En düşük rakamı söyledimKeşke sizin yazdığınız rakama olsa kanepem bırakırdım
Atmak isterdim de tanıyan olurEvi merak ettim foto atarsanz
Dizi mi çekildi?Atmak isterdim de tanıyan olur
Özelden atınAtmak isterdim de tanıyan olur
Hepsine katılıyorum canım hep bana denk geliyor bu yabancılar beni halk düşmanı ilan etme lütfenelin ecnebisi ne kurnazmış ya. eşyalı kiralanan evlerde eşyalar genelde ikinci el, kullanılmış olur. sıfırdan eşyalı ev düzüp kiralamak isteyenler de eşyaları çok iyi markalardan almaz, şık görünümlü olabilir ama iyi marka tercih etmezler ucuzdur genelde. TV'de samsung değil de awox tercih eder gibi düşünün. adam şimdi senin mis gibi yeni (3-4 aylık eşya asla eski olamaz) özene bezene, iyi markalardan aldığın, bazılarını özel yaptırdığın eşyalara konacak. hem sen yeni evine eşyaları çok daha pahalıya alacaksın hem de kendisi seni zarara sokarak gayet pahalı eşyalara sahip olacak. bir de millete kiralarken ona göre fiyat çekecek. ne anasının gözüdür onlar, anlamıştır tabii doğru düzgün eşyayı, dekorasyonu... bir de sana pişkinlik mi taslıyor benden başka kimse bu fiyatı vermez diye? bence arkasına bile bakmadan ülkesine dönsün gitsin orada yapsın bu üçkağıtları. sinir oluyorum şu yabancıların bizim vatandaşları kandırmasına, dolandırmasına ya. zeki sanıyor herhalde kendini, zaten ev satışları durgun, türk vatandaşı kriz içinde, bu kadın da zor durumda kalmış ki evini satıyor. bekledikçe zarar edecek, ben bunu kafalar mis gibi eşyaları da sudan ucuza kapatırım kapasında. benim vatandaşımdan değerinin altında aldığı malı yine benim vatandaşıma pahalıya satacak. bunlarda zerre vicdan kalmamış.
o seni ikna ederse kazancına bakıp mutlu olacak, sen güzelim eşyalarından olmuş olacaksın üstelik sıfırdan yine ev düzme, eşya seçme, aynı eşyaları 2 katı fiyata alma, bazılarını piyasada bile bulamama dertleri ile uğraşırken üzüleceksin.
elin yabancısının bize karşı şu tavırlar içinde olmasına izin vermememiz lazım da neyse.
Yok kız ne dizisi kümes bir ev işteDizi mi çekildi?
:Özelden atın
Nereyi düşünüyorsunuz?Karşıdan daha uygun daha orta bir semtte ev alabiliyorum ama işte sıfırdan başlamak eşyalar aynı fiyat değil çok düşünüyorum
Ozman evin esyasiz fiyatını konuşun, esyalariniz yeni ve degistrmeyi dusunmuyorsaniz. Bu şekilde söyleyin. Yada yeni olanları alın beyaz eşyalar eskiyse onları bırakın. Him eşyaların hepsi sıfırsa ben vermezdim. Tekrar eşya alamam ,bu eşyalarımı mecbur alacam, esyasiz oturmak halim yok derim. Anadolu yakasinami geleceksiniz siz?Hanımlar günaydın.
8 Mart kadınlar günümüz kutlu olsun
Geçenlerde konu açmıştım İstanbul avrupa yakasındaki evimi satıp karşıdan ev alıp taşınmak istiyorum diye.
Şimdi bir müşteri çıktı,yatırımcıymış. Bir kaç ev topluyor kiraya verecek. Fiyat konusunda civar evlerden bir tık yukarı fiyat veriyor aslında ev için emlakçılar dışında arayan soran tek kişi diyebilirim.
Sorun şu ki evim yenilenmiş içi her şeyi kendi zevkime göre özene bezene yaptırılmış genç binada bir ev.
Giyisi odasından tutta mutfak banyo yani her detayı çok büyük paralar harcayıp yaptırdım,mobilyalar da yenilendi. Pinterestteki evler gibi düşünün dizaynı.
Şimdi bu yatırımcı ile fiyat konusunda anlaşamıyor gibiyiz. Verdiği fiyata mobilyalar dahil olsun siz düşünün taşının diyor.
İşin manevi kısmı bi kenara hani özene bezene emek vererek aldım yaptırdım ama eşyalı bıraksam ben karşıdan ev alınca ne yapacağım.
Aldığım mobilyalar beyaz eşya fiyatlar katlamış durumda aynı fiyata alamam.
Bir taraftan da şimdi satmazsam uzun bir süre satamam gibi geliyor malum kredi vermiyorlar kolay kolay müşteri de çıkmaz.
Dün oturup hesap kitap yaptım aldığım her şeyin fiyatını çıkardım yeni verdiği fiyat iyi gibi,ama aynı eşyayı aynı paraya alamıyorum. Yani evi sattığım fiyat bir önemini yitirir mi. Aklım karışık.
Siz olsanız eşyanızı verir misiniz. Eşyalar sıfır 3-4 aylık.
Yaptığınız dizaynın şuan ki piyasaya uygun fiyat biçip almak isteyen kişiye 5 kat fiyat verin bakalım kabul edecek mi uyanık adam belli.Hanımlar günaydın.
Geçenlerde konu açmıştım İstanbul avrupa yakasındaki evimi satıp karşıdan ev alıp taşınmak istiyorum diye.
Şimdi bir müşteri çıktı,yatırımcıymış. Bir kaç ev topluyor kiraya verecek. Fiyat konusunda civar evlerden bir tık yukarı fiyat veriyor aslında ev için emlakçılar dışında arayan soran tek kişi diyebilirim.
Sorun şu ki evim yenilenmiş içi her şeyi kendi zevkime göre özene bezene yaptırılmış genç binada bir ev.
Giyisi odasından tutta mutfak banyo yani her detayı çok büyük paralar harcayıp yaptırdım,mobilyalar da yenilendi. Pinterestteki evler gibi düşünün dizaynı.
Şimdi bu yatırımcı ile fiyat konusunda anlaşamıyor gibiyiz. Verdiği fiyata mobilyalar dahil olsun siz düşünün taşının diyor.
İşin manevi kısmı bi kenara hani özene bezene emek vererek aldım yaptırdım ama eşyalı bıraksam ben karşıdan ev alınca ne yapacağım.
Bir taraftan da şimdi satmazsam uzun bir süre satamam gibi geliyor malum kredi vermiyorlar kolay kolay müşteri de çıkmaz.
Dün oturup hesap kitap yaptım aldığım her şeyin fiyatını çıkardım yeni verdiği fiyat iyi gibi,ama aynı eşyayı aynı paraya alamıyorum. Yani evi sattığım fiyat bir önemini yitirir mi. Aklım karışık.
Şimdi şöyle aynı sokakta veya iki sokak ötede aynı metre kare evler farklı fiyat bandında uygun olanı da var bir tık pahalı olanı da,benim aldığım fiyat ve onların evlerinin fiyatı arasında en az 800-1 milyon civarı fark var.Şimdi çevreden daha fazla dediniz ne kadar fazla ödüyorlar mesela? Alacağınız ev ile arasındaki fark ne kadar? Eşyaların değerinin evin değerine oranı kaç ya da yüzdesi? Konut satışlarında bence en iyi rakamı beklerseniz daha bekleme ihtimaliniz var.
Bizde ev sattık değerinde veren çıkmadı fakat başka bir evi de uygun buldugumuzdan biz de neredeyse %20 daha ucuza sattik.
Henüz net bir yer yok aklımda. Tavsiyeniz varsa alabilirimNereyi düşünüyorsunuz?
Evet eşyalarımın hepsi sıfırOzman evin esyasiz fiyatını konuşun, esyalariniz yeni ve degistrmeyi dusunmuyorsaniz. Bu şekilde söyleyin. Yada yeni olanları alın beyaz eşyalar eskiyse onları bırakın. Him eşyaların hepsi sıfırsa ben vermezdim. Tekrar eşya alamam ,bu eşyalarımı mecbur alacam, esyasiz oturmak halim yok derim. Anadolu yakasinami geleceksiniz siz?
Ev hangiHanımlar günaydın.
Söyledim de evin satılmayışı elimi kolumu bağlıyor üstelik depremden sonra kimse istanbuldan ev almak istemiyor sanırım.Net şekilde söyle konu sahibesi, eşyaları özenerek aldım veremem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?