• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi terk ettim :(

Ne saçmalıyorsun sen ya ne blöfu ben gittim bitirdim diyerek, evime kabul etmedim geldiler kovdum gitmedi eşim bu şekilde kabul ettim. Valla kadın olduğunuzdan utanıyorum kadın kadının düşmanı boşa demiyorlar
Öncelikle haddini bil
Ben genel olarak konuştum
Ama senin üstüne alınman da kendini bildiğini gösteriyor
Burda üyelere çığırdığın kadar kocana çığırsaydın?
Ben size hizmet etmiyor muyum diye millete konuşun diye yalvarmasaydın mesela?
Ya da annenlerle gitseydin o an? Adam dönüp sırtını uyurken oturup ağlamasaydın?
Tabi bunları yapmak zor, klavye artistliği yapmak kolay. Sende haklısın

Siz de ne istediğinizi bilmiyorsunuz. İlk mesajınızla gidişat o kadar farklı ki. 2 gün sonra vazgeçeceğiniz kararlar almayın o halde. Çocuk oyuncağı değil bunlar. Arkasında duramayacağınız işlere girmeyin. Bundan sonra saygınlığınız ve sözünüze itibar daha da azalacak.
Onların bana duyacağı saygı ve sözüme itibarlari olsa ne olmasa ne, onlar öyle insanlar değiller tanisaydin anlardın beni. Onlar birbirlerini yiyip ertesi gün hiçbir şey yokmuş gibi gülüp eğlenen insanlar o yüzden isim kolay oldu yani

Çok cahiller çok benim psikolojimi bozdu hepsi. Gidemedim çünkü korktum aileme bisey yaparlar diye onlar Bi sürü benim annem babam tekti.
Onları zaten sizi alsınlar diye çağırmadınız mı? Eşiniz de alın götürün kızınızı dedi. Sonra gittiğinizi gördüğünde de arkasını dönmüş zaten adam. Sizin gidesiniz zaten yokmuş. Blöf yapmışsınız ama şunu söylemek için yazıyorum bunu. Anne olacaksınız. Duruşunuz net olsun. Oyun oynamayın. Yoksa daha çok ezilirsiniz. Ne istediğini bilmeyen insana saygı da duyulmaz. Ciddi adımlar atıyorsanız arkası dolu olsun. Evi terk eden kadının aramadı diye sızlanmasından bile anlaşılıyor bu. Sadece ellerine daha büyük koz vermiş oldunuz şimdi

Öncelikle haddini bil
Ben genel olarak konuştum
Ama senin üstüne alınman da kendini bildiğini gösteriyor
Burda üyelere çığırdığın kadar kocana çığırsaydın?
Ben size hizmet etmiyor muyum diye millete konuşun diye yalvarmasaydın mesela?
Ya da annenlerle gitseydin o an? Adam dönüp sırtını uyurken oturup ağlamasaydın?
Tabi bunları yapmak zor, klavye artistliği yapmak kolay. Sende haklısın
Denilen ve yapılan şeyleri yüze vurmak sende de olan özellikler demek ki. Cigirmadigimi da biliyorsun doğru. Bil bilme zerre umrumda değil bu yorumları yapmak sana düşmüyor. Ben paylaştım ki benimle aynı durumda olan kişiler varsa yardımcı olalım birbirimize diye. Beni yargılayın diye değil yani

Onları zaten sizi alsınlar diye çağırmadınız mı? Eşiniz de alın götürün kızınızı dedi. Sonra gittiğinizi gördüğünde de arkasını dönmüş zaten adam. Sizin gidesiniz zaten yokmuş. Blöf yapmışsınız ama şunu söylemek için yazıyorum bunu. Anne olacaksınız. Duruşunuz net olsun. Oyun oynamayın. Yoksa daha çok ezilirsiniz. Ne istediğini bilmeyen insana saygı da duyulmaz. Ciddi adımlar atıyorsanız arkası dolu olsun. Evi terk eden kadının aramadı diye sızlanmasından bile anlaşılıyor bu. Sadece ellerine daha büyük koz vermiş oldunuz şimdi
Gidesiniz yokmus ne demek ya. Benim anne ve babam tekti. Onların peşinden gitseydim büyük olaylar olacaktı o yüzden kaldım ama gitmeyi planlıyodum zaten aklımda. Çünkü gece boyunca söylenen sözler aklımda çaldı durdu delirecek gibi olmuştum kalsaydım daha kötü olacağını biliyodum ve gittim. Kimse umrumda değil biliyo musun artık Bi çocuğumu bekliyorum onu umursuyorum kim benim için ne düşünmüş ne demiş umursamiyorum artık çünkü böyle insanların daha mutlu olduğunu biliyorum. Söylediğin şeyler doğru bisey diyip yapıyorsan arkasinda dur diyosun evet doğru ama ben kendim gitmedim ki evime eşim o kadar insanın içinde konuştu kovdum gitmedi onlar gördü bunu, kimse gitti kendi geldi diyemez en azından. Bilmiyorm artık yaşayıp gorcem

Denilen ve yapılan şeyleri yüze vurmak sende de olan özellikler demek ki. Cigirmadigimi da biliyorsun doğru. Bil bilme zerre umrumda değil bu yorumları yapmak sana düşmüyor. Ben paylaştım ki benimle aynı durumda olan kişiler varsa yardımcı olalım birbirimize diye. Beni yargılayın diye değil yani
İstediğimiz yorumu yapmakta özgürüz
Hakaret edilmediği sürece
Burda herkes senin yaşadığın şeyi birebir yaşayamaz
Yaşamamış olanlar mantıklı düşünenler yorum yapar yardımcı olur ya da hatalarını sana söylerler
Ama sen eleştirilmeye gelemiyorsun
Sana inanmayan ezikleyen insanların yanında neden durdun aileni de üzdün diyorlar sen hemen kadın kadının düşmanı diyorsun
Bu hayatta kocadan daha önemli şeyler var
Eşine sahip çıkmayan alın kızınızı gidin diyen bi eş iyi şeyler haketmez
Ama sen bu tür yorumları kötülüğüne söylüyormuşuz gibi algılıyorsun
Hayat senin sen yaşayıp çekeceksin
Biz yorum yapar geçeriz yarın konuyu unuturuz bile
Sana tavsiyem, sinirini burdakilere değil sana haksızlık eden eşine harca.

Yaşamamış olanlar mantıklı düşünenler yorum yapar yardımcı olur ya da hatalarını sana söylerler
Sana inanmayan ezikleyen insanların yanında neden durdun aileni de üzdün diyorlar sen hemen kadın kadının düşmanı diyorsun
Ben bu söylediğin her şeyi biliyorum konu bu. 26 yaşındayım çocuk değilim anne olucam yakında da inşallah. Ben bilmiyo muyum eşimin bana ettiklerini yaptıklarını şu an onları düşünürsem değil evime dönmek onun yüzüne bile bakmam hata. Ama çaresizlik çok zor karnımda çocukla baba evinde olmakta zordu, eve gelen insanlar karşısında sanki utanılacak bisey yapmışım gibi oturmakta zor, herkes beni destekledi biz senin nasıl biri olduğunu biliyoruz dediler ama bundan 2 yıl sonra o insanlar unutucakti buna benim kendi ailemde dahil peki ben napicaktim çocuğumla, her şeyi düşündüm annemi de tanıyorum daha şimdiden çocuğuma damgalat vurmaya başlamıştı ileride bu da aynı onalr gibi dese zoruma gidicekti o yüzden en azından eşimin pişmanlığı var herkeste gördu bunu diyerek gittim. Bi yuvami düşündüm, ailemi bile düşünemedim o an çünkü zamanla herkesin öfkesi dinecek buna inandım, benim bile dindiyse herkes iyi olur dedim hep

Ailenize üzüldüm sadece.
Sen o kadar okut, el bebek gül bebek büyüt sonra kızın gitsin bile iste bir aile bağımlısı, karaktersiz adama ve onun ailesine kul köle olsun, kendini ezdirsin.
Kusura bakmayın bu saatten sonra yaşayacağınız şeyleri hak ediyorsunuz. Size hiç üzülmedim. Bu da benim sınavım demeyin, hayır bunlar bizzat sizin seçimlerinizin sonuçları.
Size çocuk olunca değişir, çoğu erkek böyle diyenler de sizi avutmak için diyor unutmayın. Öyle etrafınızdaki 3 - 5 aile ile böyle bir genelleme yapılmaz. Her erkek böyle değil bilin. Ayrıca çocuk iyi gitmeyen bir evliliği daha kötü yapar. Çocuk sihirli bir değnek değil.
Siz daha çok konu açarsınız zaten buraya çocuk olunca da.
Ah canm ekmek elden su gölden yaz babam yaz burda. Bak büyük konusma sende basina gelir görürsün sende. Kimse ne yasayacaginj bilerek secim yapmiyo canm dimi ileriyi goremiyoruz ona gore karar veremiyoruz malesef. Ama biz bu konuyu açan arkadas icin de yaziyorm oyle güçlü duruyoruz sevgimiz icin. Ama senin gbi zihniyeti bozuklar sana üzülmedim de bilmem ne diye yazar ya sen üzül diye yazmadi ki zaten ya bi git üzülmediysen cik konudan yorum da yapma seni zorlayan yok. Ama bak insallah olmaz da senin evladin vs basina gelir bugünü hatirlarsin umarim ama insallah da olmaz kendim cektm cekiyorm da o yzden kimse yasasin istemem. Anlarsan tabi sende bu laflardan

Bak yaziyosunuz vs o eve donmese napacak hadi canm hamile calisamaz anne babasina mi bakitacak o cocuga bez al mi diyecek. İste o evden cikinca geri de dondugunde eskisi gnbi olamiyo malesef hersey. Ben ilk evliligimde 1 yil cektim canm 18 yasindaydm evlendigimde cocuk oldu karnimda öldü cnku goturmediler bile hastahaneye beni hep cektm en son siddet gordm baba evine oyle gittim ama babam napti sen suclusundur dedi bana tabi annem ablam cektiklerimi biliyodu ama hersey babaya anlatilmaz derler ya iste onu cektm ve ne kdar zorlandm. Esyalarimi ustumu basimi vermediler annem babamdan para aldm üstüne biseyler alalim hadi dediginde yok diyodm idare ederim ben cnku annen baban da olsa baska bi eve gidip dönmek cok zor. Bu durumu yasamayan fa pek anlamaz. Bir de hamile haliyle ne kdar zor bisey. Ha eşi pisman olmasa neyse ama pismanlik duymuş belki bundan snra akli basina gelir. Derler hani cocuk evin rızkıdır berekettir diye belki dogunca degisecek iyi olacak. Ha bu kötü olmayacak diye bisey de degil ama en azindan eşinde ki pismanlimtan dolayi sabretmek denemek yeniden. Zaten kiz dememis ki cocuk olsa duzelir diye zaten hamile yani daha neyi usteliyosunux kiz yuvam yıkılmasın diye düşünüyo yani. Bi insanin bosanmasi adinin dul olmasi bi de ustune cocuk olmasi cok zor o evlada da yazik daha dogmadan.

Ah canm ekmek elden su gölden yaz babam yaz burda. Bak büyük konusma sende basina gelir görürsün sende. Kimse ne yasayacaginj bilerek secim yapmiyo canm dimi ileriyi goremiyoruz ona gore karar veremiyoruz malesef. Ama biz bu konuyu açan arkadas icin de yaziyorm oyle güçlü duruyoruz sevgimiz icin. Ama senin gbi zihniyeti bozuklar sana üzülmedim de bilmem ne diye yazar ya sen üzül diye yazmadi ki zaten ya bi git üzülmediysen cik konudan yorum da yapma seni zorlayan yok. Ama bak insallah olmaz da senin evladin vs basina gelir bugünü hatirlarsin umarim ama insallah da olmaz kendim cektm cekiyorm da o yzden kimse yasasin istemem. Anlarsan tabi sende bu laflardan
Böyle saygısısız, üslubu bozuk birine cevap vermek bile hata ama hani bilin diye söylüyorum. Kendinizi böyle avutuyorsunız galiba.Ama üzgünüm kendine saygısı olan birçok kadın var sizlerin korkudan sergileyemediğiniz duruşu sergileyen.Çevremde de dolu var. Öyle sizin bildiğiniz gibi değil işler her zaman.
Hem korkup sinin sonra size bunun yanlışlığını söyleyenlere de bekara boşamak kolay bilmem ne ye avutun kendinizi.
Aynen kendinizi paspas edin sizi umursamayanlar için. Aman ha koca bulunmaz bu devirde.
Bu arada konu sahibinin ve sizin dediğiniz herşey benim de başıma gelebilir. Hayat bu.. Ama ben sizler gibi davranmam farkım bu.
Çünkü kendime saygım var ve ben bu hayatta biraz da onurum, gururum için yaşarım.
Ama siz bunu yapamazsınız, hizmete devam.

Öyle Bi vicdanım var ki başlarına Bi iş gelse belki ilk ben koşarım ama tabi işte Bi yanım yinede onlarında acı çektiğini görmek istiyor. Gerçi bisey soyliyim mi zaten iftiracı nankör insana acımaktan başka bisey duymuyor insan
Burda yazilanlara aldanma ya takma kafana bak sen üzülür sen karnindaki bebek de etkileniyo bosver okuma bile cevap dahi verme. Demiyolar ki hamile byle seyler yazmayim diye o dusunceye giremiyolar cnku anlamiyolar anlamasinlar da Allah da yasatmasin ne deyim. Sen smdi esinle evindesin. İllaki yokuşlar olacak zorlanacaksın onemli olan birbirinize olan sevginiz sayginiz canm. Kim dort dörtlük ki.! Aha bnim tanidik var instada oyle kocayla gezer resim atar yazilar yazar iste canm ölürüm sana vs ama aslinda pekde mutlu degil cocugu olmuyo kizi sucluyolar halbuki kizin da ikinci evliligi ilkinden düşük yapti oluyo yani kizinoglanda ufak sorun var ama oglan tarafi kabul bile etmiyo. İste o yzden kimseyi takma oyle mutlu görünen cogu insanin illaki bi derdi var. Bizim de sorunumuz byle ama ben oglum icin sende karnindaki o minik icin tutunacaksin esini de seviyosan o da seni seviyorsa tabi

Böyle saygısısız, üslubu bozuk birine cevap vermek bile hata ama hani bilin diye söylüyorum. Kendinizi böyle avutuyorsunız galiba.Ama üzgünüm kendine saygısı olan birçok kadın var sizlerin korkudan sergileyemediğiniz duruşu sergileyen.Çevremde de dolu var. Öyle sizin bildiğiniz gibi değil işler her zaman.
Hem korkup sinin sonra size bunun yanlışlığını söyleyenlere de bekara boşamak kolay bilmem ne ye avutun kendinizi.
Aynen kendinizi paspas edin sizi umursamayanlar için. Aman ha koca bulunmaz bu devirde.
Bu arada konu sahibinin ve sizin dediğiniz herşey benim de başıma gelebilir. Hayat bu.. Ama ben sizler gibi davranmam farkım bu.
Çünkü kendime saygım var ve ben bu hayatta biraz da onurum, gururum için yaşarım.
Evet cnku bi evladim var ve ben once onu dusunuyorm ezilmiyorm da hizmetci de degilim. Yapmam gerekeni yapiyorm. Oyle cocuk doğur ee kocamin ailesi bana byle yapti bosaniyim ne kdar basit geliyo kulaga gercekten. Ya o cocugun gelecegi nolacak yazik degil mi. Duzelmek icin bi imkan varken neden yikmak olsun yaptigimiz sey niye kacalim niye savasip duzeltmeye ugrasmayalim ki. Kocami seviyorm ve o yzden katlaniyorm ben eger sevgim olmasa zaten katlanmam. Eşime olan sevgim evladima olan bagliligimdan susuyorm canm yksa bemde veririm lafimi ama iste edep ne guzel sey oyle degil mi. Ben onlarin cektiklerini gorerek mutlu olmayi tercih ediyorm cnku Allah yasatmadan almaz o canı. Bende bagirsam belki ilerde be oglim da bana yasatacak ne geregi var ki yukarda Rabbim varken ben kendimi bozmam bes kuruşluk insanlar icin. Xnku degmez onlar icin oyle olmaya

Ailesini bama tercih eden bir kocada bende var bende ayrılmayı düşünüyorum cok istiyorlarsa alsin başlarına çalsınlar oğullarını bende gideceğim
Çok zor gerçekten çokta mantıksız yani. Bırakın çocuklarınızı eşleriyle mutlu olsunlar ama yok her halta karışcaklar illa insan her şeyle savasirda bi de eş ailesinin yaptığını görmezse o çok zor işte. Allah seninde yardımcın olsun inşallah

Beni tanıyor musun sen ya. Ben en yakınımı silen bir insandım gururum incindiginde ama evlilikte bu böyle olmuyo ben yine güçlüyüm kendim çalışıyorum çocuğum için biseyler yapıyorum herkeste biliyo bunu zaten bunu hazmedemiyorlar hamile hamile nasıl çalışıyo diye çekemiyorlar beni. Kimseye paspas olduğum yok evim dışındaki kimseye. Evet kaçıp giderek korkup sindigimi düşündüler bende eşimi artık yanımda bilip geri geldim başım dik Bi şekilde

Ben bu söylediğin her şeyi biliyorum konu bu. 26 yaşındayım çocuk değilim anne olucam yakında da inşallah. Ben bilmiyo muyum eşimin bana ettiklerini yaptıklarını şu an onları düşünürsem değil evime dönmek onun yüzüne bile bakmam hata. Ama çaresizlik çok zor karnımda çocukla baba evinde olmakta zordu, eve gelen insanlar karşısında sanki utanılacak bisey yapmışım gibi oturmakta zor, herkes beni destekledi biz senin nasıl biri olduğunu biliyoruz dediler ama bundan 2 yıl sonra o insanlar unutucakti buna benim kendi ailemde dahil peki ben napicaktim çocuğumla, her şeyi düşündüm annemi de tanıyorum daha şimdiden çocuğuma damgalat vurmaya başlamıştı ileride bu da aynı onalr gibi dese zoruma gidicekti o yüzden en azından eşimin pişmanlığı var herkeste gördu bunu diyerek gittim. Bi yuvami düşündüm, ailemi bile düşünemedim o an çünkü zamanla herkesin öfkesi dinecek buna inandım, benim bile dindiyse herkes iyi olur dedim hep
Canım kimse sana neden döndün demiyo sinirlenme hemen, tabiki dön ama isteklerini yaptır aileni el üstünde tuttur önemsettir öyle dön evine. Sen hamilesin ve haklısın sabır etsen dik dursan emin ol istediğin herseyi yapacaktı zaten eşin. Sen şimdi olay çıkardın ama elin boş döndün halbuki tüm kızlar senin elindeydi herkesin sana kızdığı konu bu

Ablasına ne diye kurban olcakmışın kimmiş o kendilerini ne sanıyo bunlar

Boşver onu bu aileyle ve bu kafa yapısıyla kimse çekmez sen iyi gene dayanmışın

Back
X