zamanla geniş evi de alırsınız inşAllah...neden kılıç dikmiyorsunuz ev niyetiyle
Az kaldı azAllâh'a şükür evimde mutlu huzurluyum ama bende aynı dertten muzdaribim bende 7 yıllık evliyim 3,5 yaşında bi kızım var ve yine hamileyim kirada oturuyorum evlendiğimden beri aynı evdeyim ama gelin görünki evden nefret ediyorum hiç sevmiyorum içimden bişey yapmak gelmiyo ne temizlik ne yemek yıllardır taşınalım diyorum ama beni dinleyen kim ama sabırrla taşınacağım günü bekliyorum uarada evim 2+1 80 metrekare kadar balkonu yok giriş katseni çok iyi anlıyorum cnm umarım en kısa zamanda istediğimiz evlerde otururuz.
Bende yukarı in çık ölüyorum 160m2 bnm evde dublex ikeadan dolap falan yaptırdık çok memnunum gerçektenAnnem de ''Keşke daha küçük bir evde otursak'' diye yakınıyor genelde.
Ev tek katlı olsun istemedim, babam da annemi değil beni dinlemiş şimdi aşağı yukarı koştur temizlik yaparken bana bağırınıyor sürekli, ev konusu açılınca beni gösterip suçluyor.
Temizliği zor, bakımı zor, üstelik çok masraflı, bence evinizi baştan aşağı beyaz ve krem renklerinde boyayın döşeyin, aynalar asın ferah dursun.
Ikea'nın kataloglarını karıştırın, insanın içi gidiyor valla küçük evlerde harika yaratıyorlar.
Allah yardımcınız olsun bayanlarBende yukarı in çık ölüyorum 160m2 bnm evde dublex ikeadan dolap falan yaptırdık çok memnunum gerçekten
İnş sizede verir rabbim en kısa zamandaKeşke benimde kendime ait bir evim olsada 1 oda olsa.Her ay kiraya para veriyoruz çok zor kiracı olmak
Kışın ısıtmak acayip zor, biz kullanılmayan yerleri kapatıyoruz ve kesinlikle açmıyoruz, yoksa 3 milyardan aşağı gelmez doğalgaz faturası.Geniş evin derdide çok oluyor bizimki 200 m2 4+1 . Evet ferah mı ferah ama temizliği kışın ısınmadıgımız halde 400den aşağı inmeyen dogalgazi bizi bezdirdi.
Ben küçük sevimli evleri çok seviyorum.
Amin teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Rabbim herkesin gönlüne göre versin..İnş sizede verir rabbim en kısa zamanda
Öyle demeyin yinede :)170 metre kare evde kiracıyım. Tuttuğum güne lanet olsun. 3 saat yer silip sadece süpürge açıyorum. 100 metrekare ev için neler vermezdim...
Kışın ısıtmak acayip zor, biz kullanılmayan yerleri kapatıyoruz ve kesinlikle açmıyoruz, yoksa 3 milyardan aşağı gelmez doğalgaz faturası.
Bizim ev çok sıcakk oluyo çok şükür kışın cam açık yattığımız günler var herkes diyo zaten apartmanımız güzel ısınıyo 0 bina olmasına rağmenBizdede öyle kapatıyoruz da ne mümkün.
Geçen kış 500 tl ödedik ama evde polar battaniyelere sarıldık. Yalıtım var birde.
Küçük ev olucak ya nefesinle ısıtırsın ozaman :))))))
Aynen, bir de ödenen paraya değmiyor, tam ısıtmıyor da.Bizdede öyle kapatıyoruz da ne mümkün.
Geçen kış 500 tl ödedik ama evde polar battaniyelere sarıldık. Yalıtım var birde.
Valla ben 75-80 metrekare evde oturuyorum yinede ısınmıyo kışın 350'den aşağı fatura ödemiyorum bide donuyoyorum rabbim sesimi duyduda taşınıyorum burdan bide ocakta 2. Bebeğim olacak daha iyi ısınan bi evim olur umarım bide biraz büyük olsun istiyorum tabikiBizdede öyle kapatıyoruz da ne mümkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?