Evimize yerleşen kaynım

eşimle konuşmayı defalarca denedim ama çözemiyoruz. Eşim kalmasında sıkıntı görmüyor iş verince yapıyor ama kendisi düşünceli biri değil başka konularda kavga çıkarip rahatsız olup gitmesini sağlarım diye düşündüm ama 2. 80 yattığı yerden kıpırdamadı bile. Kayınvalidem le de kavga ettim abisi o beğensen de beğenmezsen de bakacaksınız gibi konuştu
Terbiyesiz kadın. Doğurmasaydı o zaman oğlunu.

Kocana resti cekeceksin. Iki secenegin var. Ben olsam birinciyi secerdim

1. Esine simdi pilini pirtini toplatip kardesini bir saat icinde annene götürmezsen polisle attiririm bu evden diyeceksin

2. Sen esyalarini toplayip madem o gitmiyor ben gidiyorum diye gercekden gideceksin.

Esim eskiden bir gece kalsin diye yegenini getirirdi ayda bir ona bile kiyameti koparirdim. Herhalde bu durumda katil olurdum.

Minimum düzeyde iletişim oluştu ikisinin arasında ama sanki orası evi değil de bizim evimiz onun eviymis gibi davranıyor kayınvalidem de zor ve cirkef bı insan ondan haklısi ondan doğrusu olmaz bu hayatta ona göre laf anlatamazsin. sınava kadar değil daha uzun süre kalacağından adım gibi eminim.annesi zarar gördüğü için değil kardeşini haklı gördüğü için getirdi ikisi de annesini suçluyor. Kayınvalidem konuşulacak bı insan olsa bakmak zorundasın tarzı konuşmazdi zaten çalışan bir kadın kendisi çünkü.sorumsuz olması beni deli ediyor.
Bence eşinin kafasinda sinavdan sonra onu il dışında okutmak var. Ama yine tatillerde size gelecek gibi. Annenle kardesinin sorununu ben cozmek istemiyorum seni kocam gibi gorememeye basladim de. Cinsel olarak yaklasma. Bir sey derse kardesin varken tedirgin oluyorum zevk alamıyorum canim yaniyor de. Onun odasini kesinlikle temizleme. Odani supur yerleri sil odanin temizligi sana ait de. Kocana arada surekli seni ozledim basbasa gecirdigimiz zamanlari ozledim de. Evimi kendime ait hissetmiyorum misafirlige gelmis gibi hissediyorum de. Islerini ozensiz yap. Gündüzleri evde durma kendine bir sey bul disari cik. Hic bir sey bulamıyorsan bir parkta otur veya avm ye git gez. Kahve icmeye çık. Esin kizarsa evde huzurlu degilim ev bana batiyor de. Sinavi bitince de tum ilişkinizi kez.

Benim babam yigenini bize getirmis okumasi icin. Kendisi de halamin evinde okumus. O yuzden borc bilirmis. Annem bir gun bi hatasini yakalamis. Valiziyle kapiya koymus. Babam da annemin arkasinda durmus. Ama babam annemin hakli olduğuna ikna olana dek neredeyse boşaniyorlarmış.

Sen kapiya at demiyorum ama sinavdan sonra bitmezse evi terk et. Sakin cocuk falan da yapayim deme. Gecmis olsun

Çocuk huzursuz ve aşırı mutsuzsa , annesi ile birbirlerine vurmuşlarsa, baba ilgilenmiyorsa abisinin sahip çıkması sorun olmazdı benim için. Siz yazmışsınız annesi çirkef diye. Çocuk evde ne yaşıyorsa, abisi de annesini haksız buluyor.

nur topu gibi bir oğlunuz olmuş hemde ergenlik çağında
Sınava kadar dişinizi sıkın
O zaman da gitmezse ikisine de kapıyı gösterin
Ne ala memleket doğurup millete baktırıyor çocuğunu kadın

Annesi babası ayrılmış, annesiyle geçimi olmayan, babasını başka bir kadının aldığını düşünen içinde kimbilir ne fırtınalar kopan arada kalmış zavallı bir aile çocuğu, biraz anlayış gösterin, sevgisini kazanmaya çalışın, sevdiği yemekleri yapın ...

şaka şaka, ben olsam bana sormadan evime kim getirilirse getirilsin o ortamda duramazdım, çekirdek ailemden başkasına evimde uzun süreli tahammül edemediğim gibi, her işiyle benim ilgilendiğim evime bana sormadan kısa süreli misafir bile getirilmesine asla müsade etmem. Eşinizle konuşun olmadı problem çıkarın, banyo yapsanız banyoda giyinmek zorundasınız, bacaklarınızı uzatıp yatamazsınız bile, insan evinde misafir gibi kalmamalı.Evim en rahat edeceğim yer başka çözüm bulabilirler, hem anne oğul kavga da eder barışır da.

damatla kaynananin yasadigi iliskiyi okutun esinize . ortalik oyle kotuki .bide kayanana cok mutlu olmus bu durumdan .damat kaynanasnn kardesini oldurmus .durum ortaya cikinca . ne pislkkler donuyo ortalikta. bu cocuk ergen aklindan neler geciyodur .sizi izlemeyecgi ne malum . yollayn gitsin ya

Benim sinir olduğum şey hanımlar aynı ilde oturuyorken ve annesinin mali durumu elverişli iken biz niye bakıyoruz? Bizde annemizle anlaşamadık ama oturduk evimizde. Baba neden süreçte yok diyenler için babayla görüsmüyor. Ki umrumda değil.kaynanam olacak kadın ben yeterince sorumluluk aldım birazda abisi sorumluluk alsın kafasında ve bunu dile de getiriyor. Çocuğunun harçlığını veriyor olması ona şuan için yeterli kendine göre. Eşimle konuştuk sonunda doğru düzgün de babayla anne boşandıktan sonra çok da ilgilenmedi annesinin yakinmalariyla. kardeşinin hayatinda rol oynayacak sınava zamanını iyi değerlendirip hazırlamak için aldım dedi ben de böylece kardeşime karşı olan sorumluluğumu yerine getirmiş olurum üzerimden yük kalkar dedi. Ayrıca yayılıp oturmasından tut tuvaleti düzgün birakma meselesine kadar herşeyi konuştuk kardeşinin daha düzgun davranması için umarım bunları da çözebiliriz, konuşmakla kalmaz. Bu arada kayinvalidemle konuşmuyoruz eşim de ben de.

Merhaba arkadaşlar 3 yillik evli ve çalışan bir bayanım eşimle ikimizde sabah çıkıp akşam saat 6da evde olan insanlarız.kayınvalidem( kendisi öğretmen hala çalışıyor) ile aynı ilde yaşıyoruz kayınpederimle bosandilar ve kayınpederim başka bir bayanla evli. 2 ay önce kayınvalidem ve kaynım kavga edip birbirlerine fiziksel olarak zarar verdikleri için eşim benden habersiz kardeşini(18 yaşında)bize sinavına kadar kalması için getirdi.(sürekli kavga ediyorlar zaten otorite sıkıntısı var) Emrivaki yaparak yani. Bununla ilgili çok kavga ettik ama çözüm bulamıyorum.Kaynım çok sorumsuz bütün gün yattığı yerden kalkmayip kendine kahvaltı hazırlamaktan aciz bir insan kayınvalidem ise bizde kalmasından hiç rahatsız değil aksine eşimin baba gibi sorumluluk almasını istiyor. Yani aynı ildeyken annesiyle değil bizde kalıyor ve sınav bitince de bunun değişmeyeceğinden eminim yani gitmeyeceginden. Eşimle özel hayatım kalmadı. Sanki öğrenci evinde abisi kendisi ve abisinin sevgilisi kalıyormuş gibi. Fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu işi boşanmaya kadar götürmeyi planlıyorum.
esınız zaten bellıkı sızden cekınıyor bu konuda ama kaynınızda 18 yanda yenı yenı ergenlık cagına gıren bırı kayınvalıdenızla tartısası normalde anneye el kalkarmı ya :( allah ıslah etsın. esınızın yaapcagı bısy yok malesef onda suc bulmayın. kaynınız esınızın can yarısı nasılsa adam kardesını atsınmı sokaga. tek sorumluluk annede yanı kayınvalıde cocugu sıze yıkmak yerıne alsın yanına. ne ıcın tartıısyıolar kayınvalıdeyle kayın? mmuhtemelen anne co kuzerıne dusuyodur cocukta blu cagında dıye asıdır. öyle olnca evde savas cıkıyordur. eşinizde suc bulmayın bu yuzdende koca boşanmaz bence.sizin kardesınız allah esırgersın bı osrunda sızde gelıp kalsa bısure sıızn elınızde olmayan bır durumda.. esınızde sıze aynı durumda sıkayetlense bosanmayı dusunse sırf kardesınz sızde kalıyor dıye uzulmezmısnz evden gıt kcoam ıstemıyormu dıcyeksınz yazık gunah yanı adamada yuklenme. sorun kayınvalıde durumu cozucek olan kısı o.

Sorumsuz insanlarla uğraşmak çok zor. Allah kolaylık versin. benim de kaynım bir süre bizde kaldı ama ne oturduğunuz yeri ne de evde geçirdiğiniz zamanı biliyosunuz. sizde kalması yetmiyormuş gibi kişisel harcamalarını da size yaptırmaya çalışabilir dikkatli olun. eşinize sürekli rahatsızım ama senin için katlanıyorum u hissettirin. siz onun annesi gibi herşeyiyle ilgilenemezsiniz sonuçta. kayınvalideniz de ne kadar iğrenç bir insanmış madem bakmak uğraşmak ağır geliyor doğurmasaymış.

Aranızda başka sorun yoksa bu sebeple boşanmak çok yazık olur.sonuçta erkek kadın gibi düşünmez.yanş kalkayım iş yapayım falan demez.kv arayın alttan alttan rahatsız olduğunuzu belirtin bi şekilde.başkaları yüzünden yuva yıkılmaz.kv ye huzurumuz bozuldu diye söyleyin

Back
X