Evimizi evlenmeden önce kredi ile aldık. Güzel bi semtte güzel bi siteşe çocuk Park'ı falan gayet güzel bi site. Tabi böyle sitelerin olduğu yer market falan uzak AVM'ler var taksi ile gidiyorum. Sorun Buda değil. Evim 2+1 sıfır daire. Salonum çok küçük eşyalarımı alırken hiç içine sinmedi. Sanki 40 yıllık evli evi gibi. 4 yıllık evliyim. Eşim asla taşınmaz. Israr ediyorum satıp daha geniş bi eve çıkalım diye ama borca girmek istemiyor. Eve ne bi eşya ne bi temizlik yapasım geliyor. Öyle Hayalimdeki eve geçmeyi bekliyorum. Eşimi nasıl kandırıcam
ben küçük evleri pek bi sevimli bulurum. hele de dekorasyonu zevkliyse... artık o evi almışsınız, hele ki evi eşinizle beraber seçtiyseniz iş işten geçtikten sonra burun kıvırmamanızı öneririm. eve çok güneş geliyo demişsiniz sıcaktan kavruluyomuşsunuz. yaz kış evinizin ısı seviyesini düzenleyebilicek kalın ve ışık geçirmeyen perdelerden alabilirsiniz. parasal durumunuzu bilemiyorum ama bence evi kendi zevkinize göre özenle döşerseniz kanınız ısınabilir. (bazı şeyleri zorla oldurmak zorundayız) eşyalarınız hiçbi yere sığmıyosa çekyatlara, bazalara, bölmeli sehpalara, alabildiğince raflara sığınabilirsiniz. ayna sever misiniz bilmem ama dar alanları büyük göstermek için aynaya başvurulo kimi zaman. ve duvarlar da olabildiğince açık renk olmalıEvimizi evlenmeden önce kredi ile aldık. Güzel bi semtte güzel bi siteşe çocuk Park'ı falan gayet güzel bi site. Tabi böyle sitelerin olduğu yer market falan uzak AVM'ler var taksi ile gidiyorum. Sorun Buda değil. Evim 2+1 sıfır daire. Salonum çok küçük eşyalarımı alırken hiç içine sinmedi. Sanki 40 yıllık evli evi gibi. 4 yıllık evliyim. Eşim asla taşınmaz. Israr ediyorum satıp daha geniş bi eve çıkalım diye ama borca girmek istemiyor. Eve ne bi eşya ne bi temizlik yapasım geliyor. Öyle Hayalimdeki eve geçmeyi bekliyorum. Eşimi nasıl kandırıcam
Allahım aldatılıyorum kv şöle koca böle konularına o kadar kanalize olmuşum ki eşimi sevmiyorum diye okudum.. konu sahibi evden bahsediyor hala bekliyom konu kocaya ne zaman gelicek diye.. boşan sevmiyosan diyecektim kursağımda kaldı
konu sahibi eşyalarınızı değiştirin bence de ..
Allâh'a şükür evimde mutlu huzurluyum ama bende aynı dertten muzdaribim bende 7 yıllık evliyim 3,5 yaşında bi kızım var ve yine hamileyim kirada oturuyorum evlendiğimden beri aynı evdeyim ama gelin görünki evden nefret ediyorum hiç sevmiyorum içimden bişey yapmak gelmiyo ne temizlik ne yemek yıllardır taşınalım diyorum ama beni dinleyen kim ama sabırrla taşınacağım günü bekliyorum uarada evim 2+1 80 metrekare kadar balkonu yok giriş katMala, eşyaya çok mu değer yüklüyoruz ki acaba?
Ne yaşamak istediğim şehirdeyim, ne de hayallerimdeki evde hayallerimdeki eşyalarla yaşıyorum.
Huzur olsun içimde, yuvamda yeter..
Onun olmadığı zamanlar da en diplerdeyim işte. .
Evim 98 m2. Salonum da iki tane ikili bi tane tekli ve tv ünitesi var yemek Masası sığmıyor. Bende Arkadaşlarımla misafirlerime güzel bi masa sunmak istiyorum ama yok işte. Mutfakta küçük bi masa var. Evimizi satsak yine bu fiyata bi daire buluruz aslında ama enerji gerekiyor oda benim eşimde yok. Hiç maka değer vermez. Yaşayalım ve ölelim
Bence evi değiştiremezseniz eşyaları değiştirin cıvıl cıvıl şeyler alın hayalindeki ev gibi yapın ev değiştirmeden daha kolayEvimizi evlenmeden önce kredi ile aldık. Güzel bi semtte güzel bi siteşe çocuk Park'ı falan gayet güzel bi site. Tabi böyle sitelerin olduğu yer market falan uzak AVM'ler var taksi ile gidiyorum. Sorun Buda değil. Evim 2+1 sıfır daire. Salonum çok küçük eşyalarımı alırken hiç içine sinmedi. Sanki 40 yıllık evli evi gibi. 4 yıllık evliyim. Eşim asla taşınmaz. Israr ediyorum satıp daha geniş bi eve çıkalım diye ama borca girmek istemiyor. Eve ne bi eşya ne bi temizlik yapasım geliyor. Öyle Hayalimdeki eve geçmeyi bekliyorum. Eşimi nasıl kandırıcam
98 m2 küçük değil inanın. Galiba yanlış dekorasyon kurbanısınız.Evim 98 m2. Salonum da iki tane ikili bi tane tekli ve tv ünitesi var yemek Masası sığmıyor. Bende Arkadaşlarımla misafirlerime güzel bi masa sunmak istiyorum ama yok işte. Mutfakta küçük bi masa var. Evimizi satsak yine bu fiyata bi daire buluruz aslında ama enerji gerekiyor oda benim eşimde yok. Hiç maka değer vermez. Yaşayalım ve ölelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?