Bunu eşin olacak yok etmeyi nasıl düşünemedi napıyonuz saklıyonuzmu hatıra olsun diyeEşimin taraginı da kullanmış alın bakın. Konu gerçek bunun gibi çok foto cektm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu eşin olacak yok etmeyi nasıl düşünemedi napıyonuz saklıyonuzmu hatıra olsun diyeEşimin taraginı da kullanmış alın bakın. Konu gerçek bunun gibi çok foto cektm
Oy yok hakikaten çok sakinsin canım ya.Ona da söyledim bi kaç şey merak etmeyin :)
Atlaticaz unutturucam diye kendisi söylüyor bu durum tabiki atlatilmaz ama devam etmek istiyorsak içinden geçmemiz gerekir ki bende şuan geçmeye cesaret edemiyorumHerşey okey, biz kadınlar daha herseyı düşünüp affediyoruz.Boşan demek kolay gelir böyle durumlarda. Ama şu sarılma olayı olmamış. özellikle atlatıcaz nedir?
Bilerek yapılmış bi durumun nesini atlatıcaz diye konuşuyosunuz. bana bunu unuttur ne yap ne et bana güven ver.sadece o. birlikte yaptıgınız bi hata değil bu.
Aaa ayni benim kocamin taragiEşimin taraginı da kullanmış alın bakın. Konu gerçek bunun gibi çok foto cektm
Sordum herseyiyle öğrendim. Kişi başına gelmeden bilemezmis ya o hesap küçük bi çocuğum olduğu için düşündüm bu kadarBosanmadan korkmam ki beni aldatirsa biter diyorsunuz ama ilk ogrendiginiz de bosanmak istemiyorum tamam diyorsunuz ve suanda da evliliginiz devam ediyor.
Cok sakin davraniyorsunuz
Her yerde sac bulup bu kadar rahat davranan bir kadin daha gormedim.
Tamam ortaligi savas alanina cevirmeyin ama gidip sormuyorsunuz bile..
Ben hic bosanmak istiyor gibi bir izlenim almadim sizden.
Bence esiniz de farkinda.
Ben de buna taktim koltuk hali tamam da mutfaktaki yag sisesinin altinda ne.isi var? Resmen eliyle yolup yolup atmış gibihanım abla tüy dökme mevsimindeydi sanırım.
affettiyseniz neden dert ettiniz?
ben konuya pek inanmadım.
Gurursuzlugum çocuğumu düşündüğümden. Ben anne baba ayrı büyüdüm ve başımda babam olmadığı için çok aykırı yaşadım k sağlıklı yetişemedim.Bu kadar gurursuzlukta ne bileyim....
Yeni koltuk alacaksanız yatağı da değiştirsin madem. Mideniz daha rahat alır .
niye hiç tanımadığın kadınla sevişmeyi kaldırabiliyorsun deseydinParcalicam. Şimdi çocuğuna bana daha ilgili. Gecenlerde diyo ki "x sen daha gençsin evlenmicem bi daha hayatımda biri asla olmicak dersin ama olur ve ben kızımızın böyle bi ortamda bulunmasını başkasını sevmesini kaldiramam"
Yok yani gidebilirsin dondurmek için ugrasmicsm diyorİyi misiniz? Yoksa hala şokta mısınız? Boşanıp boşanmamak için bir de izin mi alacaksınız? Affettiniz madem yine yapar eşiniz bunu da unutmayın...
Siz bilirsiniz.Sordum herseyiyle öğrendim. Kişi başına gelmeden bilemezmis ya o hesap küçük bi çocuğum olduğu için düşündüm bu kadar
Di mi ?Eşin senden ayrılmak için sarı peruk getirip senin gözünün görmesi için oyun kurup yapmış olabilir mi?
Bakın direk boşanalım demiş![]()
Kadın bır sure evde yasamıs kızlar, nesını anlamıyorsunuzBen de buna taktim koltuk hali tamam da mutfaktaki yag sisesinin altinda ne.isi var? Resmen eliyle yolup yolup atmış gibi
hmm kesinlikle mAntıklıEşin senden ayrılmak için sarı peruk getirip senin gözünün görmesi için oyun kurup yapmış olabilir mi?
Bakın direk boşanalım demiş![]()