Evimi Sevmiyorum

nurugur

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
29
2
16
İstanbul
Merhaba,

Henüz 1 yıllık evliyim, gel-gitleri olan bir evliliğim oldu başından beri, şu ara toparlanıyor gibi ama benim başka sorunum var.. ki o da; Evimi sevmiyorum.

Henüz 8 aydır oturduğum eve ısınamadım.
Çok uzun zaman aradım, ince eleyip sık dokudum (kiradayım) sıfır olsun, ilk ben kullanayım vs gibi, buldum da, çok heycanlı yerleşmiştim ama ne eşyalarımı yakıştırabiliyorum içine, ne huzur buluyorum. Sürekli eşyaların yerini değiştiriyorum, kendimi yoruyorum.
Evde negatif bir enerji var, sıcaklık yok evde.
Belki aylardır yaşadığımız sorunlardan dolayı böyle hissediyorumdur ama neyapıcam bilemiyorum, çok huzursuzum.

Aynı sorun bende de var, o yüzden sürekli eve eşya alıyorum perde nevresim vs...
Yok yine de sevemiyorum Değişmiyor ev. Dediğin gibi evin enerjisinden midir, yaşanılanlardan mıdır nedir?
Benim için tek çare kendi evime taşınmak olur heralde, çünkü ev sahiplerinden nefret ediyorum (çok çektirdi bize) kiracılık istemiyorum.

Mutlu ve huzursuz olduğun evde oturmak doğru değil eşinle konuş bu durumu eğer büyük bir engel yok ise taşının o evden kirada aynı zamanda kendi evin olsa zor olurdu zaman alırdı :26:

Bi de ben eşyalarımı da sevmiyorum, evim hiç yeni gelin evi gibi değildi.
Kvmin aldığı halıları görsen kendini camdan atardın yani o derece.
Eski model şeyleri doldurmuş evime.
Belki sen de gönlünce yapamamışsındır bazı şeyleri, içinde kalmıştır.

Arkadasim inanir misin bilmem ama evin enerjisini degistirmek icin evini sirkeyle silebilirsin.

Bir de insallah en kisa zamanda kendine ait, ici istedigin esyalarla dolu, sana pozitif enerji veren bir evin olur.

Mutlu ve huzursuz olduğun evde oturmak doğru değil eşinle konuş bu durumu eğer büyük bir engel yok ise taşının o evden kirada aynı zamanda kendi evin olsa zor olurdu zaman alırdı :26:

Arkadasim inanir misin bilmem ama evin enerjisini degistirmek icin evini sirkeyle silebilirsin.

Bir de insallah en kisa zamanda kendine ait, ici istedigin esyalarla dolu, sana pozitif enerji veren bir evin olur.

2. evim bu 1 yılda. bi kez daha değiştiremeyebilirim. Zaten sıfır evde oturmak gibi ve temizlikle ilgili takıntılarım var bulunduğumuz muhitte de çok zor bulmuştuk bu evi. Hem büyük güzel hem kirası uygun ama biraz daha devam ederse bu mutsuzluk mecbur sanırım...

Eşya seçimime bırakın aileleri eşim bile karışmadı herşeyi zevkime göre severek aldım, tabii ara ara keşke söyle yapsaydım-alsaydım pişmanlığı olsada eşyalarımla sorunum yok. Bir de çok yıprandı eşyalarım 3 kez taşındılar çeyizden beri belki onunda etkisiyle...

Evi sirkeyle silmeyi denicem bir de:) bulaşık makinasında fln kullanıyorumda.. nasıl bir etkisi olacak acaba...
Ne sirkesi olduğu önemli, mi? :)

Bi de biz maneviyatımızdan çok uzaklaştık evde 1 yıldır açıkcası ona da bağlıyorum ben

Sevmiyorsaniz kimsenin zamanini calmayin. Karsinizdaki insan da kendiyle mutlu olan birisini bulsun. Ne zamanini ne hayatini calmayin, yillarca boyle devam edip de karsinizdakinin ahini almayin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadasim ben inancli olup olmadigini bilmedigim icin acik acik yazmadim. Eger islama inaniyorsan sirkenin cok fazla yarari oldugunu soyleyebilirim. Sen de arastirabilirsin. Evde sirke bulundurulmasi bile cok onemli. Tam bilmiyorum ama ne sirkesi oldugu onemli degil sanirim. Yine de bakabilirsin.
Bir de bana bir arkadasim, kendin okumuyorsan bile bilgisayardan kuran dinletisi ac, evin icinde calsin demisti. Bunu daha sonra bir cok kisiden duydum.
Inancli olup da benim gibi inanci adina hicbir sey yapmayan insanlar bu durumdan rahatsiz oluyorlar. Ben de bir cok seyi inancimi yasamadigima bagliyorum.

siz neyden bahsediyorsunuz? dilbilgisi sorununuz var sanırım, neyi sevmediğimi anlamak için biraz daha dikktli okuyun, algılayın!
neyin zamanını çalmayayım? evin mi?
komiksiniz.

dediğim lafa kırılmayın ama rahatlık batıyor size.. bence ev falan bahane bu evlilik sizi sıkıyor bunaltıyor.
biz lojmanda 2+1 20-30yıllık evlerde oturuyoruz. gayette çok seviyorum temizliyorum. eşimle birlikte tırnaklarımızla evle uğraşıyoruz.
ev falan geçici şeyler. ruhunuzu mutlu edecek şeyler yapın ondan sonra ev kanepe perde herşey güzel gelir.
eşinizle ya evliliği mutlu hale getirin ya da ayrılın kendinize de eziyet etmeyin

Yaşadığımız sorunlar demişsiniz huzurunuzu bozacak şeyler miydi bunlar? Biz evi seçerken merkezi istedik olmadı. Eşyaları acele seçtik. Bir takım şeyleri düğün sonrasına bıraktık. Şu an bir buçuk yıl sonrası ama hala yatak odamda lamba sallanıyor evize falan yok. Sehpayı almadık. Böyle sallapati idare ediyoruz. Açıkçası avize almadığımızı unutmuştum bile. O kadar evden habersizim sanırım. Huzurunuzu bozan başka şeyler varsa onları gidermeye çalışın bence.

konumda da bahsettiğim gibi, belki bunlar bahane, bu evde yaşadığım huzursuz günler, sorunlar böyle düşünmeme neden oluyor.

haklı olabilirsiniz.

istersen evınde bı kuran okut,mevlut gıbı..

fıkır almak ıstersende evım güzel evım bölümüne evının,eşyalarının fotolarını koy..

belkı sana onerımız olabılır,evın canlanması konusunda

Diğer arkadaşların dediklerine katılıyorum. . Birde bence arkadaşlarınzı davet edin evinize misafir evi canlandırır. .renkli çiçekler saksılar alın beğenmediğiniz ufak tefek şeyleri boyayın. . Ya da aynalarınızı taşlarla süslendirin. .

evet maalesef, kötü anılar bıraktık ardımızda.. bunları aşmaya çalışıyoruz şu an ama fotoğraf çerçevelerini kırıp atacak kadar büyük kavgalar yaşadık şimdi onların yerlerini boş gördükçe anılarım canlanıyor tabi

migroslarda falan satılıyor ya küçük saksıda canlı çiçekler. alın onlardan bi sürü, mutfağa, salona falan. içiniz açılır.

Bence sorun evde yada esyada değil. Sen eşine evliliğine sogumussun. Evi degistirmek degil çözüm, sen evliligine ısınmayı su yaşadıklarını unutup hayata, kocana, evine, o severek aldigin eşyalara, ,istedigin muhitte uygun sifir bulmanin sansina daha güzel bak biraz pozitif olmak gerek demi. Evsiz onca insan varken, binlercesi kvsi ile itururken ah bir odam olsun die hayal ederken, binlercesi yer altında zemin katta tada cati katlarinda rutubetle evin eskiligiyle böceklerle savasirken seninki biraz şımarıklik oluyor;-) hadi hayatına olumlu düşünceyi sok gecmisi unut bak nasilda guzel gelir evin:-D

Bunu eşya ile alakası yok. Tamamen sizin iç huzursuzluğunuz.
Bir ev gecekondu da olsa saray da olsa kişi mutlu değilse farketmez. Aynı şekilde bir kaç parça eşya da olsa bir sürü dekoratif eşya da olsa boş.
Bence psikolojik destek alıp bu şekilde atlatmaya bakın.
Yoksa o eve ne masraf yaparsanız yapın nafile.

Benim de 1 yıl olacak eşyalarımın bazılarından şimdiden sıkıldım ama başka şeylerle kapatıyorum bunu. Evde canlı ve güzel kokan çicek bulundurmak psikolojiye iyi gelir mesela. Ben kendimi çok iyi hissediyorum o zaman.

siz neyden bahsediyorsunuz? dilbilgisi sorununuz var sanırım, neyi sevmediğimi anlamak için biraz daha dikktli okuyun, algılayın!
neyin zamanını çalmayayım? evin mi?
komiksiniz.

Yanlis anlamisim kusura bakmayin, sonra sildim ama demekki silinmemis. Esimi sevmiyorum olarak okudum da ondan. Tekrar kusura bakmayin. Benim basimda da boyle birsey heralde ondan oyle okudum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

konumda da bahsettiğim gibi, belki bunlar bahane, bu evde yaşadığım huzursuz günler, sorunlar böyle düşünmeme neden oluyor.

haklı olabilirsiniz.

Canım bende 1yıllık evliyim ve yeni ev değiştirdim..bu evim eskisine göre görüntü olarak daha kötü ama ben güle oynaya taşındım çünkü öncekinde cok problem yasadık..bu evimi sirkeli suyla sildim...bide başka seyler yaptım özelde yazışabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…