- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Bence yanlis yapiyorsun. Kazandigimi sadece ve sadece kendine biriktir. Cok kazaniyor ya zateen beyimiz birak kazandigiyla gecindirsin sizi.Tam el iyisi evde kalmalari var bir de gidicegimiz yerler de neler harcayicak. Ustelik hepsinin de girisi ucretli adam basi park parasi ayri.
Bu aralar benzin ucuzladi ya 4 litresi 1.64 burda sanirim ona guveniyor.
O değil de insanı Amerika'da bile rahat bırakmıyorlar yahu...
Canim iki hafta once bu uzaktan kuzenler icin harcanan paralari gorunce gittim bir o kadarini kendime harcadim.Bence yanlis yapiyorsun. Kazandigimi sadece ve sadece kendine biriktir. Cok kazaniyor ya zateen beyimiz birak kazandigiyla gecindirsin sizi.
Bu hafta sonu çoook hasta oluver .Aniden .Herşey ona kalsın. Dıdısının dıdısıtövbe tövbe bide arkadaş getirmek biraz yüzsüzler galiba.Ben olsam surat yapardım eşiniz yokken laf çarpın çalışıyorum yoruluyorum vs.Kizlar biktim artik yani her gecenin benim evimde kalmasi kocamin surekli tutumlu ol diyip paralari baskalarina harcamasindan.
Amerikada yasiyorum 3 kucuk cocugum var ve yillar sonra ilk kez calismaya basladim.
Kreste calisiyorum ve 16 adet 3 yas gurubuna 5 aydir bakiyorum.
6.5 yasinda ikizlerim birde benim hergun krese giden 4 yasinda bir oglum var.
Aldigim cok bir para deil ama eve katkisi olsun 30 yillik aldigimi evin odemelerine katkida bulunayim.
Karin gerdirme ameliyetimi yaptiriyim bir hayalim olan dunyayi gezeyim goreyim istiyorum.
Konuya gelirsek 2 hafta once esimin teyzesinin erkek torunu esiyle birlikte 1 yilligina geldi aslinda kaldiklari sehi arabayla 5 saat uzakta ama direk ucak bizim buraya var. persembe geldiker karsiladik yedirdik icirdik gezdirdik. Ustune tanidiklari varmis diye arkadaslarini bile agirladik. Birde ustune evde fazlalik esya ne varsa verdim hatta benim kocam evlerini temiler diye temizlik esyasi bile verdi.
Dun esim dediki bu hafta sonu gelicekler birde bebekli arkadaslari varmis onu da getiriceklerimis sana haber veriyorum sadece.
Yani bana sormak yok izin yok ben sanki ise gitmiyorum yorgun deigilim.
Birde gidilecek yerlere iki araba gidicekmisiz. Bizim arabalarla kendi arabalarini kullanamazlarmis yol bilmiyorlarmis.
Sanki 5 saat uzaktan gelip 40 dakikalik yolu bulamiyorlar.
Ustune pazar birbucuk saatlik bir gezmeye gidilecekmis. Tabi bziim arabayladir kesin.
Ha bu arada dun dolap bosaltiyimamaciyla melemen tarzi bir sey yapmistim isten gelirgelmez ona cemkirdi tabi amac yavuz hirsiz ev sahibi bastirir gibi akli sira sinirlenip benim ok vermemi saglamak.
Bende agzima geleni saydim ben bir sey istedgim tutumlu olalim diyip nutuk atar ama misafir diyince ruhunu bile verir. Bosuna mi calisiyorum anlamadim.
Sen dedim aklin sira misafir agirliyorum diye boburleniyorsun ama tum hizmeti yapan benim.
Akil verin yanlismiyim.
Bu hafta sonu çoook hasta oluver .Aniden .Herşey ona kalsın. Dıdısının dıdısıtövbe tövbe bide arkadaş getirmek biraz yüzsüzler galiba.Ben olsam surat yapardım eşiniz yokken laf çarpın çalışıyorum yoruluyorum vs.
Evi temizlemek kadının görevi değil, kadın mecbur değil bunu yapmaya, ama gonlunden yaparmış o ayrı.
Ama erkek kadına bakmak zorunda, kadının ihtiyaçlarını karşılamak zorunda normal bir evlilikte.
Karısını ara çok soğuk burası evden çıkılacak gibi değil de.Zaten bende çok youldum hastayım ama eşim duymasın filan de.O fuara da gitmem .Eşiminde burnundan getiririm .Sonra beni götürmek zorunda kalır.Düşüncesiz insanlar.Canim cumartesi araba showuna gidicez biz nerdeyse her sene gideriz be cok seviyorum.
Ama pazar gidilecek yer acik hava da olucak ve biliyormusun ne oldu kac gundur hava bahar havasi gibiydi.
Bugun birden bire cok sogudu cunku umarim hava sogur gidemezler dedim. Gelenlerin ufak bebegi var.
Yani var insan nasil oluyor da hic tanimadigi birinin evine gitmeye cesaret eder.
Benim de aklima hic gelmez gideyim kalayim ne olucak ne yuzsuzluk.
haklısınız kesinlikle...aslında misafir iyidir hoşturda neden hep gelirken yanlarında başka arkadaşlarınıda getiriyorlar anlamdım..siz birkaç hafta sonra onlara oturmaya gidin alın bir komşunuzuda yiyin için...
Karısını ara çok soğuk burası evden çıkılacak gibi değil de.Zaten bende çok youldum hastayım ama eşim duymasın filan de.O fuara da gitmem .Eşiminde burnundan getiririm .Sonra beni götürmek zorunda kalır.Düşüncesiz insanlar.
Oyle desem yazik esyalarimi var nasil gideriz der.
Hazir cevabiz masallah.
Size son bi taktik .İnsanların yanında canım hayatım bitanem diyosunuz .Kimse yokken burnundan getiriyosunuz.Bunu unutmayın.Feleğini şaşırsın .Onun burnundan getiricem zaten her sekil.
Yok canim bizimkinin lugatin da yok oyle bir sey.
Benim esim imam hatip mezunurdur.
Ama burda pazar budist tapinagina gidip meditasyon yapar ayni hafta noel gunun de kiliseye gidip cumasina da eve misafir gelicek cocuklari gotureyim de namaz ogrensinler der.
Ama ben 7 sinde neyse fikrim gene ayniyim.
Kizlar cevaplar icin tesekkurler bizim burda gece oldu bende uyumaya gideyim. Sanirim yarin turkiye saatiyle aksam 10 a kadar nette olamiycam ama cevaplarinizi dort gozlen bekliycem.
Kizlar biktim artik yani her gecenin benim evimde kalmasi kocamin surekli tutumlu ol diyip paralari baskalarina harcamasindan.
Amerikada yasiyorum 3 kucuk cocugum var ve yillar sonra ilk kez calismaya basladim.
Kreste calisiyorum ve 16 adet 3 yas gurubuna 5 aydir bakiyorum.
6.5 yasinda ikizlerim birde benim hergun krese giden 4 yasinda bir oglum var.
Aldigim cok bir para deil ama eve katkisi olsun 30 yillik aldigimi evin odemelerine katkida bulunayim.
Karin gerdirme ameliyetimi yaptiriyim bir hayalim olan dunyayi gezeyim goreyim istiyorum.
Konuya gelirsek 2 hafta once esimin teyzesinin erkek torunu esiyle birlikte 1 yilligina geldi aslinda kaldiklari sehi arabayla 5 saat uzakta ama direk ucak bizim buraya var. persembe geldiker karsiladik yedirdik icirdik gezdirdik. Ustune tanidiklari varmis diye arkadaslarini bile agirladik. Birde ustune evde fazlalik esya ne varsa verdim hatta benim kocam evlerini temiler diye temizlik esyasi bile verdi.
Dun esim dediki bu hafta sonu gelicekler birde bebekli arkadaslari varmis onu da getiriceklerimis sana haber veriyorum sadece.
Yani bana sormak yok izin yok ben sanki ise gitmiyorum yorgun deigilim.
Birde gidilecek yerlere iki araba gidicekmisiz. Bizim arabalarla kendi arabalarini kullanamazlarmis yol bilmiyorlarmis.
Sanki 5 saat uzaktan gelip 40 dakikalik yolu bulamiyorlar.
Ustune pazar birbucuk saatlik bir gezmeye gidilecekmis. Tabi bziim arabayladir kesin.
Ha bu arada dun dolap bosaltiyimamaciyla melemen tarzi bir sey yapmistim isten gelirgelmez ona cemkirdi tabi amac yavuz hirsiz ev sahibi bastirir gibi akli sira sinirlenip benim ok vermemi saglamak.
Bende agzima geleni saydim ben bir sey istedgim tutumlu olalim diyip nutuk atar ama misafir diyince ruhunu bile verir. Bosuna mi calisiyorum anlamadim.
Sen dedim aklin sira misafir agirliyorum diye boburleniyorsun ama tum hizmeti yapan benim.
Akil verin yanlismiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?