Evimi yol gecen hani olmaktan nasil kurtaririm?

Bırakacaksın bişey yapmayacaksın, yemeği içmeyi de dışardan karşılayacak.
çalışıyorum okadar kişiye yemek yetiştiremem diyeceksin.
ben çalış,hem 3 cocuk hemde kalabalık misafir.
eşin seni robot sanıyor galiba.. uüslubu iyi olsa yine bir derece kabul edilir ama o hepten kötü..Allah yardımcın olsun

Bacım ne işin vardı el diyarlarinda .Çok güçlü bir bayansin ,ben yapamazdim başka ülkede.Canını sıkma,eşinibosama fikrini bırak sadece tavrını koy.O çalışıyorsa sende çalışıyorsun.
Misafirlerde uzun süre kalacaksa bi zahmet ise kalksın yardıma

Misafir bereketiyle gelir. Onlara para harcamanız, kendi arabanızla gezdirmenizde sorun değil bence sorun olan üslubu ve bunu sizin ailenize yapmaması.

Canım Allah sabır versin Psikologa bi gitseniz belki psikolojik olarak destek alması evliliğiniz için yardımcı olur???

Kizlar cevaplar icin tesekkurler. Yeni eve geldim bir sey yapmiycam zaten kendi hazirliyicak dokunmuyorum iki odaya ve banyoya hatta evi de toplamiycam sadece alt kati silicem o da cuma gunu is cikisi yaptigim bir sey zaten. 16 kucuk cocugun pesin de kostur bir hafta sonu da yatili misafir agirla.

Sadece yedirip icirip yatirmak deil derdim. Ama bu adamlari kendi arabalarimizla gezdiricez birde her gidilen yere adam basi ne yse verilecek bilet parasi yemesi icmesi.

Son durumu yazamadim dun cok yorgundum. Esimin uzaktan kuzenleri yalniz geliyor simdi dun haber verdi bebekli cift vazgecmis.

Ama gorsenin sanki ben aramisim gelmeyin demisim gibi surat asiyor.
Cok ta tin dun guya banyoyu temizlemis birde odalarini ayarliyicakti.
Biraz once banyoya girdim les gibi hic silememis. Carsaf takimlari hic takilmamis.
Adamlar birazdan gelicek o sporuna gitmis.

Kendim utandigimdan yaptim gene ama tesekkur bile etmez gorse oyle bir benciliz.

Artik gittigi yere kadar diyicem nasil olsa ekonomik ozgurlugum var.

Buranin kurallarini iyi biliyorum yani hic bir sekilde zorda kalmam sadece cocuklar biraz daha buyusun diyorum.
Hayattima bakicam mutlu olucam gerektiginde de kicina tekmeyi yiyicek.
Boyle olmasini o istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…