- 8 Nisan 2015
- 173
- 100
- 48
- Konu Sahibi Kelebek040225
Merhaba arkadaşlar 3 yillik evli ve çalışan bir bayanım eşimle ikimizde sabah çıkıp akşam saat 6da evde olan insanlarız.kayınvalidem( kendisi öğretmen hala çalışıyor) ile aynı ilde yaşıyoruz kayınpederimle bosandilar ve kayınpederim başka bir bayanla evli. 2 ay önce kayınvalidem ve kaynım kavga edip birbirlerine fiziksel olarak zarar verdikleri için eşim benden habersiz kardeşini(18 yaşında)bize sinavına kadar kalması için getirdi.(sürekli kavga ediyorlar zaten otorite sıkıntısı var) Emrivaki yaparak yani. Bununla ilgili çok kavga ettik ama çözüm bulamıyorum.Kaynım çok sorumsuz bütün gün yattığı yerden kalkmayip kendine kahvaltı hazırlamaktan aciz bir insan kayınvalidem ise bizde kalmasından hiç rahatsız değil aksine eşimin baba gibi sorumluluk almasını istiyor. Yani aynı ildeyken annesiyle değil bizde kalıyor ve sınav bitince de bunun değişmeyeceğinden eminim yani gitmeyeceginden. Eşimle özel hayatım kalmadı. Sanki öğrenci evinde abisi kendisi ve abisinin sevgilisi kalıyormuş gibi. Fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu işi boşanmaya kadar götürmeyi planlıyorum.