Evimi eşyalı olarak sat diye ısrar eden alıcı

Çevre evler ne kadar, adam size ne kadar teklif ediyor? önemli olan bu. sizin 380 bine aynı eve sahip olamayacak olmanız değil bence. Zaten yeni alacağınız evin şeklini, şemalini de bilmiyorsunuz.

Hepsine katılıyorum canım hep bana denk geliyor bu yabancılar beni halk düşmanı ilan etme lütfen
Benim mobilyalarım marka değil aslında adı sanı yok sadece mağazada olmayan türden sipariş üzerine yapılan koltuk vs.Gardrop odası da öyle koridor vestiyer falanda öyle no name ama evet yüksek fiyatlara yaptırılan şeyler. Beyaz eşyalarım da Siemens ankastre hepsi fırın mikrodalga altlı üstlü anlarsınız ya her şeyi kendim uzun yıllar otururum diye yaptırdım ama işte semt leş.
Ya aslında yatırımcıdan daha çok afedersin k..nı yırtan yanındaki hukukçu sanki babasının oğlu

Şimdi çevreden daha fazla dediniz ne kadar fazla ödüyorlar mesela? Alacağınız ev ile arasındaki fark ne kadar? Eşyaların değerinin evin değerine oranı kaç ya da yüzdesi? Konut satışlarında bence en iyi rakamı beklerseniz daha bekleme ihtimaliniz var.

Bizde ev sattık değerinde veren çıkmadı fakat başka bir evi de uygun buldugumuzdan biz de neredeyse %20 daha ucuza sattik.

Ozman evin esyasiz fiyatını konuşun, esyalariniz yeni ve degistrmeyi dusunmuyorsaniz. Bu şekilde söyleyin. Yada yeni olanları alın beyaz eşyalar eskiyse onları bırakın. Him eşyaların hepsi sıfırsa ben vermezdim. Tekrar eşya alamam ,bu eşyalarımı mecbur alacam, esyasiz oturmak halim yok derim. Anadolu yakasinami geleceksiniz siz?

Yaptığınız dizaynın şuan ki piyasaya uygun fiyat biçip almak isteyen kişiye 5 kat fiyat verin bakalım kabul edecek mi uyanık adam belli.

Kabul ederse satın hemen

Şimdi şöyle aynı sokakta veya iki sokak ötede aynı metre kare evler farklı fiyat bandında uygun olanı da var bir tık pahalı olanı da,benim aldığım fiyat ve onların evlerinin fiyatı arasında en az 800-1 milyon civarı fark var.
tek fark benim evime yeni tadılat yaptırmam 400 bine yakın masraf etmem artı yepyeni mobilya ve beyaz eşyalarımı da fiyata dahil etmesi.
Alacağım evin fiyatını bilmiyorum ama buradan uygun olacağını umuyorum anadolu yakası bazı uzak semtlerde hala uyguna ev alınabiliyor 2 milyona kadar.
satmak istediğim yerler 3 ve sonsuza kadar devam eden fiyat ortalaması

Evet eşyalarımın hepsi sıfır
Evet anadolu yakasını düşünüyorum

Ev hangi
İlçedeydi site mi ben olsam eşyamı vermem

Zor bi karar yaa bide diğer evide hemen almak lazm hergün artıyor fiyatlar. Aynı anda hem ev hem esya almak düşününce bile yoruldum

Net şekilde söyle konu sahibesi, eşyaları özenerek aldım veremem de.
Söyledim de evin satılmayışı elimi kolumu bağlıyor üstelik depremden sonra kimse istanbuldan ev almak istemiyor sanırım.
satıp kaçmak da istiyorum bir taraftan diğer taraftan sokakta yaşayacak değilim bir şekilde ev almam lazım eşya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…