- 3 Nisan 2018
- 150
- 90
- 23
- Konu Sahibi Kelebek040225
Zaten konu sahibi kayınvalide ile konuşulmadigini ve kardeşi o,bakma zorundasiniz tarzı konuşmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorumsuz insanlarla uğraşmak çok zor. Allah kolaylık versin. benim de kaynım bir süre bizde kaldı ama ne oturduğunuz yeri ne de evde geçirdiğiniz zamanı biliyosunuz. sizde kalması yetmiyormuş gibi kişisel harcamalarını da size yaptırmaya çalışabilir dikkatli olun. eşinize sürekli rahatsızım ama senin için katlanıyorum u hissettirin. siz onun annesi gibi herşeyiyle ilgilenemezsiniz sonuçta. kayınvalideniz de ne kadar iğrenç bir insanmış madem bakmak uğraşmak ağır geliyor doğurmasaymış.
Neden yorum yapma geregi duydunuz kendi konununuzda baskasi gibi?Zaten konu sahibi kayınvalide ile konuşulmadigini ve kardeşi o,bakma zorundasiniz tarzı konuşmuş
Benim konum değil bu hanım efendi benimde kaynimla sorunlarım oldu ama kullanıcı adına bakarsanız başka biri bu konunun sahibi. Ben değilim konu benzer sadeceNeden yorum yapma geregi duydunuz kendi konununuzda baskasi gibi?
Anneniz de bir konuda hayir oyle soylemedim yalan soyluyorsun demis su an anneniz hakli gorundu gozume yalan soyleyip bunun farkinda olmayabilirsiniz![]()
Benim konum değil bu hanım efendi benimde kaynimla sorunlarım oldu ama kullanıcı adına bakarsanız başka biri bu konunun sahibi. Ben değilim konu benzer sadece
ilk konum buydu ama arkadaşımın hesabından yazmıştım.
Böyle kapak düşman başına
biraz da hayırlı koca olsa fena olmaz. kardeşine güzel bi ayar çeksin bidaha annesine el kaldıramasın o zaman. sınava kadar dediğiniz az buz bi zaman değil 1 sene. karı kocanın yanında 3.kişinin ne işi var 3 ev arkadaşı mı bunlar? ben kaynım 2 gün kalınca rahatsız oluyorum hava sıcak şort atlet dolaşamıyorum rahatça banyo yapamıyorum banyoda giyinip çıkmak zorunda kalıyorum, salona tv karşısına uzanamıyorum çocuğumu dilediğim gibi emziremiyorum vs vs vs.Genç işte.. kaynın olunca iş değişmiyor malesef.
Ergenliği atlatamıyor bazı erkekler yoğun geçiyor. Belli ki annesi dizginleyimiyor onu, hatta fiziksel şiddet de oluşmuş.
Eşin napsın annesinin dövülmesini mi izlesin, kardeşini sokağa mı atsın? En güzeli kendi yanına almış. Eşinle kavga etse bile onu dövemez, annesine yaptığı gibi davranamaz eşine. Sınava kadar kalsa nolucak?
Azıcık anlayış gösterin lütfen. Kendi annesini kardeşini düşünmeyen adamdan baba olmaz zaten. Hayırlı evlatmış eşin.
Hanımefendi ne diyorsunuz acaba? Konunun üzerinden çok zaman geçmiş döndüm bir daha okudum size cevap yazayım diye. Ben öyle düşünmüşüm yazmışım, kaynı sınava da girip çıkmıştır zaten. Hem beni ne ilgilendirir sizin kaynınızla aranızdaki ilişki? Hesap sorar gibi yorum yazmayın rica ediyorum.biraz da hayırlı koca olsa fena olmaz. kardeşine güzel bi ayar çeksin bidaha annesine el kaldıramasın o zaman. sınava kadar dediğiniz az buz bi zaman değil 1 sene. karı kocanın yanında 3.kişinin ne işi var 3 ev arkadaşı mı bunlar? ben kaynım 2 gün kalınca rahatsız oluyorum hava sıcak şort atlet dolaşamıyorum rahatça banyo yapamıyorum banyoda giyinip çıkmak zorunda kalıyorum, salona tv karşısına uzanamıyorum çocuğumu dilediğim gibi emziremiyorum vs vs vs.
Wışş
Hanımefendi ne diyorsunuz acaba? Konunun üzerinden çok zaman geçmiş döndüm bir daha okudum size cevap yazayım diye. Ben öyle düşünmüşüm yazmışım, kaynı sınava da girip çıkmıştır zaten. Hem beni ne ilgilendirir sizin kaynınızla aranızdaki ilişki? Hesap sorar gibi yorum yazmayın rica ediyorum.
Genç işte.. kaynın olunca iş değişmiyor malesef.
Ergenliği atlatamıyor bazı erkekler yoğun geçiyor. Belli ki annesi dizginleyimiyor onu, hatta fiziksel şiddet de oluşmuş.
Eşin napsın annesinin dövülmesini mi izlesin, kardeşini sokağa mı atsın? En güzeli kendi yanına almış. Eşinle kavga etse bile onu dövemez, annesine yaptığı gibi davranamaz eşine. Sınava kadar kalsa nolucak?
Azıcık anlayış gösterin lütfen. Kendi annesini kardeşini düşünmeyen adamdan baba olmaz zaten. Hayırlı evlatmış eşin.
Ay noldu olay nedir? N'aptı ki?Wışş
Kazık kadar insan nasıl yalan söylüyor ya
Bu kadın beni bugün o şoktan çıkarıp bu şoka soktu yenin ederim
Düşman başına evlerden ırak