Evimi yol gecen hani olmaktan nasil kurtaririm?

Tam el iyisi evde kalmalari var bir de gidicegimiz yerler de neler harcayicak. Ustelik hepsinin de girisi ucretli adam basi park parasi ayri.

Bu aralar benzin ucuzladi ya 4 litresi 1.64 burda sanirim ona guveniyor.
Bence yanlis yapiyorsun. Kazandigimi sadece ve sadece kendine biriktir. Cok kazaniyor ya zateen beyimiz birak kazandigiyla gecindirsin sizi.

O değil de insanı Amerika'da bile rahat bırakmıyorlar yahu...

Ahahha aglanicak halime guluyorum.

Ama ailem hep yanim da annem gidip geldi ve yanim da kaldi ne oldugunu iyi biliyor. Hatta son geldiginde sizin durumu hic iyi gormuyorum dedi. Ama esime biz evlenirken ailemin dedigi biz seni ve aileni cok sevdik ama kizimizi uzersen ceker aliriz yanin dan oyle coluk cocuga da bakmayiz.

Ama benim Turkiye de yasama gibi bir dusuncem yok.

Sadece kendine surekli sanslar verip duruyorum.

Bir onceki kavgamizda bu hayata stres ve uzulmek icin gelmedim ben yeter dedim.

Bence yanlis yapiyorsun. Kazandigimi sadece ve sadece kendine biriktir. Cok kazaniyor ya zateen beyimiz birak kazandigiyla gecindirsin sizi.
Canim iki hafta once bu uzaktan kuzenler icin harcanan paralari gorunce gittim bir o kadarini kendime harcadim.

Ayni seyi gene yapicam. Su an maasima dokundurmuyorum zaten birikicek o dedim gidisata gore harcanir gerekirse dedim.
30 yillik ev borcunu bitirmeye imkan yok bir anda amacimiz su an 1100 eve taksit gidiyor 15 bin biriktirip 600 dusurmek krediyi.
Ha bu arada 140 binlik ev oyle pahali felan deil hani.

Bu hafta sonu çoook hasta oluver .Aniden .Herşey ona kalsın. Dıdısının dıdısıtövbe tövbe bide arkadaş getirmek biraz yüzsüzler galiba.Ben olsam surat yapardım eşiniz yokken laf çarpın çalışıyorum yoruluyorum vs.

Evi temizlemek kadının görevi değil, kadın mecbur değil bunu yapmaya, ama gonlunden yaparmış o ayrı.
Ama erkek kadına bakmak zorunda, kadının ihtiyaçlarını karşılamak zorunda normal bir evlilikte.

Canim cumartesi araba showuna gidicez biz nerdeyse her sene gideriz be cok seviyorum.

Ama pazar gidilecek yer acik hava da olucak ve biliyormusun ne oldu kac gundur hava bahar havasi gibiydi.

Bugun birden bire cok sogudu cunku umarim hava sogur gidemezler dedim. Gelenlerin ufak bebegi var.

Yani var insan nasil oluyor da hic tanimadigi birinin evine gitmeye cesaret eder.

Benim de aklima hic gelmez gideyim kalayim ne olucak ne yuzsuzluk.

Evi temizlemek kadının görevi değil, kadın mecbur değil bunu yapmaya, ama gonlunden yaparmış o ayrı.
Ama erkek kadına bakmak zorunda, kadının ihtiyaçlarını karşılamak zorunda normal bir evlilikte.

Yok canim bizimkinin lugatin da yok oyle bir sey.

Benim esim imam hatip mezunurdur.

Ama burda pazar budist tapinagina gidip meditasyon yapar ayni hafta noel gunun de kiliseye gidip cumasina da eve misafir gelicek cocuklari gotureyim de namaz ogrensinler der.

Ama ben 7 sinde neyse fikrim gene ayniyim.

Buda demek oluyor ki dünyanın neresinde olursanız olun bir asalak akrabalar gelir sizi bulur.

haklısınız kesinlikle...aslında misafir iyidir hoşturda neden hep gelirken yanlarında başka arkadaşlarınıda getiriyorlar anlamdım..siz birkaç hafta sonra onlara oturmaya gidin alın bir komşunuzuda yiyin için...

Karısını ara çok soğuk burası evden çıkılacak gibi değil de.Zaten bende çok youldum hastayım ama eşim duymasın filan de.O fuara da gitmem .Eşiminde burnundan getiririm .Sonra beni götürmek zorunda kalır.Düşüncesiz insanlar.

Oyle desem yazik esyalarimi var nasil gideriz der.

Hazir cevabiz masallah.

Sadece bu kuzenler geleydi bu kadar oturmaz di ha birde kocamin bana sana haber veriyorum diye ustune basarak seni sallayan yok zaten.

Bizi yedir icir doyur yorgunluktan gebersen de umrun olmaz tavri cileden cikariyor.

Onun burnundan getiricem zaten her sekil.

Onun burnundan getiricem zaten her sekil.
Size son bi taktik .İnsanların yanında canım hayatım bitanem diyosunuz .Kimse yokken burnundan getiriyosunuz.Bunu unutmayın.Feleğini şaşırsın .Giderseniz çok şık ve bakımlı olun gözünü alamasın sizden .Bolca şuh kahkahalar atıyoruz.Şaşkaloz olur.

Kizlar cevaplar icin tesekkurler bizim burda gece oldu bende uyumaya gideyim. Sanirim yarin turkiye saatiyle aksam 10 a kadar nette olamiycam ama cevaplarinizi dort gozlen bekliycem.

çok ilginç eşin gerçekten bu konuda..

Kizlar cevaplar icin tesekkurler bizim burda gece oldu bende uyumaya gideyim. Sanirim yarin turkiye saatiyle aksam 10 a kadar nette olamiycam ama cevaplarinizi dort gozlen bekliycem.

iyi uykular canım...
amaaaan takma üzme kendini elinden geldiğince sağlığın için çocukların için, haydi tatlı uykular...

çok haklısın daha da üste çık onu bastır yoksa ahir ömrün anası danası dıdısı vıdısına hizmetle geçer kendine bi don alamazsın senin aldığın göze batar o çağırıyorsa o hizmet etsin sana sadece haber veriyorum demiş ya peki de misafir geldiğinde eee çay çorba bişey yok mu misafirin var aşkım dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…