Evimiz

canım güle güle otur samimiyetle söylüyorum herşey çok şirin ve güzel güle güle oturun özellikle yatak odana bayıldım çok şık yanlış anlamadıysam kelebek mobilya takımın yatak örtün çok şık markasını söylersen sevinirim şimdiden tşkrler.opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim.
a.s

teşekkür ederim evet kelebeka.s
ne demek söylerim tabii ama nevresim takımı o canım. markası da tivolya home.a.s

perle canımm

düğün resimlerini grdüm herşeyin çok güzeldii ve tanıdık bir sima olman herşeyini daha da sıcak hale getirdii

evine misafir gibi geldim gezdim gördümm

mutfağın cici mi cici olmuşş

salon takımındaki beyaz koltuklar benimde hayalimm

yatak odan beğendiğim bir kaç model arasında zatenn

banyondaki pembeli paspasın ne kadar yakışmış nae kadar ağır bir hava katmış banyona öylee

herşeyin çok güzel

sağlıkla oturunn :))

çok hoş ama salonun perdeleri biraz uymamış gibi güle güle oturunkaydirigubbakcemile2

Çok hoş ağız tadıyla iyi günlerde oturun inş.

stickerlara bayıldım, bayıldım ki sorma çok hoşmuş hele antre sanırım ordaki ona daha bi bayıldım

Evine bayıldım-ayıldım canım özellikle kırmızı halıda çok hoşş. Mutlu huzurlu güle güle oturun inş:)

evin çok güzel sağlıkla otur çok sade ve şık özellikle hollerde duvarların boş olmasına bayıldım çok asil duruyo
banyonun yerlerinin siyah olması nekadar kullanışlıdır eminimki

eviniz çok güzel,Allah mutluluğunuzu daim etsin,ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

Canım evin gerçekten çok zevkli.Ama ben en çok stickerlarına bayıldım ve de mor odaya.Moru severim,meditasyon rengidir.Güle güle otur inşallah.

çok güzelmiş bayıldım vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis...
pek çok kişi söylemiş tam benim tarzım diye...valla ben de öyle düşündüm tam benim tarzım:1rolleyes::1rolleyes:...
güle güle oturun canım,iyi günler görün içinde

Çok şık zevkle döşenmiş çok güzel bi ev mutlulukla oturun opuyorumnanaktan

Tek kelimeyle çok güzel mutfağınız ne kadara mal oldu ben de mutfak yaptıracağım da bi de ankastreniz hangi marka acaba memnun musunuz? Teşekkürler..

Tek kelimeyle çok güzel mutfağınız ne kadara mal oldu ben de mutfak yaptıracağım da bi de ankastreniz hangi marka acaba memnun musunuz? Teşekkürler..

ço teşekkür ederim..
evin hiç bir yerini biz yaptırmadık o yüzden fiyat konusunda bişey diyemiycem:1no2:
davlumbazla fırın franke bulaşık makinası da siemens gayet memnunum tavsiye ederima.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…