- 19 Mart 2020
- 441
- 93
- 53
- 31
- Konu Sahibi Umuthepvar_
Geçen hafta amcam,kendi amcası ve eşim buluştular aynı rezilce seylerını anlatmış yine. Eşimle iletişimde olup nabzını ölçmeye çalıştım bikaç kez öfkem tarifsiz o yüzden bağırıp çağırdım hep. Benim öfkemden bile çabamı anlamayan bir adam o ,kime desek 2 hafta oldu bi kere gelmedi diye millet sasırıyo.Ben bişeyler anlatmaya calısıyorum işte senın bılmedıgın bana soylenen benı uzen cok sey var diye.O hala benım ablamların sana kotu bısey soyleyecegını sanmıyorum dıyo ,ben yalan soyluyorum o halde dıyınce de sen yalan soyluyosun demıyorum ama ablamlarında art nıyetlı olduklarını dusunmuyorum dıyo. Gözünle gördün nerdeyse beni dövcekti dediğimde de sen cıldırttın onları dedı. Yarın bize gelcekler büyüklerin isteğiyle ama ben istemiyorum kendi amcama söyledim ondan bana hayır gelmez dedim ama yok t-yuvanı yıkma diyo ya ortada yuvamı var ki.Eşimin beni sinir etmek için yaptığını ve dediğini dusunuyorum cogu seyı aslında ama ben can tasıyorum sonucta bu kadar stres bebegıme de zarar bunları dusunemıyo. Her yerden sil ismimi resimleri diyorum tamam silcem hiçbir sey kalmıcak sana ait diyo instada resimler vs her şey duruyo. Ben hiçbir şey anlamadım ama yarın gelirlerse her şeyi dökücem ortaya onlara dairMerhaba 4 gün geçmiş en son yazdığının üzerinden ne durumdasın acaba merak ettim?