Evimi sevmiyorum

VeraHatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
115
80
98
44
Merhaba arkadaşlar 10 ay oldu evlendim, gerek ev gerek eşya konusunda vermiş olduğum kötü kararlar neticesinde tam bir fiyasko yaşıyorum, eşime ait diye giriş katı olan güneş görmeyen bir evde yaşamayı kabul ettim, sonra eşya seçiminde çok büyük yanlışlar yaptığımız sonradan fark ettim ne evimei ne eşyalarımı kesinlikle sevmiyorum tiksiniyorum, benimle aynı durumda olan var mı evindeki eşyaların birçoğu eşimin eski eşyaları, ama ben yeni aldıklarımdan da hiç memnun değilim, şimdiki aklım olsa bedava verseler almazdım hala borçları ödüyoruz işin acı tarafı.. güzel şeyler söyleyin ne olur

Tatlım onlar bir sekilde borçlarınız bitince değişir önemli olan esinle mutluluğundur..

Merhaba arkadaşlar 10 ay oldu evlendim, gerek ev gerek eşya konusunda vermiş olduğum kötü kararlar neticesinde tam bir fiyasko yaşıyorum, eşime ait diye giriş katı olan güneş görmeyen bir evde yaşamayı kabul ettim, sonra eşya seçiminde çok büyük yanlışlar yaptığımız sonradan fark ettim ne evimei ne eşyalarımı kesinlikle sevmiyorum tiksiniyorum, benimle aynı durumda olan var mı evindeki eşyaların birçoğu eşimin eski eşyaları, ama ben yeni aldıklarımdan da hiç memnun değilim, şimdiki aklım olsa bedava verseler almazdım hala borçları ödüyoruz işin acı tarafı.. güzel şeyler söyleyin ne olur

Bacım birebir aynı durumu yaşadım
Bizim evde güneş görmüyo giriş kattayız güneş almadığı için yazın bile serin klima var sanki evde sanırsın. Rutubet olması en kötü durum kışın sürekli duvarların pisliğiyle uğraşıyorum ☹️ eşya konusunda bende pişmanım koltuk takımını komple koyu mor yaptırmıştım yemek masasının sandalyeleri de aynı renk. İyice karartıyo koyu renk evi bide tozu hemen gösteriyo benim elimde olsa koltuk yüzlerini değiştirmeyi düşündüm ama malesef durumumuz yok. Siz yeni evliymişsiniz ben 5 senelik evliyim aynı yerdeyim ama alıştım artık eskisi kadar kafama takmıyorum ilk zamanlar daha çok takılıyo ama şimdi çoluk çocuk derken onlar 2.planda kalıyor sıkmayın canınızı hayatta herşeyin bi çaresi vardır zamanla hepsi hallolur... belki ilerde istediğiniz bi eve geçersiniz orayı kiraya verip. Bazen küçük dokunuşlarlada pek çok şey değişebilir bide ben bi ara koltuk yüzü almayı düşünmüştüm aynen koltuk yüzü gibi o kadar güzel yüzler varki hem koltuklarda temiz kalır böyle bişey yapabilirsiniz koltuklarınızın rengi değişir en azından . En önemlisi sağlık ... evsizleri düşünürsek bu psikolojiyi de atlatırız, daima şükretmemiz gerek çünkü şükredeceğimiz çok şeye sahibiz

Konuyu eşimi sevmiyorum gibi anladım:KK53: Sorun eşya ve evse inanin ki bu can sıkmak icin yeterli değil pismanlık duymayin aksine sahip olduklariniz için şükredin inanin azıcık aşım kaygisiz başım diyecek o kadar cok aile var ki eşinizle mutluysanız kendinizi mutsuz etmeyin bu durum evliliğinizi huzursuz edecek boyuta gelebilir sağlıcakla kalın 🙏

Bacım birebir aynı durumu yaşadım
Bizim evde güneş görmüyo giriş kattayız güneş almadığı için yazın bile serin klima var sanki evde sanırsın. Rutubet olması en kötü durum kışın sürekli duvarların pisliğiyle uğraşıyorum ☹ eşya konusunda bende pişmanım koltuk takımını komple koyu mor yaptırmıştım yemek masasının sandalyeleri de aynı renk. İyice karartıyo koyu renk evi bide tozu hemen gösteriyo benim elimde olsa koltuk yüzlerini değiştirmeyi düşündüm ama malesef durumumuz yok. Siz yeni evliymişsiniz ben 5 senelik evliyim aynı yerdeyim ama alıştım artık eskisi kadar kafama takmıyorum ilk zamanlar daha çok takılıyo ama şimdi çoluk çocuk derken onlar 2.planda kalıyor sıkmayın canınızı hayatta herşeyin bi çaresi vardır zamanla hepsi hallolur... belki ilerde istediğiniz bi eve geçersiniz orayı kiraya verip. Bazen küçük dokunuşlarlada pek çok şey değişebilir bide ben bi ara koltuk yüzü almayı düşünmüştüm aynen koltuk yüzü gibi o kadar güzel yüzler varki hem koltuklarda temiz kalır böyle bişey yapabilirsiniz koltuklarınızın rengi değişir en azından . En önemlisi sağlık ... evsizleri düşünürsek bu psikolojiyi de atlatırız, daima şükretmemiz gerek çünkü şükredeceğimiz çok şeye sahibiz
Çok teşekkür ederim kardeşim, Rabb'im cümlemize huzurlu mekânlar nasib etsin, evinde eşyanın da hayırlısını versin,

Konuyu eşimi sevmiyorum gibi anladım:KK53: Sorun eşya ve evse inanin ki bu can sıkmak icin yeterli değil pismanlık duymayin aksine sahip olduklariniz için şükredin inanin azıcık aşım kaygisiz başım diyecek o kadar cok aile var ki eşinizle mutluysanız kendinizi mutsuz etmeyin bu durum evliliğinizi huzursuz edecek boyuta gelebilir sağlıcakla kalın 🙏
Eşimi canımdan çok seviyorum milyonlarca şükürler olsun, ama gündüz loş karanlık ve yapayalnız bir ortamda yaşamak hakikaten çok zor, Rabbim beterinden korusun ne diyim 😔😔😔😔

ayni durumu eltimde yasamisti olabiliyor
borclari bitince degistirme imkanin varsa degistirin

Eşimi canımdan çok seviyorum milyonlarca şükürler olsun, ama gündüz loş karanlık ve yapayalnız bir ortamda yaşamak hakikaten çok zor, Rabbim beterinden korusun ne diyim 😔😔😔😔

Bende aynı senin durumdayım şu karanlık ve rutubetli ortam kasvet veriyor insana
Bende yaşadığım için anlıyorum seni canım
Evin güneş almaması iç sıkıcı bi durum
Eşimde mesaide izin günlerinde bile çalışıyor
Akşamları da geç geliyor...1 tane çocuğum var çok şükür onunla oyalanıyorum ama o bile çok daralıp sıkılıyor bi yandanda onu memnun etmek için uğraşıyorum tek bir Allah'ın kulu yok buralarda çocuğum için de zor bi durum☹️

Eşya fikrinde eğer eşyalarınızı komple değiştirmek için fırsatınız yoksa parkeleri bembeyaz yapın zira beyaz parke evi hem genis hemde ferah gösteriyor koyu parkenin üzerinede açık renkli eşyalar güzel oluyor bende eşimi ikna edebilirsem oturucagim evin parkelerini beyaz yaptırmak istiyorummm

zamanla eşinize başka biryere geçmek istiyorsanız yada istediklerinizi söyleyebilrsiniz daha çok yenisiniz olanı değerlendirme de yapabilrsniz parke,boya,kaplama eşya vs oyalanabilrsiniz durumunuz yoksa eğer

evi tutmuşsunuz, eşyaları almışsınız. sevmiyosanız da alışmanız lazım. 10 ayda eşya değiştirecek kadar zengin olmadığınızı düşünüyorum.

Yahu merak etme değiştirirsin imkanın oldukça her ay bir şeyi değiştir duvar renginden başlayabilirsin belki duvarların rengi eşyalarınla uyumsuzdur renk değişikliği evini farklı gösterir belki koltuklara renkli kırlent yastıklar koyabilirsin evine süs objeleri koyabilirsin bir sürü yolu var ama seni on aydır evli olmak değişikliği yormuş olabilir

ben evlenirken kiraya çıktığımız için çok eşya almamıştık. allah nasip eder de kendi evimiz olursa oraya alırız diye düşündük. bende zaman zaman yanlış mı yaptım diye düşünüyorum. hiç güzel evim yok falan diyorum ama sonra dank ediyor. şükür halimize diye. bir göz odada yıkık dökük eşyalarla duran çok insan var. herşeyimiz dört dörtlük olacak diye bir şey yok. sağlık ve huzur olsun hepsi zamanla olur. en önemlisi bunlar. :)

Back
X