• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimize yeni gectik esimin kardesi bizde kaliyor onu evden yollamak icin napmaliyim

Siz eşinize deyin ki,
Ben kardeşin gidene kadar annemde kalacağım.
Ne zaman askere giderse o zaman bana haber ver, geleyim.
diyemiyorumki ole ya tartsmak istemiyorm kardesinin konusu alinca tartsyorz :( kardesi napsam rahatsiz olur ole onu evden gondereblrsem iyi olck

valla bence evlenene kadar kalacak aslere gitmedii kacak durumda sikayet edmeyi bile dusundum en azindan askerden gelene kadar esimle birlikte oluriz diye askerden gelinde gene bizde kalir bunun evlenegide yok basima kaldi resmen kaynanam aryor valla geziyo bilmiuom nerde dedim iyi bosver elleme dedi kaynanamda dusunmuyor ki bunlar yeni evli o cocuk orda napuo dye bide torun soruyor bana

kaynım bizdeyken torun yapacak eylem olamıyor maalesef de

Ne sacma birsey bu ya evde onunla birlikte kalmak zorundamisiniz ne saygisiz insanlar ya esinizde enteresanmis cogu erkek kendi der zaten uygun olmaz git annemlerin evine diye esiniz isteyken evde bile duramazsiniz ki cok rahatsiz edici ben olsam anneme gider evden gidene kdr gelmiyorum derdim otursun kardesiyle madem
zaten evde olmuyorim esik yokken bu nereye kadar boyle gdiecekse kaynimda dusunmuyor niye anasina gidyo rahatsiz olyodur ben baska eve gideyim diye dusunse kafa yokki

kaynanan bebek sorunca diceksin ki .. kaynım evde genç oğlan ben zaten utanıyorum eşim yokken zaten annemde duruyorum aynı evde durmamız uygun değil..

duş alamadığımız sesimiz gider diyede birlikte olamıyoruz malesef o yüzden torun sevemeyeceksiniz diceksin
evet boyle seyler solucem sordugu zaman ama bayadirda torun sormuyor nedense

diyemiyorumki ole ya tartsmak istemiyorm kardesinin konusu alinca tartsyorz :KK43: kardesi napsam rahatsiz olur ole onu evden gondereblrsem iyi olck

Diyelim kardeşi rahatsız oldu gitti
Eşinizin kafa yapısı değişmedikçe, bu sefer başka biri gelir
Başka kardeş gelir
Yeğen gelir
Gelir de gelir...

Ben annemin evine gidiyorum kardesin gidene kadar da gelmiyorumv
Bak basinin caresine de git .
Ama daha once ne diye annende kaliyodunz
Madem evlendiniz sorumluluk almayi bileceksiniz :KK66:
belli bi sebebimiz vardi annemde kalmak zorundaydik canim

Kazik kadar adam bir ev tutsun yasasin orda, o kadar capkinmis hic mi kiz arkadasi olmuyor onlarla basbasa vakit gecirmek istemiyor, tutsun bir ev her gun kiz atsin (yerse)

Diyelim kardeşi rahatsız oldu gitti
Eşinizin kafa yapısı değişmedikçe, bu sefer başka biri gelir
Başka kardeş gelir
Yeğen gelir
Gelir de gelir...
o gittigi zaman baskasi gelmez canim onu rahatsiz edip gondermem lazim bu cok baska bisey bu kaynim dusuncesiz ondan baskasi dusunceli olur zaten gelmezki bu cok baska bisey ya bundan kurtulmam lazim bitanedaha kaynim var bunun gibi degil dersinz bu bunun kardesimi okadar saygili ve dusunceliki kendisi yurtta kaliyor akrabalari varken herkez ayni degil iste o gelse rahatsiz olmazdim daha evime gelmisligi yok gelsede ondan yana sıkıntı yok saygili agirbasli. benim suanki kaynimdan kurtulmam lazim onerin varsa rahatsiz edecek solermsn

Kazik kadar adam bir ev tutsun yasasin orda, o kadar capkinmis hic mi kiz arkadasi olmuyor onlarla basbasa vakit gecirmek istemiyor, tutsun bir ev her gun kiz atsin (yerse)
yemiyo cunku para tutamiyor ki insAllah bian once askere gider

merhaba kizlar biz yeni evliyiz 6 ay felan oldu annemgilde kalyorduk yanliz kalamiyorduk felan ayri eve ciktik simdi gene yanliz degiliz esimin kardesi bizde kaliyor cok rahatsiz olyorum terbiyesiz saygisiz birisi 20yasnda bende 21yasndaym cok capkin acayip rahatsiz olyorum surekli kizlari anlatyor esim hastanede acil tip teknisyeni gece nobetleri olyor esim yokken annemgile gelyorum onunla asla evde kalmak istemiyorum onu evden nasil cikaririrm kaynanamgil koydeler esimin kardesi daha once dayisnda halasnda felan kalyordu dedgm gbi terbiyesz saygisz ve istenmiyen birisi nere gitse kovuluyor ondan dayisgldede kalamiyor kalacak yeri yok ama bu beni ilgilendirmez gecenlerde annem bize gelmemesni solems yeni evli onlar demis anneme simdiye kadar yanlizmi kaldilar sanki dems anneme surat yapmis ben napacam bana bi akil vern evde istemiyorum onu esime soluyorum gidecek yeri yok sen hic gurbette kaldinmi diyor kardesinin yaninda olyor benm trafmda degil lutfen akil verin nasil evden gitmesini saglayabilirim benmi karisiyim yoksa kardesimi cozemedm o derece abisinin pesinde gezyor delirecem yaknda esimle arsm bozulmasn dye pek bisey diyemiyorum :KK43:(
annen de deseydi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu önce sen git o evden

nerden biliyorsun şuan atmadığını abi işte yenge bu evde diye annesine gidiyor atıyordur belki ? günah almayalım da bence sen eşine tüm olumsuzlukları anlat güzelce tatlı dille yok ikna olmadıysa dön annenin evine haber bile verme

soluyecegm canm kaynim icin rahatsiz olacagi seyler yapmam lazim onerin varmi
Senin annenin evinde kalacak kadar rahat adama ne yapsan boş. Eşinde, kardeşide,ailesi de hem rahat hem yüzsüz. Benim babannemde amcamı bize göndermişti ben küçükken. Neymiş evdeki kardeşiyle anlaşamıyormuş. O da böyle terbiyesiz saygısızdı. Babam da getirirdi annesi üzülüyormuş diye. Zavallı annemin hep başı ağrırdı. Yatak odanın kapısını sürekli kilitleyeceksin. Evdeyken gezmeye giderken hep kitleyeceksin. Neden derlerse evde başkası var dersin.

aynen ya soluyorim rahatsiz olyom dye sacmalama sen yengesisin diyor ama onun o halini blyorum herkez rahatsiz olur kiz olsa bisey olmazdi benimde bekar abim var hayatta evimize gelmez rahatsiz edmek istemiyorum diyor ayda birkere 15dk anca oturup gidyor dusunce lazim herkezde dusunce yok koca adam ya okadar borc var bide onla ugrasyoz kizlarla yiyip yiyip gelyor benim yerimde baskasi olsa siimdiye kovardi anlatmadigim okadr sey varki esim icin susuyorum guzellikle halletmeye calisyorum en son care kotu halde :KK43:
Hic hos olmayan bi durum ister yeni evli ol ister olma uygun bi durum degil. Benim esimin kardesi 1 haftaligina misafirlige gelmisti esim sabah ise gidiyor ben aksama kadar evde onla kaliyordum esime dedim ki biliyorum guveniyorsun ama sen ise gidince bu sekilde ikimizin kalmasi dinen uygun degil ki oyle sabah kahvaltidan sonra oda cikabilir aksam beraber gelin demistim. Ve esimde haklisin dusunemedim dedi ve aksamlari yarin beraber cikalim veya yarin nereye gideceksin diye sorarak yanlis anlasilmaya mahal vermeden soyluyordu. Ustelik kaynim oturdugum sehirde okuyor. Diyecegim o ki esin inancli biri ise bunun uygun olmadigini soyle ve rahatsiz oldugun noktalari dile getir. Aslinda kiskanmasi lazim en basta ama birde bu yonden konus canim istersen

soluyecegm canm kaynim icin rahatsiz olacagi seyler yapmam lazim onerin varmi

kaynın rahatsız olmaz yapacağın hiçbir şeyden benim anladığım bu.. fazlasıyla rahat ve vurdumduymaz belli ki.. bu işi en iyi kv halleder bence eşinden ziyade..
eşine de sürekli şikayet etme.. şikayet olarak değil ama mesela kaynın salonda oturuyor, siz de eşinle koridorda karşılaştınız gibi ani anlarda kulağına şu an bunu(o sizin hayal gucunuze kalmis) yapmak isterdim ama maalesef yapamıyorum diyip ufak bir öpücük kondurabilirsin.. her gün değil tabi ki...
bunlar farklı şeyler de olabilir; ama kardeşi olmasa evinizde yalnız olsanız hayatınızda değişebilecek şeylerin sinyalini ver..

ve annenizin evinde 6 ay kaldıysanız, kardeşi demiş ya öncesinde de yalnız değildiniz diye, 6 ay annemler vardı 6 aydır da sen bizdesin, evlilik yıldönümümüzde artık yalnız olalım diyebilirsin..

ama bu sözlerin hepsi doğru yerde söylendiğinde anlam kazanır söyledıgın yere dikkat et ;)

Ayyy bir yeni evli evinde kardeş konusu daha.

Yerinizde olsam kardeşine sorumluluk verirdim.
Çamaşır mı yıkadınız, ütü şurda ütüle kıyafetlerini de.
Acıktım mı dedi tencere mutfakta de.
Çay mı istedi mutfağın yolunu biliyorsun demleyebilirsin de.
Sabahın erken saatlerinde elektrik süpürgesini aç ve temizlik yapıcam de gönder evden.
Bu tavrında kararlı olursan sıkılıp gidecektir. Hizmet edecek kimse kalmayınca.
Ayrıca eşiniz kardeşine neden yetim,kimsesiz muamelesi yapıyor anlamış değilim.

Back
X