Evimize Hırsız Girdi

nakit para falan almaz hırsızlar. öyle her şeyi çalmıyorlar. hırsız deyince aklınıza fakir, düşkün insanlar gelmesin.
çoğu çok profesyonelleşmiş bu işte. polisler tarafından yakalansalar bile sonuç çıkmıyor.

nakit para falan almaz hırsızlar. öyle her şeyi çalmıyorlar. hırsız deyince aklınıza fakir, düşkün insanlar gelmesin.
çoğu çok profesyonelleşmiş bu işte. polisler tarafından yakalansalar bile sonuç çıkmıyor.
nakit para almıyorlar. son kalan kolye falan varsa onlara dokunmuyorlar. eğer nakitleri alsaydı hırsız değil tanıdıktır derdim :d

Bence dedektorle geliyorlar. Nakitler benim ortalıkta değildi. Bulması zaman alırdı. Cok kisa surede girdi ,çaldı ve çıktılar.

yok neden kusura bakayım biz de sizin gibi düşündük ama kimseyi de zan altında bırakamıyosun ki ne dicez
Kapıdan girildiğine emin misiniz? Camdan balkondan vs olabilir mi, her ne kadar gündüz gözüne olsa da.. girişte mutfaktaki masanın üstündeki cüzdana dokunmamaları da çok ilginç

Çok geçmiş olsun..Daha önce iki defa hırsızlık olayı yaşadık..Heryeri incik cincik dağıtmislardi..Koca LCD TV yi parmaklıkları sökerek evden cikartmislardi..Altınların dekoder falan almışlardı..Parmak izi falan alındı sonuç çıkmadı..Aylar sonra garibin birini yakalamislar bu muydu diyorlar..Nereden bilelim biz görmedik ki..Eşim görmedik deyince de buydu deyip geçin işte demişlerdi..

Nedense bana bu tarz olaylar hep bilen birinin yapmış olduğu gibi geliyor

Mesela evinize temizlikci alirmisiniz bana anahtariniz kopyalanmis gibi geldi yada eskiden hic anahtarinizi kaybettinizmi.Ayni apartmandan bile olabilir.Sabunla bile kopya cikarilabiliyormus

hayır kırmamışlar her şey çok normaldi geldiğimizde, kapıyı açıp girdik eve. anahtar da kimsede yok bizden başka
İlk taşındığınızda anahtarı değiştirdiniz mı? Değiştirmediyseniz eski kiracıda ev sahibinde vs vs anahtar olabilir

2 ay önce annemin evine hırsız girdi.Bir sürü ekip geldi parmak izi alındı ,ifadeler, kameralar.Sonuc koca bir sıfır.Isteseler saati dolmadan bulurlar.Kameralarda herşey belli ama yok.Gitti altınlar paralar.Sağlık olsun demekten baska caremiz yok.Sizede gecmis olsun.O psikoloji cidden zor.

yeni fobi yükleniyor

kilitli kapıyı açabilirler mi ya
.Koca LCD TV yi parmaklıkları sökerek evden cikartmislardi.
demir var diye yüksek girişte kapı baca açık yatıyorum
parmaklığı nasıl kesmişler ki
duyulmamış mı tenha bi yer miydi
nasıl uyuyacağım şimdi

Kapı baca açık yatmayın lütfen o demirlere çok güvenmeyin. Panjur varsa kapatın mutlaka. Kapı kilitliyse kartla pet şişeyle açılmaz

Kapı baca açık yatmayın lütfen o demirlere çok güvenmeyin. Panjur varsa kapatın mutlaka. Kapı kilitliyse kartla pet şişeyle açılmaz

kapı lafın gelişi açık değil tabi de camlar hep açık
hatta memlekete bile giderken açık bıraktım
yani hareketli ıssız değil,güvenli bir yer
dış kapı falan şifreli aile binası
durduk yere gelip parmaklık keserler mi

Geçmiş olsun altınlar icin cihaz kullaniyor diye duymustum o yüzden hemen bilmus olabilir

Korkunuzu iyice tetiklemek istemem ama kesiyorlar Dante, kapı şifreli değilse veya kilitli, kapıyı da ince kartla açabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Nakiti almadığına göre evi iyice arayıp taramamış, görmemiş. Tam evden çıktığınız an öğlen vakti gelmesi, şak diye altınları bulması da mantıklı değil. Çok büyük ihtimalle tanıdık biri, kim olabileceğini düşünün bence.
Benim suçum demişsiniz ama sizin bir suçunuz yok, evde tutulmayacak kadar abartı bir miktar değilmiş. Üzmeyin kendinizi ama sonuç çıkmaz gibi

Bencede bunu bılen bırısı onceden anahtarınızı kopyalattı . Girdi aldı cıktı .

inanın kendi ailemden bile şüphe ettim o kadar kötü bişey ki bakalım polis bişey bulursa buraya da güncelleme girerim
Yok canım bulunmuyor bulunsa bıle altınlar gerı gelmez. Bundan sonraya bakacaksınız ,mutlaka kapının kılıdını yenıleyın . Sızın kamera yok ama sağda soldadamı bır kamera yok en azından bır tanıdıksa gorurdunız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…