Evimi yol gecen hani olmaktan nasil kurtaririm?

Ruzgarim

<a href="http://lilypie.c
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
684
104
648
Diğer
Kizlar biktim artik yani her gecenin benim evimde kalmasi kocamin surekli tutumlu ol diyip paralari baskalarina harcamasindan.

Amerikada yasiyorum 3 kucuk cocugum var ve yillar sonra ilk kez calismaya basladim.
Kreste calisiyorum ve 16 adet 3 yas gurubuna 5 aydir bakiyorum.
6.5 yasinda ikizlerim birde benim hergun krese giden 4 yasinda bir oglum var.
Aldigim cok bir para deil ama eve katkisi olsun 30 yillik aldigimi evin odemelerine katkida bulunayim.
Karin gerdirme ameliyetimi yaptiriyim bir hayalim olan dunyayi gezeyim goreyim istiyorum.

Konuya gelirsek 2 hafta once esimin teyzesinin erkek torunu esiyle birlikte 1 yilligina geldi aslinda kaldiklari sehi arabayla 5 saat uzakta ama direk ucak bizim buraya var. persembe geldiker karsiladik yedirdik icirdik gezdirdik. Ustune tanidiklari varmis diye arkadaslarini bile agirladik. Birde ustune evde fazlalik esya ne varsa verdim hatta benim kocam evlerini temiler diye temizlik esyasi bile verdi.

Dun esim dediki bu hafta sonu gelicekler birde bebekli arkadaslari varmis onu da getiriceklerimis sana haber veriyorum sadece.
Yani bana sormak yok izin yok ben sanki ise gitmiyorum yorgun deigilim.
Birde gidilecek yerlere iki araba gidicekmisiz. Bizim arabalarla kendi arabalarini kullanamazlarmis yol bilmiyorlarmis.
Sanki 5 saat uzaktan gelip 40 dakikalik yolu bulamiyorlar.
Ustune pazar birbucuk saatlik bir gezmeye gidilecekmis. Tabi bziim arabayladir kesin.

Ha bu arada dun dolap bosaltiyimamaciyla melemen tarzi bir sey yapmistim isten gelirgelmez ona cemkirdi tabi amac yavuz hirsiz ev sahibi bastirir gibi akli sira sinirlenip benim ok vermemi saglamak.
Bende agzima geleni saydim ben bir sey istedgim tutumlu olalim diyip nutuk atar ama misafir diyince ruhunu bile verir. Bosuna mi calisiyorum anlamadim.
Sen dedim aklin sira misafir agirliyorum diye boburleniyorsun ama tum hizmeti yapan benim.
Akil verin yanlismiyim.

Haklısınız. " Sadece haber veriyorum" demesi kaba olmuş ayrıca. Neden böyle dedi, daha öncesi var sanki.

Siz çalışmadan önce nasıldı durumlar ? Şimdi çalışıyorum diye savunmuşsunuz bir kaç yerde kendinizi, çalışmadığınız zamanlarda nasıl bir iletişim kuruyordunuz eşinizle ?

Valla haklisin bu adamlar guya cok insan canlisiymis tribinde habire misafir davet ediyo aslinda cileyi ceken kadinlar kendilerine zarari yok nedir bu efelik. Lakin inatlasmanin faydasi olacagini sanmiyorum maalesef

Pardon o neydi oyle yaa teyzesinin torunu hadi onu geçtim,onların bebekli arkadaşlarımı..

Siz gitseniz evlerine kapıdan sokmaz o misafirler başıma geldi ordan biliyorum.

Eşimin kuzenleri yurt dışında yaşıyor yazın tatile izmir tarafına geldiler tatilleri bitti memleketlerine dönerken size de uğrayalım dediler bizde şehir dışına çıkmamız gerek eşim benden habersiz ok demiş. 2 saat oturucaz demişler zaten evim küçük yatıcak yer yok. Akşan 9da 10 kişi geldi kalıcaz demezler mi ben nereye yatırcamı şaşırdım bi de biri tutturdu gece 11 de pide isterim diye eşim arandı tarandı bulamadı. Banyo yaptılar falan sabah kahvaltıyı yaptılar yemin ederim tşk etmeden, vedalaşmadan kaçar gibi gittiler. Neyse biz sonra köye bunların köye bir iş dolayısıyla gittik adamın dublex evi var eve sokmadı bi buyur etmedi. Eşimin teyzesinin evinde alt alta üst üste yattık.

Tabi ben bunu eşimin başına kaktım da kaktım şimdi benden habersiz çalan kapıyı açamıyor.

Son düzenleme:
Tavrini koy canim misafir iyidir hosturama esini abartmis hem 3 cocuk hem is hemde surekli misafir kim olsa tepki gosterir.....

fahri konsolosluk musunuz siz !?

1.derecede akraba olmayan hiç kimseyi ağırlamak zorunda değilsiniz, surat yapın gelmesinler !

Oncesi var canim hep cagirir konsolostan beterim ne hikmetse hep onun tarafindan gelirler.
Bir erkek kardesim var ben davet ediyim gelsin dedim bundan birkac yil once surat yapti bana.

Calismadan once de calisirdi ama bizim cok baska sorunlarimiz da var esim cok bencil bir insandir.
Eskiden susardim ama canima yatti artik.
Ben 20 kg verdim bir yilda simdi yeniden spora basladim vermem gereken bir 10 kg daha var.
Evim iki katli mustakil 200 metrekare.
Surekli beni elestirir evin temiz olmadiginda sikayet eder ki ben duzunliyimdir her sey yerli yerindedir genelde.
3 erkek annesiyim surekli dagitiryorlar.

Bana surekli su kadar para yapiyorum hesabi yapiyor. Esim muhendis ve devlette calisiyor ama evlendigimiz cok para almiyordu hatta tam maasini bile bilmedim.

Gelin oldugum da bir dosegi yeniledim oda kavga kiyamet ne gerek var dedi deismeye.
Birde utandigindan kanapeleri deisti.

Deisik bir adam el iyisi derler ya. Surekli elestirir ve bana bir gun kadin gibi deilsin kilolusun evi temizliycen mecbursun her seyi yapmaya bunlar senin gorevin dedi.

Ben pis bir insan deilim yemek yapmaktan hoslanmiyorum ancak gene de yapiyorum.
Kendi annesinin iki kizkardesinin ev hanimi olmalarina ragmen temizlikcisi var bir de beni onlarla kiyasliyor.

Ama artik ipler koptu eskiden susardim ama artik agzima geleni sayiyorum ezdirmiyorum kendimi.

Ancak biktim yoruldum ufak seyler yuzunden tartismaktan.
Ayrilmayi dusunuyorum ama nasil olucak biliyorum.

Her seyden once eski hayatimi ozledim nasirim bekarken hersey cok guzeldi.

Kizlar inanin 28 yasima yakin evlendim 3 ulke gordum yasadim yani aklimda birsey kalmasin evledigimde evliligime odaklanayim dedim. Cabalayiyorum ama kocam resmen enayi yerine koyuyor beni hic bir seyden mutlu olamiyor. Maasim az olsa bile evin taksitleri icin kullaniyorum. Arabamizin borcu u bitirdik ve ben ise en cok ilerde bir garantim olsun diye girdim.

hem bencil hem cimri.. Allah size kolaylık versin ama madem öyle siz de erkek kardeşinizi davet edin gelsin

Kizlar baska sayfaya gecince beni atiyor net yeniden giris yapmak zorunda kaliyorum online gorunebilirim ancak surekli kontrol ediyorum. Esim geldi simdi cikmak zorundayim.

Birtanıdığımın kayın validesiyle başı derte idi sabah aksam öğle sürekli kızında idi. Adam bir arkadaşına olayı anlatınca arkadaşı ne sıkılıyorsun karınla annesi geldiğinde bahanelerle bul satas sudan sebeplerle. Kayınvaliden bir iki artık eskisi gibi gelmez demişti. İşe yaradımı dersen evet ama taktir sizin etik olarak doğru değil

Sadece haber veriyorumda ne demek ?

Madem sadece haber veriyor , ozaman otur hizmetide sadece kendin yap derdim..

Kendileri yetmiyormus gibi , birde arkadas getiriyorlar .

Kabul etme bence.

Dedim zaten misafir cagirmak kolay tabi zoru bana yatak carsaf hazila misafir banyosunu sil ikizlerimin odasi cok dagik hep kim temizliyicek.
Bir odam bos benim iki ksi gelseler zaten oda hazir.
Ama ikizleri in odasinda iki kez yorgan deisicem bir gece belki iki gece icin mecbur muyum.
Isten geldi yemek te diyor ki yerini goster ben yapicam iyi dedim banyoyuyada elden gecir orasida pis.
Cocuklarim cislerini oturarak yapmiyorlar ve ben surekli klozeti temizliyorum. Iki banyo var ve birisi benim odamin icinde.
Mutfaktaki taslar beyaz ve en kucuk lekeyi gosteriyor.
Boyle durumlar bizim temiz gecinen koca ne var canim ne olucak der.

kizlar su an burada saat aksam 6 ve ben gunduz isten 3 te donuyorum. Okulda telefon yasak o yuzden isten gelene kadar yazamiycam yarin ancak bugun firsat buldukca konumu takip edicem.

bi yol geçen hanı da bende var, sırf bu yüzden şehir değiştirmek ve hatta ülke değiştirmek istiyorum.
ama gördümki ülke değişmeninde faydası yokmuş, teksas bile böyleyse:)
Allah' ım sen cümlemize yardım et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…