evimi terk etmek zorunda kaldım..

eşimi 16 yaşındayken tanıdım 33 yasinda evlendim.. oradakilerin 17 yıl boyunca sürekli olarak karşıma çıktı ilgisi hoşuma gidiyor olsa bile asla ümit verici bir söz yada harekette bulunmadim kendisine.. bir insan olduğu için yaklaşım göstermiyordum.. bir gün yine içmiş annemlerin ziline basıp rahatsızlık veriyor polisi aradım polis geldiğinde kaçtı.. ablasının facesini buldum ve eşimi şikayet ettim kardeşinize sahip çıkın diyerek.. ablası da bana kardeşim seni çok seviyor evlenin kesinlikle içki içmeyecek diyerek söz verdi.. aynı sözü anneside verdi hatta evini eşyalarını alacağız diye de ekleme yaptılar.. verilen söze inanıp güvendim ve evlenmeyi kabul ederek ilk hatamı yaptım.. inanın bu hatanın haricinde eşime karşı hiç bir kusurum olmadı.. 6 ay nişanlı kaldık.. kendisi bekar evinde yaşıyordu ev tuttuk vr ceyizimde bulunan bütün ev eşyalarımı o eve yerleştirip evlenene kadar faydalanmasına imkan tanıdım.. evlendikten bir gün sonra nikahta takılan tüm takılarımı benim fikrimi sormadan bozdurup bankaya koydu.. 2 aylık evliyken bel fıtığı olmuştum gereken ilgiyi göstermedi.. ve verilen içki içmeyecek sözü tutulmadı.. evet içki içtiğinde şiddet uygulayan bir insan değil ama ben içki içmeyecek sözüne aldanarak bu evliliğe ikna edildim.. 2 çocuğum oldu eşimin ailesinin çocuklarımın üzerinde zerre kadar emeği sevgisi olmamıştır..
Iste böyle bir adamı baba yapmakta ne bileyim off yargılamak istemiyorum ama.
Daha baştan ne olduğunu belli etmiş çünkü.

birkaç gündür erkek kardeşimi arayıp gelecekse gelsin ben annemden vazgeçmem birlikte oturacağız bir evde tek bir kabadayı olur ablsn ne kadar sizde kalacak diye söylemlerde bulunuyor.. yikadigim çamaşırdan tutunda yaptığım alışverişe kadar karışan bir insanı hakim haklı görmez diye umuyorum.. kendi annesi 100000 tl hakaret 100000 tlde yıpranma tazminatı açmış 5. kocasına ve o kocasından çocuğu falan yok.. benden de hicbirsey talep etmememi bekliyorlar..

yazılı olarak sen ya da ailen kesinlikle hakaret içerikli eşine veya ailesine laf etmediğiniz sürece delilleri olmadığı sürece hiçbirşey olmaz
eşiniz üzerine gayrimenkul var ise boşanmada anne üstüne yaparsa yinede mal kaçırma'dan hak talep edebilirsin hatta mal kaçırdığı için mahkeme de ceza ayrıca yazabilir.
ama yazılı olarak sosyal medya dahil hiçbir yerde hakaret incintici şeyler yazmayın

sosyal medya da isim vermeden paylaştığınız beddua vs. var ise onları da silin sosyal medya da eplenceli birşeyler var ise evi terk ettiğiniz süre sonrasında onlarıda silin kendisi hiçbir sebep yokken bekar hayatı yaşamak için terk tti diyebilirler

siz ve aileniz kesinlikle karşı tarafa yazılı ispatlayıcı incintici veya küfür etmeyin
onların yazdığı giderse gitsin annem kalacak yazılı beyanlarını silmeyin

yazılı olarak sen ya da ailen kesinlikle hakaret içerikli eşine veya ailesine laf etmediğiniz sürece delilleri olmadığı sürece hiçbirşey olmaz
eşiniz üzerine gayrimenkul var ise boşanmada anne üstüne yaparsa yinede mal kaçırma'dan hak talep edebilirsin hatta mal kaçırdığı için mahkeme de ceza ayrıca yazabilir.
ama yazılı olarak sosyal medya dahil hiçbir yerde hakaret incintici şeyler yazmayın

sosyal medya da isim vermeden paylaştığınız beddua vs. var ise onları da silin sosyal medya da eplenceli birşeyler var ise evi terk ettiğiniz süre sonrasında onlarıda silin kendisi hiçbir sebep yokken bekar hayatı yaşamak için terk tti diyebilirler

siz ve aileniz kesinlikle karşı tarafa yazılı ispatlayıcı incintici veya küfür etmeyin
onların yazdığı giderse gitsin annem kalacak yazılı beyanlarını silmeyin
sosyal medya üzerinden yada SMS ile herhangi bir yazışmalarımiz yok.. erkek kardeşime bir evde iki kabadayı olmaz gelecekse gelsin ne kadar sizin yanınızda kalacak.. ben annemin her zaman yanındayım birlikte yaşayacağız demiş.. bu insan bana annesiyle birlikte oturmam konusunun dışında da her zaman herşeye karışıyor hiç bir konuda söz hakkı tanımıyor.. eşimin üzerine kredi ile alınmış bir ev var daha borcu bitmedi satmaya kalkıştıgi için 1 sene önce şerh koydurdum..

Esiniz sanırım annesine gelebilecek olan tazminatın derdinde. Ve tabi kiraya verdiği evin parasinin. Yoksa hazır yemek iş güç neden vazgeçsin sizden. Sevdiğinden değil tabi. Evlilik kurtarilabilirdi diyorsunuz ama neden kurtarılan değmez ki. Bir süre sonra annesini gönderir evden anlasamaz ve peşinize düşer size para vermemek için.

Back
X