Evimin önüne geliyor

İyi olmuş sürünsün
Alışmışlar sürekli affedilmeye
Ee böyle güçlü kadın görünce şaşırıyorlar

Vay be... Değil kapıma gelmek... Telefonuma msj bile gelmedi ne flörtüm den ne çıktığımdan..böyle şöyleri okuyunca çok tuhaf oluyorum insan yerine konulup sevilmemiş im bile..

Demedi demeyin konu sahibi arkadaşımız o vatandaşla barışır.
Gönlü var zaten, şöyle bir ufak destek arıyor. Hatta destek bile değil şöyle minik bir teşvik yeter.
Sonrasında yeni konu: affettim güvendim yine aldattı salak kafam aptalım falanlar filanlar....

Vay be... Değil kapıma gelmek... Telefonuma msj bile gelmedi ne flörtüm den ne çıktığımdan..böyle şöyleri okuyunca çok tuhaf oluyorum insan yerine konulup sevilmemiş im bile..

Bu sevilmek değil yalnız
Bunlar hastalık, takıntılı olmak
Adam resmen göz korkutmaya çalışıyor
Psikolojik baskı yapıyor orada dikilerek
Valla ben sevildiğimi düşünmedim bir kez bile bunlar olurken
Aksine tırstım

Demedi demeyin konu sahibi arkadaşımız o vatandaşla barışır.
Gönlü var zaten, şöyle bir ufak destek arıyor. Hatta destek bile değil şöyle minik bir teşvik yeter.
Sonrasında yeni konu: affettim güvendim yine aldattı salak kafam aptalım falanlar filanlar....
Yok barışmak istemiyorum sadece bu hareketlerinden anlam çıkaramıyorum. Eski sevgilisine boş mu bilmiyorum ama son günlerde kendisi ve arkadaşları beni çok darlıyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim bunu merak ediyorum. Onu engelledim ama arkadaşları iyi insanlar sert yapmak istemiyorum

yoluna bak bence unutur zamanla hiç bir hata affedilmez sen konuşsaydın afedermiydi ? hayır o yüzden bosver.

Back
X