,kenara para koymanın derdine düşsün..
Ona göre bakmıyor ama allah büyük bi yerden çıkıyor ortaya . Çözüm arıyorum en son boşanıcam artık hazır eşyalar taşınıyor dedim madem boşanırız biter dedimPeki bu derece berbat bir ailesi olan ve annesinin ağzına bakan adamla neden vakit kaybediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?