Evimi sevmiyorum

ben yeni evliyim,düşünün hayatımda ilk defa kendi evimi kurdum
nasıl hayallerim vardı kurmadan önce
şuan evim 1+1 salonum bir televizyon ve bir L koltuk aldı sadece
mutfak yok girişte bir tezgah var
yatak odasına iki kişilik yatak ve bir dolap sığdırabildik
oysa makyaj masası en büyük hayalimdi :)
beyaz eşyalarım ben yokken seçildi
bazen espri yaparım eve sığmayacak diye karpuz bile almıyorum diye :)
ama ben durumumdan hiç şikayetçi değilim
burası benim evim
benim düzenim
her yer pembe evimde
içine girdiğim an mis gibi kokuyor
sevdiğim insan yanımda
ah hayat bunlara takılmak için o kadar kısa ki
en büyük derdiniz bu olsun
insanlar nelerle sınanıyor
varsın sığmasın eşyalarınız..

Evi değiştiremiyorsanız eşyalarınızı değiştirin.Ev sıcak diyorsunuz,klima taktırabilirsiniz.Yeni dekorasyon tarzları çok güzel,açık renk ve sade yapabilirsiniz.

Az kaldı az

Annem de ''Keşke daha küçük bir evde otursak'' diye yakınıyor genelde.
Ev tek katlı olsun istemedim, babam da annemi değil beni dinlemiş şimdi aşağı yukarı koştur temizlik yaparken bana bağırınıyor sürekli, ev konusu açılınca beni gösterip suçluyor.
Temizliği zor, bakımı zor, üstelik çok masraflı, bence evinizi baştan aşağı beyaz ve krem renklerinde boyayın döşeyin, aynalar asın ferah dursun.
Ikea'nın kataloglarını karıştırın, insanın içi gidiyor valla küçük evlerde harika yaratıyorlar.

Bende yukarı in çık ölüyorum 160m2 bnm evde dublex ikeadan dolap falan yaptırdık çok memnunum gerçekten

Geniş evin derdide çok oluyor bizimki 200 m2 4+1 . Evet ferah mı ferah ama temizliği kışın ısınmadıgımız halde 400den aşağı inmeyen dogalgazi bizi bezdirdi.
Ben küçük sevimli evleri çok seviyorum.

Keşke benimde kendime ait bir evim olsada 1 oda olsa.Her ay kiraya para veriyoruz çok zor kiracı olmak

Bende yukarı in çık ölüyorum 160m2 bnm evde dublex ikeadan dolap falan yaptırdık çok memnunum gerçekten
Allah yardımcınız olsun bayanlar
Bizimki terası da eklenince 350 m2 kadar oluyormuş, hatta daha da olabilirmiş sanırım tam bilmiyorum da, annem bir de bahçeye koşuşturuyor ben de temizlik zamanı odama kapatırdım kendimi
Bizimkiler daha klasik tarzda döşedi, şu oymalı ince ayakları olan koltuklar var ya.
Mobilyaya da karışamadım evden atardı herhalde

Kışın ısıtmak acayip zor, biz kullanılmayan yerleri kapatıyoruz ve kesinlikle açmıyoruz, yoksa 3 milyardan aşağı gelmez doğalgaz faturası.

benim kızım da amerikan mutfaklı 1+1 aldı....çocuktan sonra değiştirecekler....fakat cok kullanışlı bir ev...ve minimal tarzda döşediler....katalog evleri gibi oldu....gelen bayılıyor...evde her türlü mobilya var fakat boyutları küçük ve birbirine uyumlu açık renkler kullandılar...şimdi çalışan yeni evliler büyük evlere hizmet etmek istemiyor....bence en iyisini yapıyorlar....

170 metre kare evde kiracıyım. Tuttuğum güne lanet olsun. 3 saat yer silip sadece süpürge açıyorum. 100 metrekare ev için neler vermezdim...

Bende evden hiç memnun değildim temizlik bile yapmak gelmezdi içimden. Birgün bir giriştim perde koltukların yastıkları. Masa örtüsü diktim. Birkaç eşyayı boyadım. Aksesuar duvar kağıdı. Kendim diktiğim için tabi çok ucuza aldım. Duvar kağıdını da ucuza buldum. Eşya azalttım. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum. Kiracı olmasam daha neler neler yaparım. Evinizin muhiti güzel ise ev içinde değişiklikler yapabilirsiniz. İstanbulda oturuyorsanız çok uygun fiyata Haramidere eskidji bit pazarında çok uygun fiyata eşyalar satılıyor. Annem 1100 liraya koltuk takımı aldı. Kolları öyle zarif ki küçücük oda resmen koltuk sayesinde genişledi. Halı duvarkağıdı vs de bulabilirsiniz.

Ayrıca şu an 140 mkare evde oturuyorum. Taşınmak zor geliyor ama taşınacak olursam eşya elden çıkarma pahasına küçük eve geçicem.

Kışın ısıtmak acayip zor, biz kullanılmayan yerleri kapatıyoruz ve kesinlikle açmıyoruz, yoksa 3 milyardan aşağı gelmez doğalgaz faturası.

Bizdede öyle kapatıyoruz da ne mümkün.
Geçen kış 500 tl ödedik ama evde polar battaniyelere sarıldık. Yalıtım var birde.
Küçük ev olucak ya nefesinle ısıtırsın ozaman :))))))

Geçen kış 500 tl ödedik ama evde polar battaniyelere sarıldık. Yalıtım var birde.
Bizim ev çok sıcakk oluyo çok şükür kışın cam açık yattığımız günler var herkes diyo zaten apartmanımız güzel ısınıyo 0 bina olmasına rağmen

Aynen, bir de ödenen paraya değmiyor, tam ısıtmıyor da.
Ben öyle yapmayı düşünüyorum, kendime küçücük kutu gibi bir ev bulayım, kendi kendimi eyleyeyim, valla düşüncesiyle bile içim ısınıyor.
Büyük ev aileyi birbirinden uzaklaştırır diyorlardı o ne biçim kanı ya diyordum ama hakikaten öyleymiş.
Evin hanımı mutfakta, baba elinde gazeteyle bahçede, biz odalara çekilmişiz, acil bir şey olsa seslensen kimse duymayacak.

Valla ben 75-80 metrekare evde oturuyorum yinede ısınmıyo kışın 350'den aşağı fatura ödemiyorum bide donuyoyorum rabbim sesimi duyduda taşınıyorum burdan bide ocakta 2. Bebeğim olacak daha iyi ısınan bi evim olur umarım bide biraz büyük olsun istiyorum tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…