Evime huzursuzluk getirmek istemiyorum

zoryasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
574
4
46
İstanbul
Bi akıl verin kızlar acil
şimdi konuyu nasıl kısa öz anlatıcam bilmiyorum ama şöyle anlatı vereyim benim bi sene önce yani evlenmeden önce bi kız arkadaşım vardı kız çok iyi niyetli bi kız ama çok açık giyinen ve birazda geniş görüşlü bi kız güzelde ama başından bazı şeyler geçmiş birisiyle birlkte olmuş çocuk onu terketmiş filan ben kocamla çıkarken onuda davet etmiştim bide eşimin bi arkadaşını hep beraber okey oynamaya gitmiştik ilk defa bekarken tabi bu o zaman mini etek giyip gelmişti tabi normal ama ben ona giyme dediğim hade giymişti eşim onunla görüşmemi yasaklamıştı bana 1 senedirde onu faceden msn den telden silmiştim ama kız gerçekten iyi biri sürekli hediye filan alır arar sorar ama ben eşimi kıskandığım ve korktuğum için uzak durdum eşimde istemedi neyse aradan 1 yıl geçti o kıza karşı vicdan yaptım birazda dışlamış gibi oldum diye ben bı kızı dün akşam aradım oda kapatıp beni kendi aradı çok mutlu oldu aradığıma nerdesin sen dedi beni aramayınca telefonunu sildim dedi seni çok özledim kocandan izin alda mutlaka görüşelim dedi eğer evin müsaitse bi gün sana gelir sende kalırım babamlarda köyde dedi bende ayıp olmasın diye olur dedim ama korkuyorum kızlar ne yapmalıyım tekrar görüşmelimiyim? evimde kalmalımı ? yada ona durumu anlatmalımıyım? kızlada görüşmek istiyorum hiç arkadaşım yok ne olur bi akıl verin durduk yere kendi elimle evime huzursuzlukta getirmek istemiyorum

uzun oldu galiba :)

bu kız arkadaşınız mini etek giyiyor ve güzel diye mi kıskandınız ?
yani kızın hiç bir kötü huyu yok,ahlakı iyi ve siz sadece mini etek giyiyor diye kıskanıyorsunuz
ben sizi bilmem ama o arkadaşınızın yerinde olsaydım ben sizinle görüşmezdim.

Konu "Arkadaş çevesi" başlığına taşındı.
Ve
Konu başlığı içerik anlatır şekilde yeniden düzenlendi..

beni anlamadınız sanırım o kızla birlikte bende mini etek giyiyordum ama şimdiki eşim ozamanki sevgilim etek giymemi istemedi ve kız arkadaşım gelmeden öncede özellikle söyledi mini etekle gelmesin gideceğimiz yer eteğe göre değil diye ama arkadaşıma söylediğim halde mini etekle geldi ve iki sözünden biri içki isimleriydi ezbere biliyodu hepsini o barı şu barı ben kız kötü demiyorum zaten kötü olduğunu düşünsem 1 yıl aradan sonra aramazdım vicdan yaptım ve çok rahat bi kız benim aile yapıma uymuyor bizde akraba dışında bi genç kızın arkadaşın evinde kalınmasına asla izin verilmez ve heleki evli bi arkadaşımın yanında asla ama ben kızı seviyorum hem yuvama zarar vermeden hemde onu incitmeden onunla dostluk nasıl kurarım hiç arkadaşımda yok kızı seviyorum ama fazla tanımadığım için çekiniyorum

kocandan izin alda mutlaka görüşelim dedi eğer evin müsaitse bi gün sana gelir sende kalırım babamlarda köyde dedi bende ayıp olmasın diye olur dedim.

sakın evinizde kalmasına izin vermeyin ayıbı falan olmaz bunun eğer çok görüşmek isterseniz dışarıda buluşun.evinizde kalmasını hiç doğru bulmuyorum.eşiniz bile rahatsız olmuş o bayandan bunu bile bile yanlışlar yapmayın.insanoğlu bu beyninin içini bilemeyiz insanlar hata yapmaya meyilli isteyerek yada istemeden uzak tutmalısınız evinizden onu .dediğim gibi çok sık olmamakla birlikte dışarıda görüşmelisiniz.

tamam da bunu kızı incitmeden ona nasıl söyleyebilirim acaba açık açık eşim böyle şeylere karşı kaynanamlarda burda laf söz ederler beni anlamanı istiyorum mu desem kırılırmı acaba

tabiiki insanları kıyafetleri yüzünden yargılayamayız,ama 1 sene sonra aradığınızda sizin onu davet etmenizi beklemeden
sana kalmaya da gelirim sözü fazla rahat olduğunun göstergesi bence...eğer arkadaşlığınızı devam ettirmek istiyorsanız
dışarda vakit geçirin yada kahvaltya davet edin,gündüz evinizde birliklte oturun.ama akşam saatinde kalkacağından eminseniz :))
ziraa bu durumdan başınız ağrıyabilir....

ya da davet ederken canım yarın akşam eşimle başbaşa yemeğe gitcez,ama sabah erken kahvaltıya gel istersen otururz akşama kadar diye imalı konuş...

Arkadaşınıza söyleyin eşim rahatsız oluyor başkasının evde kalmasından k.bkma vs diye. Hem ne gereği var kendisinin rahat davranışlarından siz rahatsız olursunuz. İsterseniz dışarda görüşürsünüz (eşinize söyleyip) ama direk ben sizde kalırım diyen birinden de pek birşey ummayın bence.

ya da davet ederken canım yarın akşam eşimle başbaşa yemeğe gitcez,ama sabah erken kahvaltıya gel istersen otururz akşama kadar diye imalı konuş...

Ay yok eve çağırmasın öyleleri gitmezz geceye kalır sonra geç oldu der kalırr. Evden nasıl çıkartacağınızı bilemezsiniz.

tamam da bunu kızı incitmeden ona nasıl söyleyebilirim acaba açık açık eşim böyle şeylere karşı kaynanamlarda burda laf söz ederler beni anlamanı istiyorum mu desem kırılırmı acaba

ben açık konuşmanızda bir sakınca görmüyorum anlayışla karşılayacaktır.diyelim ki kırıldı bu sizin huzursuz olmanızdan daha önemli değil.evli bir arkadaşım bana aynı şekilde söyleseydi gayet olumlu karşılardım.kırlmasın diye hareket ederseniz gelmemesi için söyleyeceğiniz şeyler etkili olmaz daha sonra yeniden kalma isteğini dile getirir.

yeni evlisiniz evinizde kalmasına gerek yok eşnizle tatsızlık yaşamayın bu konuda.eşiniz görüşmenizi bile istemiyor siz evinizdemi yatırcaksınız burun buruna.konu kıyafet değil değil eşinizle aranız bozulmasın yok yere.biliyosun evliyim eşimle ortak bir yaşam paylaşıyoruz orta noktada buluşmaya çalışıyoruz görüşürüz ama dışarda buşusuruz die dersin.kızda bi garip beni 1 yıl kimse aramasa ben onunla soğuk bir selamlaşırdım sağol aradığın için halini hatrını sorar kapatırdım.evinize gelip kalma hevesi nerden çıkmış anlayamadım.sizide anlayamadım neden 1 yıl sonra aradınızki eşiniz istemiyor madem

arkadaşım yazdıklarını okuyunca üzüldüm.benimde arkadaşım vardı liseden.17 senedirde görüşmüyorduk.başka bir şehre taşınmıştı.facebook tan onu buldum.birlikte okuduğumuz lisenin buluşması vardı.inan eşime bile sormadan davet ettim.o da bekardı.ne eşim ne de arkadaşım birbirlerinden rahatsız oldu.3 gün kaldı.bizde arkadaşımda çok eğlendik.geç satlare kadar sohbet etttik.iyiki çağırmışım dedim.çok güzeldi.yazını okuyunca çook şaşırdım.bekar bir arkadaşım geldiğinde hiç rahatsız olmam.eşimede arkadaşımada güvenirim.sizin yaptığınız bana açıkcası tuhaf geldi.eşin istemiyor diye iyi olduğunu bildiğin bir arkadaşından vazgeçmişsin.evine almaya korkuyorsun.bence senin eşine güvenin yok.oysa ben senelerdir görmediğim arkadaşım geldiğinde çok mutlu olmuştum.eşimde hiç rahatsız olmadı.sen eşinden aynı şeyi istesen ne yapardı acaba!

sızınle aynı fıkırdeyım ben de .konu sahıbı bence esını bahane ederek asıl kıskanclıgı yaratan sızsnız .yanı arkadasınızın dıs gorunusunu sızden farklı daha cesur gıyınıyor dıye acık acık bence esınızden kıskanıyorsunuz .esım sorun yapıyor dıye de esınızı sucluyorsunuz .esınız ızın vermıs olmasaydı ,bır yıl sonra arkadasınızı neden arıyorsunuz ? hadı aradınız ev dısında onunla heryerde gorusmeye razısınız ,onunla dsarda vakıt gecırecegınızden esınızın haberı olucak .bunu esınızden saklamıyacaksınız heralde .esınız o kızla gorusmenıze ızın vermeseydı dısardada gorusmek ıstemezdınız .bence kıskanclıgı yaratan sızssınız .esınıze guvenınız yok korkuyorsunuz .cok garıp gercekten .esınıze guvenmenız lazım .sız arkadasınızdan bıle esınızı kıskanırsanız ,kusura bakmayın ama omur boyu yalnızlıga mahkumsunuz .

Evet canım en iyisi mesafeli durmak tavrımı koyacağım kırılırsa kırılsın

Ay yok eve çağırmasın öyleleri gitmezz geceye kalır sonra geç oldu der kalırr. Evden nasıl çıkartacağınızı bilemezsiniz.

öyle değil ama evime gelsin ama kalmasın bunu güzel bi dille söyleyeceğim

teşekkür ederim canım konuyu açınca konuşucam onunla beni anlayacaktır

dedimya çok rahat bi kız bu yüzden

canım benim başka kız arkadaşlarımda var onlar ben olmasam bile gözüm kapalı eşimin yanında kalabilirler güven meselesi hiç çekinmem ama o başka kızda rahatlık var

beni anlamadınız galiba hemende yok efendim yanlızlığa mahkumsunuz falan filan konuyu iyice idrak etseydiniz bunları yazmazdınız 1. cisi başka arkadaşlarımda geliyor eve ama kalmasalarda ben kalmalarını istiyorum çünkü güveniyorum bu kıza pek güvenmiyorum kocama güveniyorum tabiki ama hiç unutma en mükemmel erkek bile bi kadının ısrarlarına yada başka şeylerine red çekmez eşim zaten kendi istemiyor görüşmemi eşimi kıskansam eşimi yalvarıp ne olur arayım yanlış yaptım kıza demem vicdan yaptığım için iyi düşünüyorum herzaman doğru olmasada kıyamıyorum da belki dediklerim endişelerim olmaz ama ya olursa diye tedbir almak istiyorum ilerde belki tanırım diye bide tabiki şu var kızın başından bi kaç olaylar geçmiş sevgilileriyle birlikte oluyor yani zengin iş adamlarıyla filan bidaha yapmıyorum dedi ama ? işte bu yüzden

bence gündüz görüşün ve akşam ya da ikindi gibi bir randevunuz olsun(!) dışarda da görüşebilirsiniz.kıskançlık vs yi bir tarafa bırakırsak ben 1 yıl görüşmediğim insanın evinde kalmam,hele sende kalayım diye hiç teklif etmem.çok samimi arkadaşlarımın bile hanımlarıyla samimi olup ortak bir plan vs yapacaksak onlarla konuşmayı tercih ederim,erkek olanla değil.tabii bu benim yapım.gerçek hayattan örnek verecek olursam
1-evli bir kız arkadaşıma ailecek görüştükleri bir kızın kocası uygunsuz bir mesaj atmıştı.arkadaşım derhal görüşmeyi kesti.
2-benim bir kız arkadaşım sevgilimle birlikte yemeğe gelmişti bana kapımın önünde bulustular daha sonra yemekten ayrı vakitlerde çıkıp.ben kız arkadaşlarımın erkek arkadaşlarından hiç bir şey istemem .bu arkadaş yok arabam bozuldu yok bulusalım birşeyler yapalım diye çok arıyordu.velhasıl kelam en son benden çıkıp kapımda buluştular,sözleşmişler önceden.ben de salak gibi onlara hizmet ettim.tabii bunu öğrendim detayları atlıyorum.kız beni kıskandığından adamı ayarttı,adamın da hayır diyesi gelmedi :)yüzleştirdim vs vs..
ben de bekarım ama evli erkek arkadaşlarımla gayet mesafeli görüşürüm.kalabalık bir ortam olmayacaksa 1çift ve ben olacaksam,görüşmem.insanoğlu çiğ süt emmiş.
bir arkadaş mini etekten bahsetmiş.ben de mini açık vs giyerim.kimsenin giydiğiyle de işim olmaz.zaten yaşınız ve konumunuz ne giyeceğinizi belirliyor.bazı yerler vardır,yaşınız ve ortamın ağırlığı miniyi kaldırmaz belli bir yaştan sonra.kiloluysanız örneğin sizden büyüklerin ,meslek büyüklerinin vs olduğu bir akşam yemeğine mini kot etekle gidemezsiniz.fiziğiniz müsaitse şık kısa bir etek elbise olur tabii.bence arkadaş o kızın rahatlığını anlatmak için mini giyiyor demiş ki kendisinin de giydiğini belirtmiş.
iyilikten maraz doğar demiş büyüklerimiz.boşverin huzurunuz önemli.evinizde kalacağı saatleri sınırlayamayacağınızı düşünüyorsanız dışarda görüşün .hiç görüşmeseniz de bir şey kaybetmezsiniz.

Benzer bir konu bende de vardı. Benim de yakınlardaki tek arkadaşımdı. Ama onunla görüşürsem huzurumun bozulacağı belliydi, zaten aşırı kıskanç kocasından sürekli gizli saklı birşeyler yapmalar falan... Kaldıramazdım.

benimde bekar arkadaslarım gelip bende kalıyor ki zaten birçoğu şehir dışında. hepside aklı başında kızlardır. eşimde hiç rahatsız olmaz hatta bizi rahatsız etmemek için pekte yanımıza uğramaz. yani benim durumumda tuhafmı şimd

1 yıldır görüşmüyodum bişey kaybetmedim kaybetmemde

tuhaf değil canım çünkü benim başka arkadaşlarımda var ben olmasam bile evimde eşimle yanlız kalabilirler o kadar güveniyorum

ama bu başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…