- Konu Sahibi zoryasamak
-
Bi akıl verin kızlar acil
şimdi konuyu nasıl kısa öz anlatıcam bilmiyorum ama şöyle anlatı vereyim benim bi sene önce yani evlenmeden önce bi kız arkadaşım vardı kız çok iyi niyetli bi kız ama çok açık giyinen ve birazda geniş görüşlü bi kız güzelde ama başından bazı şeyler geçmiş birisiyle birlkte olmuş çocuk onu terketmiş filan ben kocamla çıkarken onuda davet etmiştim bide eşimin bi arkadaşını hep beraber okey oynamaya gitmiştik ilk defa bekarken tabi bu o zaman mini etek giyip gelmişti tabi normal ama ben ona giyme dediğim hade giymişti eşim onunla görüşmemi yasaklamıştı bana 1 senedirde onu faceden msn den telden silmiştim ama kız gerçekten iyi biri sürekli hediye filan alır arar sorar ama ben eşimi kıskandığım ve korktuğum için uzak durdum eşimde istemedi neyse aradan 1 yıl geçti o kıza karşı vicdan yaptım birazda dışlamış gibi oldum diye ben bı kızı dün akşam aradım oda kapatıp beni kendi aradı çok mutlu oldu aradığıma nerdesin sen dedi beni aramayınca telefonunu sildim dedi seni çok özledim kocandan izin alda mutlaka görüşelim dedi eğer evin müsaitse bi gün sana gelir sende kalırım babamlarda köyde dedi bende ayıp olmasın diye olur dedim ama korkuyorum kızlar ne yapmalıyım tekrar görüşmelimiyim? evimde kalmalımı ? yada ona durumu anlatmalımıyım? kızlada görüşmek istiyorum hiç arkadaşım yok ne olur bi akıl verin durduk yere kendi elimle evime huzursuzlukta getirmek istemiyorum
uzun oldu galiba :)
beni anlamadınız galiba hemende yok efendim yanlızlığa mahkumsunuz falan filan konuyu iyice idrak etseydiniz bunları yazmazdınız 1. cisi başka arkadaşlarımda geliyor eve ama kalmasalarda ben kalmalarını istiyorum çünkü güveniyorum bu kıza pek güvenmiyorum kocama güveniyorum tabiki ama hiç unutma en mükemmel erkek bile bi kadının ısrarlarına yada başka şeylerine red çekmez eşim zaten kendi istemiyor görüşmemi eşimi kıskansam eşimi yalvarıp ne olur arayım yanlış yaptım kıza demem vicdan yaptığım için iyi düşünüyorum herzaman doğru olmasada kıyamıyorum da belki dediklerim endişelerim olmaz ama ya olursa diye tedbir almak istiyorum ilerde belki tanırım diye bide tabiki şu var kızın başından bi kaç olaylar geçmiş sevgilileriyle birlikte oluyor yani zengin iş adamlarıyla filan bidaha yapmıyorum dedi ama ? işte bu yüzden
sızınle aynı fıkırdeyım ben de .konu sahıbı bence esını bahane ederek asıl kıskanclıgı yaratan sızsnız .yanı arkadasınızın dıs gorunusunu sızden farklı daha cesur gıyınıyor dıye acık acık bence esınızden kıskanıyorsunuz .esım sorun yapıyor dıye de esınızı sucluyorsunuz .esınız ızın vermıs olmasaydı ,bır yıl sonra arkadasınızı neden arıyorsunuz ? hadı aradınız ev dısında onunla heryerde gorusmeye razısınız ,onunla dsarda vakıt gecırecegınızden esınızın haberı olucak .bunu esınızden saklamıyacaksınız heralde .esınız o kızla gorusmenıze ızın vermeseydı dısardada gorusmek ıstemezdınız .bence kıskanclıgı yaratan sızssınız .esınıze guvenınız yok korkuyorsunuz .cok garıp gercekten .esınıze guvenmenız lazım .sız arkadasınızdan bıle esınızı kıskanırsanız ,kusura bakmayın ama omur boyu yalnızlıga mahkumsunuz .
Aslıcıgım ; sarı sacın da ton ton turlerı mı oluyormus ?mını etek giyiyor dıyede kıskanabılır kocasından kıskanmayabılırde ne varkı ???bundan ben de arkdşımın eşimin yanında açık secık oturup kalkmasını bılmeden oturmasına kızarım şahsen ...benmde aynı durumum olmuştu cnm bnmde bı arkdşım vardı evlenmeden once eşim saçları bıldıgın o....sarısı oldugu ıcın görüşmemi istememişti ama ben sevdiğimden görüşmüştüm fakat bıgun dekolte gıydı bende .......dekoltenı kapat eşim gelıo dedim....hemen kapattı ama eşim onu bnden ıı tanımış dıorum şimdi...keşke görüşmeseydım dıorum ama bnmkı nankor eşime sarkma olayı falan asla olmadı hatta kaç defa bızde kaldı yılbasında yazlıkta ama eşim onu nerdeyse evın içinde görmedı hep uzak durdu o yonlerı ıyıydı şahsen...bı tanede gecen geldı açık ne kelıme gıymeseydı daha ıyıydı...gurcu bı arkdşımın akrabası geldı hıcbışklde konuşamıo ıngılızce anlaşıoruz kısacık bi şort straplez bluz gögus dekolte ıstanbulun ortasında bıde bıze geldı:....o kıza bile söledim eşmınde rahatsız oldugunu anladım oda hemenustune gıyılıck kapalı bişy ıstedı....bnde verdım....hıcte umrumda değil herşey kuralına göre sende sevıosan arkdşını acık acık söle bak benm esim oturmasını kalkmasını gıyınmeesını bılmeyenlerden hoşlanmıo o yuzden bıraz kendıne cekı duzen ver acık gıyme de...bunda hıcbişy yok...anlamıo mu?boşver gitsin bnde senın gibiydim sureklı yanlızlıgımdan şıkayet ettıgımden etrafıma kım varsa topladım ama şimdi hepsini ben sıldım...kursa falanda başladım daha sevıyelı aklı başında evlı arkdşlrım oldu...bekarlarla konuşuck şey olmuo eskisi gibi...sende aktivite bul kendıne ...hem cevren olur hemde evlı sana ayak uydurabılıcek kişiler olur gereksızlerı etrafına toplama cnm tavsıe
Aslıcıgım ; sarı sacın da ton ton turlerı mı oluyormus ?
o... sarısı ne ton oluyor acaba? cok merak ettım dogrusu.cok fazla ırdelemek de ıstemıyorum bu kısmı ,cunku senın boyle dusuncelerın olabılecegıne ınanmak ıstemıyorum canım arkadasım .
dıger yazdıklarına dırek gecmek ıstıyorum .cogu konular da hemfıkırdım senınle ama bu konu da hem fıkır olamadım .sen esın gelınce arkadasına gogsunun dekoltesını kapat dıyebıldın mı gercektengercekten cok sasırdım .canım benım o kız kendı basına bır bırey .sen ve esın sız ayrı bır aılesınız .o kız senın arkadasından baska bırseyın degıl .yanı senın aılenden bırı degıl kı ,sen ''dekoltenı kapat esım gelıyor'' ,dıger arkadasına da ''bıze gelırken de kapalı bırseyler gıy'' deme gıbı bır yetkın yok kı .herkez ne gıymek ısterse gıyer .kımseye benım gıbı gıyıneceksın emrı veremezsın kı .rahatsız oluyorsan gorusmessın o cok ayrı bır sey ama ,arkadasına da dekoltenı kapat,kendıne cekı duzen ver gıyımını kusamını dıkkat et esım hoslanmaz gıyınmesını bılmeyenlerden'' seklınde emır veremezsın .sonucta hoslanmayan senın esın ,sen gıymezsın olur bıter,ama arkadasın gıyecegını sırf senın esın hoslanmıyor dıye de gıymemezlık yapacak degıl.esının hoslanıp hoslanmaması arkadasını ılgılendırmez.herkezın orf adetı ahlakı duzenı farklıdır .kımseyı kendımız gıbı olmaya zorlayamayız .dedıgım gıbı rahatsız oluyorsan arkadaslıgını bıtırırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?