çalışıyor musun bilmiyorum ama kendine dışarıdan bir meşgale bulmanı öneririm.konumda da bahsettiğim gibi, belki bunlar bahane, bu evde yaşadığım huzursuz günler, sorunlar böyle düşünmeme neden oluyor.
haklı olabilirsiniz.
Arkadasim ben inancli olup olmadigini bilmedigim icin acik acik yazmadim. Eger islama inaniyorsan sirkenin cok fazla yarari oldugunu soyleyebilirim. Sen de arastirabilirsin. Evde sirke bulundurulmasi bile cok onemli. Tam bilmiyorum ama ne sirkesi oldugu onemli degil sanirim. Yine de bakabilirsin.
Bir de bana bir arkadasim, kendin okumuyorsan bile bilgisayardan kuran dinletisi ac, evin icinde calsin demisti. Bunu daha sonra bir cok kisiden duydum.
Inancli olup da benim gibi inanci adina hicbir sey yapmayan insanlar bu durumdan rahatsiz oluyorlar. Ben de bir cok seyi inancimi yasamadigima bagliyorum.
Merhaba,
Henüz 1 yıllık evliyim, gel-gitleri olan bir evliliğim oldu başından beri, şu ara toparlanıyor gibi ama benim başka sorunum var.. ki o da; Evimi sevmiyorum.
Henüz 8 aydır oturduğum eve ısınamadım.
Çok uzun zaman aradım, ince eleyip sık dokudum (kiradayım) sıfır olsun, ilk ben kullanayım vs gibi, buldum da, çok heycanlı yerleşmiştim ama ne eşyalarımı yakıştırabiliyorum içine, ne huzur buluyorum. Sürekli eşyaların yerini değiştiriyorum, kendimi yoruyorum.
Evde negatif bir enerji var, sıcaklık yok evde.
Belki aylardır yaşadığımız sorunlardan dolayı böyle hissediyorumdur ama neyapıcam bilemiyorum, çok huzursuzum.
Arkadasim inanir misin bilmem ama evin enerjisini degistirmek icin evini sirkeyle silebilirsin.
Bir de insallah en kisa zamanda kendine ait, ici istedigin esyalarla dolu, sana pozitif enerji veren bir evin olur.
Canım bende 1yıllık evliyim ve yeni ev değiştirdim..bu evim eskisine göre görüntü olarak daha kötü ama ben güle oynaya taşındım çünkü öncekinde cok problem yasadık..bu evimi sirkeli suyla sildim...bide başka seyler yaptım özelde yazışabiliriz
yağmur yağdığında sığınabılcegın kışın soğukta donup ölüp haberlere konu olmayacağın yemek pişirip yiyebildiğin sevdiğin bir filmi izleyebildiğin bir evi olmasına çok sevındım canım
canım benim sirke işini ben de duydum ama nereleri silecem her taraf derken benim aklıma çoooooooooooooooooook fazla yerler geliyor nasıl kalkarım onun altından
Paspas yapacagin zaman kovanin icine biraz ekle canim. Bir de ozellikle dis kapini sil. Her paspas zamani yap bunu.
ben de kapıları camları falan da düşündüm korktumeşime de içirmeyi planlıyorum o da işe yarar mı acaba zira ben de bir kv var ondan her şeyi bekliyorum da
Icmek de yararlidir ama en fazla bunyeye yararlidir herhalde.
Ama internetten arastirirsan bircok yararini ogrenebilirsin. Buyuk temizliginde yine kovanin icine biraz sirke dokersin canim.
Fakat her paspas yaptiginda kovaya sirke dokmeyi unutma. Kokmuyor da ayrica. Yine de kokuyu sifira indirsin diye biraz yumusatici filan da katabilirsin.
Rica ederim. Ben de oyle yapiyorum valla. Annem devamli hatirlatiyor zaten. :)teşekkürler canım bundan sonra sirkesiz temizlik yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?