- 16 Aralık 2016
- 1.792
- 1.575
- 83
- 29
tabiki veterin beteri varyaValla benim icim sıkıldı.Ekrandan evinize atlayip o kardesi ve esinizi bogazlamak geldi icimden.Nefret ediyorum boyle insanlardan.Eşiniz sesini cikarmiyor ona da ayri sinir oldum.Benim babam boyleydi eskiden.Olur olmadik misafiri eve alirdi.Hatta bir gün biz il dışındayiz.Annem kardesim ben.Babam calisiyor diye gelmedi tabi.Onu arayip sormayan bayramlarda bile sadece mesaj atan bir adam.Karisi da kendisi de öğretmen.Durumlari da var yani.Antalyaya geliyorlar.Otelde kalamazlarmis.Babam da ellerine evin anahtarini vermis.Sanki onlar ev sahibi babam evde misafir.Bir de yanlarında kucuk cocuk varmis.Sanirim yeni yeni tuvalet egitimi almaya baslamis.Evi b.k goturuyor tabi.Bunu da bizim komşu fark etmiş.Sen dondunmu Antalyaya bunlar kim diye soruyor anneme.Biz de bunun uzerine ogreniyoruz.Elektrigi kokune kadar kullanmis aile.Evin her yani sac kili.Kadin cope atmaya usenmis dolaplarin arkasina atmis.Kizil boyali sac killari iyy.Sanki kendo evi.Anlattikca yine delirdim bak.Yahu evde adam yasiyor karısı yaninda degil ne bu yuzsuzluk.Bir de utanmaz 2 hafta kalmis.Bundan sonra tabi annem onlemini aldi.Bir gun babami bir adam aradi iste babamin baska bir kuzeni.O kuzeninin arkadasinin oglu Antalyaya geliyormus.Yer yokmus kalacak.Bizde kalabilir miymis!Babam telefonda tamam abi dedi.Iki dk sonra kiyamet koptu.Annem de ara cabuk geri cevir falan dedi.Babam da iflah oldu artik tabi hanim ne dersenun uzerine akillandi biraz.Uzattim ama daha beterleri var bak.