evimi terk etmek zorunda kaldım..

Biliyordur,ama siz dava dilekçesinde yazanları hiç gördünüzmü,ben şuan tamda o aşamadayım,ne yalanlar ne iftiralar anlatamam
Allah yardımcın olsun
o ne kadar yalan konuşursa konuşsun iftiraya başvursun ben çizgimden çıkmayacağım.. atacağı iftiraları kanıtlamak zorunda kalır.. teşekkür ederim allah sizinde yardımcınız olsun :(

babamın ilerleyen zamanlarda bana vereceği evin bile hesabını şimdiden yapan bir insan..

O da kendini haklı çıkarmak için mahkemede üzerinize yalanlar atabilir şaşırmayın sakın annesi mutlaka kendince akıllar veriyordur ona . Sinir oluyorum böyle annelere çocuklarının mutsuzluğundan zevk falan mı alıyorlar acaba . Benim kayınvalidem de uyuzun teki görseniz bi kaşık suda boğmak istersiniz.

o ne kadar yalan konuşursa konuşsun iftiraya başvursun ben çizgimden çıkmayacağım.. atacağı iftiraları kanıtlamak zorunda kalır.. teşekkür ederim allah sizinde yardımcınız olsun :KK43:
Aynen öyle herkes iddiasını ispatlamakla yükümlü
İddia ile ispat farklı
Ama malesef karşı taraf olayları alıyor kendi lehine çevirerek anlatıyor
Amin inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun

Mumkun oldugunca belge toplayın. Sesli olarak degil sms ile her dedigini belgeleyin. Cocuga bakma gücünüz var ise bunda yakin vakitte değişiklik yapmayin. Yani isiniz varsa birakmayin asla. Barodan avukat almaya bakin. Alamazsaniz bir avukat arastirin gec olmadan. Burolar sıkıntılı genelde muhattap değişip duruyor. Direk bir sahisla calismak daha guzel. Is davasi icin buroyla anlastik cok sorun cikardilar ordan biliyorum
Aynen öyle çok haklsınız,eşimde beni kışkırtıp kışkırtıp gizli videoyaya çekip mahkemeye delil olarak sunmuş
Bunun geçerliliği olmadığı gibi
Üstünede suçlu duruma düşecek
Delil toplayın yazı belgeleri olsun
Şahitleriniz varsa olaylara onlarla konuşun gelip şahitlik etmesi konusunda

Aynen öyle çok haklsınız,eşimde beni kışkırtıp kışkırtıp gizli videoyaya çekip mahkemeye delil olarak sunmuş
Bunun geçerliliği olmadığı gibi
Üstünede suçlu duruma düşecek
Delil toplayın yazı belgeleri olsun
Şahitleriniz varsa olaylara onlarla konuşun gelip şahitlik etmesi konusunda

Mantikli sekilde hareket etmek en iyisi. Bitti mi bitti o zaman mantikli sekilde belgeler sahitler her konuya hakim olunmali

baro avukatlarının daha iyi savunma yaptığını duymuştum.. suan çalışmıyorum ancak çalışmayi düşünüyorum en azindan bu süreçte kafamı dağıtmak amacıyla bir mesguliyetimin olması lazım

Is bulun. Ama bu olaylari bi halledin once. Belgelerinizi toplayin

sahip olduğum haklarıma her zaman müdahalede bulunuyor.. hamileyken işten çıkarıldım ve ailemin desteği ile iş verenimi mahkemeye verdim oldukça yüksek bir tazminat alacakken eşim işverenimi evimize getirip 13000 tl karşılığında davayı geri çektirdi bana ve dava avukatıma hakaret etti.. annem araya girerek avukatın eşime hakaret davası açmasına engel oldu.. bu insan hayatımın her anında bana müdahale ediyor evin erkeği benim diyerek..

13bin lirayi da kendi cebine mi atti ?

tuhaf olan durum ben eşimi sokaktan aldım.. yani aile ortamındaki yetismemis biri ancak ne hikmetse evlendikten sonra ailesi kıymete bindi.. öyle ki eşimin gözü şuan çocuklarını bile görmüyor..

Bunu anlamak mümkün değil bu tipler insana kafayı yedirtir sevgiliyken faklı şehirden benim yanıma gelirdi ailesine aylarca uğramazdı evlendik ikimizin işine de aşırı uzak olduğu halde ailesinin dibinden ev aldı peşine senelerce ailesiyle birlikte yaşama mücadelesi verdi en son yerleştiler ben çıktım evden işime yakın ev tuttum o süreç altı ay falan oda işyerinin misafirhanesinde kaldı ve ailesine uğramadı.
İmkanların el veriyorsa bırak ne halleri varsa görsünler.

Haklısınız sonuna kadar. Kv ye bi koca daha bulmak lazım ki evine gitsin. Eşiniz de çok ayıp etmiş, her ne kadar annesi olsa da, siz de eşisiniz fikrinizi sormanızı gerekirdi.

Çok haklısınız kendimden biliyorum
Ben evliliğimi nasıl kurtarırım diye düşünürken
Eşim 1 hafta önceden avukatla konuşmuş ve delil toplamaya başlamış

Arkadasim kocasına deli gibi asik. Cocuklari da varm gecen gun yine hep oldugu gibi darp etmis. Arkadasim gitmis nasil aldiysa darp raporu almis. Neler cikti neler . Attigi sms lerde bi tek kotu kelime varsa belgelemis. Bi kez tirnaklaa yuzumu cizdi diye darp raporunu almis. Face de gruplarda yazdıklarını belgelemis. 2 yil omceki seni oldururum sms ini belgelemis. Bunlar kiz bosanmaya kalkinca cikti ortaya. Simdi kim bu adama guvenir ? Ama kiz geri dondu oda ayri mesele iste. Eşimi severim ederim ama darp etsin 5 dk sonra karakolda olurum. Bu devirde evlilikler boyle malesef. Keske 100 yil once yasayi0 olseydik

Haklısınız sonuna kadar. Kv ye bi koca daha bulmak lazım ki evine gitsin. Eşiniz de çok ayıp etmiş, her ne kadar annesi olsa da, siz de eşisiniz fikrinizi sormanızı gerekirdi.
en son gün annesinin rahatı için oğluma vurdu.. ben hem ev düzenimi bozacağım hemde çocuğum ses yapıp annesine rahatsızlık veriyor diye eşim tarafından
Arkadasim kocasına deli gibi asik. Cocuklari da varm gecen gun yine hep oldugu gibi darp etmis. Arkadasim gitmis nasil aldiysa darp raporu almis. Neler cikti neler . Attigi sms lerde bi tek kotu kelime varsa belgelemis. Bi kez tirnaklaa yuzumu cizdi diye darp raporunu almis. Face de gruplarda yazdıklarını belgelemis. 2 yil omceki seni oldururum sms ini belgelemis. Bunlar kiz bosanmaya kalkinca cikti ortaya. Simdi kim bu adama guvenir ? Ama kiz geri dondu oda ayri mesele iste. Eşimi severim ederim ama darp etsin 5 dk sonra karakolda olurum. Bu devirde evlilikler boyle malesef. Keske 100 yil once yasayi0 olseydik
benim öyle SMS yada sosyal medya aracılığı ile kanitlayabilecegim yada suclanacagim bir durum yok.. aslında bu evlilik kurtarilabilir ancak bunun için karşı tarafın adım atması gerekiyor ve bu adımda birşeyler sanki mecburmusum gibi dayatılarak yada beni hiç yokmuşum gibi sayarak olmamalı.. beraber yaşamak konusunda fikrimin sorulması bile değerli olduğumu düşündürecekti bana.. şöyle de bir gerçek var ki ben birlikte yaşamayı kabul etseydim bir süre sonra eşim annesini ağlatarak evden kovacaktı.. bunu çok iyi biliyorum çünkü eşim çok maddiyatci annesi ise oldukça musrif bir insan.. görümcemin ağzından dinlemiştim "küçüktük evde yiyecek bir kuru ekmeğimiz yoktu annem (kayınvalidem) işe girmişti biz evde yemek beklerken annem aldığı ilk maaşı ile süt takımı almis eve geldi".. bazen bu kadının akıl hastalığı olduğunu düşünerek vicdan yapıyorum ancak sonrasında kafasının kendi menfaatine çalıştığı aklıma gelince bütün acıma duygum yok oluyor..

eşim annesini evimize yerleştirmek için 25 gün boyunca psikolojik baskı uyguladı ve nihayetinde istemeyerek evimi çocuklarımla birlikte terk etmek zorunda kaldım.. kayınvalidem 5. evliliğini bitirmek üzere boşanma davası açmış eşine.. yılbaşı gecesi bize geldi ve eşimle birlikte konuşmaya başladı.. benim fikrimi dahi sormadan çocuklarıma ait olan odayı annesine özel oda yapacağını bizimle birlikte yaşayacağını konuştular.. annesinin kendisine ait evi var kiraya verdi ve kira geliri ile de sigortasını başlattı.. yaklaşık 4 yıllık evliyim ve evliliğim süresince ne benim nede çocuklarımın varlığını umursamayıp yok sayan kayınvalidem ile birlikte yaşamak zorunda mıyım sizce? hasta yada bakıma muhtaç bir insan değil.. kendine ait evi var.. ve eşime tam anlamıyla annelik etmemiş biri.. bu saydıklarım bir tarafa dursun.. eşimin beni annesi ile birlikte yaşamaya zorlaması doğru bir davranış mıdır acaba? sonuçta evi var kadının ve dediğim gibi bakıma muhtaç hasta yada çok yaşlı biri değil..
Arkadasım kendi ebeveynlerinin size danışmadan eve alması ve bu gelişin ziyaret amacını aşması turkiyede boşanma nedenidir; ilgili kararlar var; evlilik birliği sadece sizi kapsar

kv maaşı yok sanırım. sahip olduğu evin kirasını sigortası için yatıracaklarsa eğer maaşı yok belli. evi dahi olsa geçim kaynağı olmazsa geçinemezki. ama oğlu eğer maaşından annesine verirse kadın kendi evinde yaşar. kadın sanırım evliliklerini biri ona baksın die yapıyor. ama tutturamamış heralde. benim varsayımlarım doğruysa ya eşin maaşından annesine vericek ya da annesine kendisi bakacak. annesini ortada bırakamaz.
o yüzden allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
evet maaşı yok sigortasini 2 ay önce başlattı.. eşinden boşanmış olsa bile oğlunun sigortasından faydalanabilir.. ve ben eşime het zaman annesine maddi olarak yardım etmesini söylemişimdir.. kendi evinde oturup tum çocuklarından her ay 200er tl alıp çokta rahat geçinebilir ki ben 4 kişilik bir aile iken ve eşimin maaşı aylık ek işlerle beraber 6000 tlye gelirken 800 tl ile gecinebiliyorum..

evet maaşı yok sigortasini 2 ay önce başlattı.. eşinden boşanmış olsa bile oğlunun sigortasından faydalanabilir.. ve ben eşime het zaman annesine maddi olarak yardım etmesini söylemişimdir.. kendi evinde oturup tum çocuklarından her ay 200er tl alıp çokta rahat geçinebilir ki ben 4 kişilik bir aile iken ve eşimin maaşı aylık ek işlerle beraber 6000 tlye gelirken 800 tl ile gecinebiliyorum..
ve şöyle de bir durum var kayınvalidem şuan yasal olmayan yollardan sigortasını başlattı.. banane senin çocuğun zature olduysa ben kendimi kurtarmanın derdindeyim diyen bir insana kim evini açar o da ayrı bir konu..

Arkadasım kendi ebeveynlerinin size danışmadan eve alması ve bu gelişin ziyaret amacını aşması turkiyede boşanma nedenidir; ilgili kararlar var; evlilik birliği sadece sizi kapsar
ben senin annenle birlikte yaşamayı kabul ediyorum sende alkolü bırak dedi.. eşimin bana verdiği cevap "ben senin sözünle yaşantıma yön veremem" oluyor..

En çok kendime kızdığım nokta şu keşke darp raporu alsaydım,en sonki kavgamızda dedim gidicem diye karakola,engel oldu bırakmadı,demek bekliyormuş izler falan geçsin diye,tam geçti ve evi terketti
Böyle insanlarda var yani

eşime soruyorum benden bir şikayetin varmı diye cevap veremiyor çünkü bu evlilikte asla bencillik etmedim yalan konuşmadım onu zor durumda bırakacak davranışlarda bulunmadım.. vicdanım çok rahat.. inanın evliliğim süresince hiç birlikte bir yere gidip beraber vakit geçirmedik.. ne çocuklarım için ne de kendim için birşey aldırıp da kendisini masrafa sokmadım.. eşimin bana verdiği tek şey haftada 150 yada 200 tl bir para var ve ben bu paranın 2 katını kendim kazanabilirim hatta sırtımı aileme dayayıp kral gibi yaşayabilirim..

Ailen arkandaymis.
1 dk bile durma.

Back
X