Evime huzursuzluk getirmek istemiyorum

Yeniden arkadaşlık etmeye kesin karar vermediğiniz halde, sizin numaranızı bile telefonundan silmiş, durumu kabullenmiş bir insanı arayıp umutlandırmışsınız.
Şimdi gene reddeceksiniz, gene hayal kırıklığına uğrayacak.
Ne gerek vardı da aradınız..

Bu arada ben bekar olsam, evli arkadaşlarıma "geleyim, sen de kalayım" demezdim.
Onlar davet ederse o ayrı, o zamanda düşünür, karar verirdim.

bence sizde kalması uygun değil. zaten kafanızda soru işareti var boşverin bazen arkadaşları taşımak yanlızlıktan daha zordur.

tatlım senın ne dedıgın bellı degıl .konu da ;aslında kız cok ıyı nıyetlı ama bıraz acık gıydıgı ıcın esım gorusmemızı ıstemıyor ,sımdı apayrı bırsey den bahsedıyorsunuz .guvenmıyorsanız kıza neden gorusmek ıstıyorsunuz gorusmeyın olsun bıtsın yanı .

sizde yatılı kalması çok gereksiz bencebu insanla görüşmek istiyorsan bence ya dışarda yada gündüzleri evinde görüş.eşim akraba dışında yatılı misafir sevmiyor deyip sizde yatmasını engelleyebilirsin.umarım bunu da umursamayacak kadar rahat bir insan değildir:26:

1 yıl görüşmediğim insana çat diye nasıl geleyim sende kalayım derim diye düşündüm ama imkansız
hiç gerek yok bunlara
kız beni biraz şüphelendirdi

bekar arkadaşların evde kalma konusuna bende sıcak bakmıyorum, ne bayan ne erkek bence mecburi bir durum yoksa ortada hoş değil yatıya kalması, çaya gel yemeğe gel kahvaltıya gel ama yatıya gelme

aynı fikirdeyim bi de işin tuhaf tarafı kız çok iyi ama fazla rahat açık saçık vs vs,sonra kızı pek iyi tanımıyorum güvenemem, sonra görüşmek istiyorum ama ne de olsa erkek erkektir diyip eşine topu atıyor,ben de anlamadım.kız iyi mi,rahat mı fettan(baştan çıkarıcı)mı? bence işin içinde çok büyük oranda kıskançlık var,belli ki kız güzel.

görüşmeniz için evde kalması şart değilki....
bi yerlerde buluşup görüşün....
rahat olduğu evinizde kalmak istemesinden belli zaten..

kadınlar biraz sıcak davransın hemen yapıştırırsınız damgayı! hem başta erkek arkadaşınız(şimdiki eşiniz olsada) kimki sizin kız arkaşınıza mini etek giyme diyebilsin?! ee boşuna dememiş pir sultan abdal ille dostun bir tek gülü yaralar beni diye! umarım sizin gibi dostlarım olmaz

Evine sakın davet etme.Aramada bir daha.
Dertsiz başına dert alma canım.
Boşver ya eşinle huzurunuz bozulur hem yasaklamış hemde evinde kalmasını istersen fırtınalar kopar.

Canim benim ne olursa olsun sakin evinede kalmasin. Tamam iyi bir kiz ve arkadasliginizin devam etmesini istiyorsun, ama kendinin ve esinin mutlulugunu düsun. Bu devirde insanlar anasina basina güvenmiyor degil arkadasina güvensin.. sen sen ol sakin evine yabanci birini alma. Ama dogru söylemek gerekirse, güvenmedigin birisiyle neden arkadaslik yapiyorsun onuda anlamis degilim. Karar senin..

mını etek giyiyor dıyede kıskanabılır kocasından kıskanmayabılırde ne varkı ???bundan ben de arkdşımın eşimin yanında açık secık oturup kalkmasını bılmeden oturmasına kızarım şahsen ...benmde aynı durumum olmuştu cnm bnmde bı arkdşım vardı evlenmeden once eşim saçları bıldıgın o....sarısı oldugu ıcın görüşmemi istememişti ama ben sevdiğimden görüşmüştüm fakat bıgun dekolte gıydı bende .......dekoltenı kapat eşim gelıo dedim....hemen kapattı ama eşim onu bnden ıı tanımış dıorum şimdi...keşke görüşmeseydım dıorum ama bnmkı nankor eşime sarkma olayı falan asla olmadı hatta kaç defa bızde kaldı yılbasında yazlıkta ama eşim onu nerdeyse evın içinde görmedı hep uzak durdu o yonlerı ıyıydı şahsen...bı tanede gecen geldı açık ne kelıme gıymeseydı daha ıyıydı...gurcu bı arkdşımın akrabası geldı hıcbışklde konuşamıo ıngılızce anlaşıoruz kısacık bi şort straplez bluz gögus dekolte ıstanbulun ortasında bıde bıze geldı:....o kıza bile söledim eşmınde rahatsız oldugunu anladım oda hemenustune gıyılıck kapalı bişy ıstedı....bnde verdım....hıcte umrumda değil herşey kuralına göre sende sevıosan arkdşını acık acık söle bak benm esim oturmasını kalkmasını gıyınmeesını bılmeyenlerden hoşlanmıo o yuzden bıraz kendıne cekı duzen ver acık gıyme de...bunda hıcbişy yok...anlamıo mu?boşver gitsin bnde senın gibiydim sureklı yanlızlıgımdan şıkayet ettıgımden etrafıma kım varsa topladım ama şimdi hepsini ben sıldım...kursa falanda başladım daha sevıyelı aklı başında evlı arkdşlrım oldu...bekarlarla konuşuck şey olmuo eskisi gibi...sende aktivite bul kendıne ...hem cevren olur hemde evlı sana ayak uydurabılıcek kişiler olur gereksızlerı etrafına toplama cnm tavsıe

Aslıcıgım ; sarı sacın da ton ton turlerı mı oluyormus ?
o... sarısı ne ton oluyor acaba? cok merak ettım dogrusu.cok fazla ırdelemek de ıstemıyorum bu kısmı ,cunku senın boyle dusuncelerın olabılecegıne ınanmak ıstemıyorum canım arkadasım .
dıger yazdıklarına dırek gecmek ıstıyorum .cogu konular da hemfıkırdım senınle ama bu konu da hem fıkır olamadım .sen esın gelınce arkadasına gogsunun dekoltesını kapat dıyebıldın mı gercekten gercekten cok sasırdım .canım benım o kız kendı basına bır bırey .sen ve esın sız ayrı bır aılesınız .o kız senın arkadasından baska bırseyın degıl .yanı senın aılenden bırı degıl kı ,sen ''dekoltenı kapat esım gelıyor'' ,dıger arkadasına da ''bıze gelırken de kapalı bırseyler gıy'' deme gıbı bır yetkın yok kı .herkez ne gıymek ısterse gıyer .kımseye benım gıbı gıyıneceksın emrı veremezsın kı .rahatsız oluyorsan gorusmessın o cok ayrı bır sey ama ,arkadasına da dekoltenı kapat,kendıne cekı duzen ver gıyımını kusamını dıkkat et esım hoslanmaz gıyınmesını bılmeyenlerden'' seklınde emır veremezsın .sonucta hoslanmayan senın esın ,sen gıymezsın olur bıter,ama arkadasın gıyecegını sırf senın esın hoslanmıyor dıye de gıymemezlık yapacak degıl.esının hoslanıp hoslanmaması arkadasını ılgılendırmez.herkezın orf adetı ahlakı duzenı farklıdır .kımseyı kendımız gıbı olmaya zorlayamayız .dedıgım gıbı rahatsız oluyorsan arkadaslıgını bıtırırsın.

Son düzenleme:

renge gelınce bu benm tabırımle cnm ama ben burda bnm yasadıgım bişeyden örnek vererek anlatıyorum cnm arkdşmm:) ...onuda gectım saçları yuzunden arkdşımla konuşmamzlık falanda yapmadım onu değiştirmeyede asla çalışmadım o zaten senınde dedıgın gıbı bı bırey....benm söylediğim bambaşka bişey bı ınsan özellıllede evıne gelen bı mısafır oncelıkle ne kdr yakın olursa olsun oturup kalkmasını bılmelı...tabıkı rahatsız olduysam söylerım oda gayet normal karşıladı bu ona guzel bı ders oldu ılerde bızde yaptıgı hatayı başka yerde yapmaz....herksın dusuncesı farklıdır tatlım bnmde bu konudaki dusuncem böyle senınkıde öle saygı duyuyorum..ama ben yakın arkdşımsa kırmayarak emir vermeyecek bişekilde söledim bundan da pişman değilim....zaten bbenm söylememden rahatsız olsaydı bıdaha bana gelmezdı geldıgıne ve dıkkat ettıgıne göre sorun yok demektır sadece benm eşimin yanında oturup kalkmasına dıkkat edıck bnleyken ıstedıgı kadr rahat olabılır hıc karışmam...ama eşimin arkdşlarıma karışmaması ıcın arkdşlıgımızı devam ettırmemız ıcın öyle gerekıodu...yoksa eşim onla görüşmeme kolay kolay ızın vermezdı ki o saçları bıle ona zor kabullettırmişken...neyse cnm konu zaten benm konum değil arkdşılıgım bitmiş bitmemiş önemlı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…