- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi Kelebek040225
Ben anlamadım şimdi kibirlikontes kelebek04... muymuş?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kibirlikontes yorum yapmış ama.. insan kendi konusuna farklı nickle yorum yaparmıBen anlamadım şimdi kibirlikontes kelebek04... muymuş?![]()
Yay'mısın Kova' mı SinemcimSöylemem
![]()
Kac yasinda ?Ben im de geçen kaynım eşimi aradı oğlunun burda okul için dört gün kalması için eşim burcne sorayim dedi.. sordu istemedim.. anca işi düşünce aradıkları için.. kahinpeder de bu konu için eşime nolmus kalsın 4 gün sırtında mı tâsiyacakmis demiş Ben im için he dedim amk sırtımda taşıyacağım.. oğlunu okula gönderen anası babası düşünsün kalacağı yeri bir zahmet.. mecburum sanki millete hizmetçilik yapmaya. Esime dedim vala sen gece calisiyon ben yalniz kalcam bunla rahat edemem.. hakliisn dedi.. kp in o lafina da esim benden icin baba sirtinda tasimiyo ama hakli yani sadece isleri dusunce ariyorlar demis
Ksuura bakmayın amacım ters konuşmak degil ama aynı durum sizin degil eşinizin basına gelseydi yani sizin kardeşiniz gelip aynı sekil davransaydı acaba yine bu olayı boşanmaya kadar götürür müydünüz 18 yaşındaki bi ergenden 28 yasında gibi davranmasını bekliyorsunuz eşiniz ne yapabilir almış kendi evine getirmiş sokağa mı atsaydı o zaman iciniz daha mı rahat ederdi anlamıyorum boşanmaya kadar gidicek büyük ne var ortada bence bu düşünce tarzınız çok çok yanlışMerhaba arkadaşlar 3 yillik evli ve çalışan bir bayanım eşimle ikimizde sabah çıkıp akşam saat 6da evde olan insanlarız.kayınvalidem( kendisi öğretmen hala çalışıyor) ile aynı ilde yaşıyoruz kayınpederimle bosandilar ve kayınpederim başka bir bayanla evli. 2 ay önce kayınvalidem ve kaynım kavga edip birbirlerine fiziksel olarak zarar verdikleri için eşim benden habersiz kardeşini(18 yaşında)bize sinavına kadar kalması için getirdi.(sürekli kavga ediyorlar zaten otorite sıkıntısı var) Emrivaki yaparak yani. Bununla ilgili çok kavga ettik ama çözüm bulamıyorum.Kaynım çok sorumsuz bütün gün yattığı yerden kalkmayip kendine kahvaltı hazırlamaktan aciz bir insan kayınvalidem ise bizde kalmasından hiç rahatsız değil aksine eşimin baba gibi sorumluluk almasını istiyor. Yani aynı ildeyken annesiyle değil bizde kalıyor ve sınav bitince de bunun değişmeyeceğinden eminim yani gitmeyeceginden. Eşimle özel hayatım kalmadı. Sanki öğrenci evinde abisi kendisi ve abisinin sevgilisi kalıyormuş gibi. Fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu işi boşanmaya kadar götürmeyi planlıyorum.
Balık ama benim burçlara inancım yokYay'mısın Kova' mı Sinemcim
Liseye gidiyo 2 ye burda spor okuluna devam etcekmis.. 15 16 filan galiba..Kac yasinda ?
4 gun cok abarticak bir durum degil. 15 16 yas rahat edemem falan ilginc geldi. Ama sırf is dustugunde araniyorsan hakkisin tabiki.Liseye gidiyo 2 ye burda spor okuluna devam etcekmis.. 15 16 filan galiba..
Onu bahane ettim tabi ki zaten esim de istemiyordu ama birsey diyemedi.. sadece isleri düşünce birşey lazım olunca ararlar.. çocukla bi derdim yok tabi babasiyla beraber kalalim dedigi icin.. birde geldikleri gun arayip soyluyorlar.. onceden arayip sormak yok musait misiniz falan gun diye.. esimin diger kardesi de kizi icin orda lise kazandi yurt ayarlayamadik sizde kalsin 1 sene diyince korktum biraz da acikcasi bunlar da dort gun der okul baslayinca da gelir 1 seneyi kalir diye.. Birde kp sırtında mı taşıyacak deyince iyice sınır oldum kabul edeceğim varsa da etmedim4 gun cok abarticak bir durum degil. 15 16 yas rahat edemem falan ilginc geldi. Ama sırf is dustugunde araniyorsan hakkisin tabiki.
Çüş ama pardon da,biz abisiysek bakmaya mecbursak,sen necisin?sıfatın ne senin madem bizde kalan dana kadar oğlanın üstünde deseydinya,nufusuma da geçiriyim mi,emzirme mi de ister misin deseydin ayy sinir oldum gece geceKayınvalidem le de kavga ettim abisi o beğensen de beğenmezsen de bakacaksınız gibi konuştu
Esine direk soyle rahatsiz oldgunu annesininde yaninda kalabilecegini uygun dille anlat baktin anlamiyor ozaman ona gore bi care bulunurMerhaba arkadaşlar 3 yillik evli ve çalışan bir bayanım eşimle ikimizde sabah çıkıp akşam saat 6da evde olan insanlarız.kayınvalidem( kendisi öğretmen hala çalışıyor) ile aynı ilde yaşıyoruz kayınpederimle bosandilar ve kayınpederim başka bir bayanla evli. 2 ay önce kayınvalidem ve kaynım kavga edip birbirlerine fiziksel olarak zarar verdikleri için eşim benden habersiz kardeşini(18 yaşında)bize sinavına kadar kalması için getirdi.(sürekli kavga ediyorlar zaten otorite sıkıntısı var) Emrivaki yaparak yani. Bununla ilgili çok kavga ettik ama çözüm bulamıyorum.Kaynım çok sorumsuz bütün gün yattığı yerden kalkmayip kendine kahvaltı hazırlamaktan aciz bir insan kayınvalidem ise bizde kalmasından hiç rahatsız değil aksine eşimin baba gibi sorumluluk almasını istiyor. Yani aynı ildeyken annesiyle değil bizde kalıyor ve sınav bitince de bunun değişmeyeceğinden eminim yani gitmeyeceginden. Eşimle özel hayatım kalmadı. Sanki öğrenci evinde abisi kendisi ve abisinin sevgilisi kalıyormuş gibi. Fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu işi boşanmaya kadar götürmeyi planlıyorum.
Valla iyi demissin. Essek olunca semer vurcak cok olur.Onu bahane ettim tabi ki zaten esim de istemiyordu ama birsey diyemedi.. sadece isleri düşünce birşey lazım olunca ararlar.. çocukla bi derdim yok tabi babasiyla beraber kalalim dedigi icin.. birde geldikleri gun arayip soyluyorlar.. onceden arayip sormak yok musait misiniz falan gun diye.. esimin diger kardesi de kizi icin orda lise kazandi yurt ayarlayamadik sizde kalsin 1 sene diyince korktum biraz da acikcasi bunlar da dort gun der okul baslayinca da gelir 1 seneyi kalir diye.. Birde kp sırtında mı taşıyacak deyince iyice sınır oldum kabul edeceğim varsa da etmedim
Doğru söylüyorsunuz ama 18 yasindaki genç bi erkeginde evde olmasi ne kadar doğru olur bilemedimGenç işte.. kaynın olunca iş değişmiyor malesef.
Ergenliği atlatamıyor bazı erkekler yoğun geçiyor. Belli ki annesi dizginleyimiyor onu, hatta fiziksel şiddet de oluşmuş.
Eşin napsın annesinin dövülmesini mi izlesin, kardeşini sokağa mı atsın? En güzeli kendi yanına almış. Eşinle kavga etse bile onu dövemez, annesine yaptığı gibi davranamaz eşine. Sınava kadar kalsa nolucak?
Azıcık anlayış gösterin lütfen. Kendi annesini kardeşini düşünmeyen adamdan baba olmaz zaten. Hayırlı evlatmış eşin.
annesine kötü davranan yarın sanada yapar esinle konus ve orta yolu bulunMerhaba arkadaşlar 3 yillik evli ve çalışan bir bayanım eşimle ikimizde sabah çıkıp akşam saat 6da evde olan insanlarız.kayınvalidem( kendisi öğretmen hala çalışıyor) ile aynı ilde yaşıyoruz kayınpederimle bosandilar ve kayınpederim başka bir bayanla evli. 2 ay önce kayınvalidem ve kaynım kavga edip birbirlerine fiziksel olarak zarar verdikleri için eşim benden habersiz kardeşini(18 yaşında)bize sinavına kadar kalması için getirdi.(sürekli kavga ediyorlar zaten otorite sıkıntısı var) Emrivaki yaparak yani. Bununla ilgili çok kavga ettik ama çözüm bulamıyorum.Kaynım çok sorumsuz bütün gün yattığı yerden kalkmayip kendine kahvaltı hazırlamaktan aciz bir insan kayınvalidem ise bizde kalmasından hiç rahatsız değil aksine eşimin baba gibi sorumluluk almasını istiyor. Yani aynı ildeyken annesiyle değil bizde kalıyor ve sınav bitince de bunun değişmeyeceğinden eminim yani gitmeyeceginden. Eşimle özel hayatım kalmadı. Sanki öğrenci evinde abisi kendisi ve abisinin sevgilisi kalıyormuş gibi. Fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu işi boşanmaya kadar götürmeyi planlıyorum.