Merhaba,
Henüz 1 yıllık evliyim, gel-gitleri olan bir evliliğim oldu başından beri, şu ara toparlanıyor gibi ama benim başka sorunum var.. ki o da; Evimi sevmiyorum.
Henüz 8 aydır oturduğum eve ısınamadım.
Çok uzun zaman aradım, ince eleyip sık dokudum (kiradayım) sıfır olsun, ilk ben kullanayım vs gibi, buldum da, çok heycanlı yerleşmiştim ama ne eşyalarımı yakıştırabiliyorum içine, ne huzur buluyorum. Sürekli eşyaların yerini değiştiriyorum, kendimi yoruyorum.
Evde negatif bir enerji var, sıcaklık yok evde.
Belki aylardır yaşadığımız sorunlardan dolayı böyle hissediyorumdur ama neyapıcam bilemiyorum, çok huzursuzum.
Mutlu ve huzursuz olduğun evde oturmak doğru değil eşinle konuş bu durumu eğer büyük bir engel yok ise taşının o evden kirada aynı zamanda kendi evin olsa zor olurdu zaman alırdı :26:
Aynı sorun bende de var, o yüzden sürekli eve eşya alıyorum perde nevresim vs...
Yok yine de sevemiyorumDeğişmiyor ev. Dediğin gibi evin enerjisinden midir, yaşanılanlardan mıdır nedir?
Benim için tek çare kendi evime taşınmak olur heralde, çünkü ev sahiplerinden nefret ediyorum (çok çektirdi bize) kiracılık istemiyorum.
Arkadasim inanir misin bilmem ama evin enerjisini degistirmek icin evini sirkeyle silebilirsin.
Bir de insallah en kisa zamanda kendine ait, ici istedigin esyalarla dolu, sana pozitif enerji veren bir evin olur.
Bi de ben eşyalarımı da sevmiyorum, evim hiç yeni gelin evi gibi değildi.
Kvmin aldığı halıları görsen kendini camdan atardın yani o derece.
Eski model şeyleri doldurmuş evime.
Belki sen de gönlünce yapamamışsındır bazı şeyleri, içinde kalmıştır.
Merhaba,
Henüz 1 yıllık evliyim, gel-gitleri olan bir evliliğim oldu başından beri, şu ara toparlanıyor gibi ama benim başka sorunum var.. ki o da; Evimi sevmiyorum.
Çok uzun zaman aradım, ince eleyip sık dokudum (kiradayım) sıfır olsun, ilk ben kullanayım vs gibi, buldum da, çok heycanlı yerleşmiştim ama ne eşyalarımı yakıştırabiliyorum içine, ne huzur buluyorum. Sürekli eşyaların yerini değiştiriyorum, kendimi yoruyorum.
Belki aylardır yaşadığımız sorunlardan dolayı böyle hissediyorumdur ama neyapıcam bilemiyorum, çok huzursuzum.
2. evim bu 1 yılda. bi kez daha değiştiremeyebilirim. Zaten sıfır evde oturmak gibi ve temizlikle ilgili takıntılarım var bulunduğumuz muhitte de çok zor bulmuştuk bu evi. Hem büyük güzel hem kirası uygun ama biraz daha devam ederse bu mutsuzluk mecbur sanırım...
Eşya seçimime bırakın aileleri eşim bile karışmadı herşeyi zevkime göre severek aldım, tabii ara ara keşke söyle yapsaydım-alsaydım pişmanlığı olsada eşyalarımla sorunum yok. Bir de çok yıprandı eşyalarım 3 kez taşındılar çeyizden beri belki onunda etkisiyle...
Evi sirkeyle silmeyi denicem bir de:) bulaşık makinasında fln kullanıyorumda.. nasıl bir etkisi olacak acaba...
Ne sirkesi olduğu önemli, mi? :)
Bi de biz maneviyatımızdan çok uzaklaştık evde 1 yıldır açıkcası ona da bağlıyorum ben
Sevmiyorsaniz kimsenin zamanini calmayin. Karsinizdaki insan da kendiyle mutlu olan birisini bulsun. Ne zamanini ne hayatini calmayin, yillarca boyle devam edip de karsinizdakinin ahini almayin.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
2. evim bu 1 yılda. bi kez daha değiştiremeyebilirim. Zaten sıfır evde oturmak gibi ve temizlikle ilgili takıntılarım var bulunduğumuz muhitte de çok zor bulmuştuk bu evi. Hem büyük güzel hem kirası uygun ama biraz daha devam ederse bu mutsuzluk mecbur sanırım...
Eşya seçimime bırakın aileleri eşim bile karışmadı herşeyi zevkime göre severek aldım, tabii ara ara keşke söyle yapsaydım-alsaydım pişmanlığı olsada eşyalarımla sorunum yok. Bir de çok yıprandı eşyalarım 3 kez taşındılar çeyizden beri belki onunda etkisiyle...
Evi sirkeyle silmeyi denicem bir de:) bulaşık makinasında fln kullanıyorumda.. nasıl bir etkisi olacak acaba...
Bi de biz maneviyatımızdan çok uzaklaştık evde 1 yıldır açıkcası ona da bağlıyorum ben
Merhaba,
dediğim lafa kırılmayın ama rahatlık batıyor size.. bence ev falan bahane bu evlilik sizi sıkıyor bunaltıyor.
biz lojmanda 2+1 20-30yıllık evlerde oturuyoruz. gayette çok seviyorum temizliyorum. eşimle birlikte tırnaklarımızla evle uğraşıyoruz.
ev falan geçici şeyler. ruhunuzu mutlu edecek şeyler yapın ondan sonra ev kanepe perde herşey güzel gelir.
eşinizle ya evliliği mutlu hale getirin ya da ayrılın kendinize de eziyet etmeyin
istersen evınde bı kuran okut,mevlut gıbı..
fıkır almak ıstersende evım güzel evım bölümüne evının,eşyalarının fotolarını koy..
belkı sana onerımız olabılır,evın canlanması konusunda
Yaşadığımız sorunlar demişsiniz huzurunuzu bozacak şeyler miydi bunlar? Biz evi seçerken merkezi istedik olmadı. Eşyaları acele seçtik. Bir takım şeyleri düğün sonrasına bıraktık. Şu an bir buçuk yıl sonrası ama hala yatak odamda lamba sallanıyor evize falan yok. Sehpayı almadık. Böyle sallapati idare ediyoruz. Açıkçası avize almadığımızı unutmuştum bile. O kadar evden habersizim sanırım. Huzurunuzu bozan başka şeyler varsa onları gidermeye çalışın bence.
Merhaba,
siz neyden bahsediyorsunuz? dilbilgisi sorununuz var sanırım, neyi sevmediğimi anlamak için biraz daha dikktli okuyun, algılayın!
neyin zamanını çalmayayım? evin mi?
komiksiniz.
konumda da bahsettiğim gibi, belki bunlar bahane, bu evde yaşadığım huzursuz günler, sorunlar böyle düşünmeme neden oluyor.
haklı olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?