sız onlardan keyfı ayrılmadınız kı sıze ıhtıyacı olan onlara gelecekde saglıklı bırey yapmak ıcın emek harcadınız cocukların yanındasınız gurur duyun bununla aılenızde sızınle takdır edıyodur emınım..
yapdınız guzellıgı goz onune getırın ve sukredın halınıze elbette kavusucaksınız gorusceksınız gene ..
Konu sahibinin zorunlu görevi bitmiştir belkide. Konu 5 ay önceye ait..
evet arkadaşım 5 ay önce açmıştım konuyu ama yeniden yazma ihtiyacı hissettim. aynı şeyleri tekrar tekrar tekrar ve tekrar yaşadığım için.
Pardon canım ben biri sana cevap verdi zannettim. Allah yardımcın olsun...
Evimi özledim. Annemi özledim. Babamı, kardeşlerimi, ablamı, hiç göremediğim 6 aylık yeğenimi,akrabalarımı, bahçemi, yatağımı, havamı, suyumu... memleketimi özledim. yalnızım hiç kimse yok yanımda. daraldım, bunaldım artık yalnızlıktan. dayanamıyorum. gözlerimden yaş gelmiyor artık. mafoldumben
şükürler olsun ki bir işim var ve çalışıyorum benim sahip olduklarıma sahip olabilmek için didinen binlerce insan var bunu biliyorum ve aklımdan hiç çıkarmıyorum. ama dedim ya bazen insanın dayanamadığı anlar oluyor sınırlarının zorlandığı anlar... işte ben oralardayım. dayanma eşiğimi zorluyorum tek tesellim az bir süre kalmış olması...
Az da kalmış zaten hemen geçer inşallah zaman.
Ben cesaret edip de başka ili tercih bile edemiyorum,
illa en az 90 almak için çabalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?