Evimizin karsısında kız yurdu varmış

Yurtta kaldıgımdan biliyorum bazı kızlar kasten camın onunde giyinip soyunuyorlardı ben esime ne kadarda guvensem boyle bir manzara karsısında cıldırırdım heralde

Aile olunca bağlılık artar güvenim artar diye yürütmüştüm
Bu sizin kişisel probleminiz yani geçmişten gelen yaşadıklarınızla ilgili problemler.. Geçmişi temizlemeden problemler halledilmeden aile kurmak çok riskli.. ve aile bağı kurmak istiyosanız hala geç kalmış değilsiniz insanlardan şüphe etmek yerine kendinizi tedavi etmenin yollarını arayın.. önce kendinize güvenmekle başlayabilirsiniz mesela.. eşiniz ya da yurttaki kızlardan önce sizin zihninizi temizlemeniz lazım..

aynı o cam binadan bizim caddede de vardı. kızların cıbıldak gezip perde neyin kapatmamasından şikayetler artınca kız yurdu kapatıldı. bina revize edildi 8 daire olarak kiraya verildi.. bi gün ilanı gördüm şaşırdım. komşu bi gün dedi ki yurt sahibi içindeki bütün eşyaları binanın önüne koymuş. mahalleliler yağmalamışlar :) mini buzdolaplarrını kaçırdım ona çok üzüldüm dedi. :) bunu niye anlattım bilmiyorum neyse konuya dönelim.. bizim ev yurdun karşısında değildi. Ama böyle bir duyumum var yani yalan doğru bilemem :) kız yurdu deyince geri gaçç geri gaçç :))

Yurtta kaldıgımdan biliyorum bazı kızlar kasten camın onunde giyinip soyunuyorlardı ben esime ne kadarda guvensem boyle bir manzara karsısında cıldırırdım heralde
Evet bundan bahsediyorum ama anlatamıyorum kendimi, rahattankastım buydu, rahat tipler dedim diye zihniyetimi sorguladılar ama durum bu

O baska konu taşınmaya hak verdi isteğime yanı, eski konumdan alıntı yapanlara yazdım oocevabıo, küçücük kız mı18_25küçük mü

Evet bundan bahsediyorum ama anlatamıyorum kendimi, rahattankastım buydu, rahat tipler dedim diye zihniyetimi sorguladılar ama durum bu
Valla ne diyeyim bir kere evi tutmuşsunuz değiştirme şansınız varsa yol yakınken degistirin ben kendimi sizin yerinize koydum suan bi çözüm bulamadm acıkcası

Valla ne diyeyim bir kere evi tutmuşsunuz değiştirme şansınız varsa yol yakınken degistirin ben kendimi sizin yerinize koydum suan bi çözüm bulamadm acıkcası
Şuan yok maalesef gec farkettım:/sadece aşırı mı düşünüyorum onu merak ettim siz anladınız benim ne düşündüğümü

O baska konu taşınmaya hak verdi isteğime yanı, eski konumdan alıntı yapanlara yazdım oocevabıo, küçücük kız mı18_25küçük mü

Yurtta kalanların çoğu ailelerinden ilk kez ayrılmış, uzak bir şehire okumaya gelmiş kız çocukları. İleriki yaşlarda olanlar eve çıkıyor zaten. Kasten soyunuyorlar diyen üyeler olmuş, biz de yurtta kaldık. Kendi halinde hayatını devam ettirmeye çalışırken bir iki insan kıskanıyor diye böyle ithamlara maruz kalmak ne acı.

Herkes sizin gibi olsa keşke ama olmayanlar nedeniyle aileler de böyle düşünebiliyor

Bu kadar mı esınıze guvenmıyorsunuz. Kendı perdenızı kapatırsınız olur bıter. Bı erkek hemde evlı bır erkek bu kadar da çoluk çocuğa bakarmı bakmaz bakmaması lazım.
Burada kı bu tarz konuları okudukça agZım acık kalıyor. Az güvenin eşinize.
Kendı esımı kız yurdu degıl bır sürü mankenlerın ortasına bıraksam ınan zerre endişe etmem. O kadar guvenırım esıme. Asla bakmadı bakmazdı. Sızde güvenin eşinize.

Başlığı görünce bir şey var sandım.
Hasta mısınız?
İsterseniz kız yurtlarını dağ başına filan kursunlar, ki kocalarınız bakmasın, siz gibi kadınlar kıskançlık krizi geçirmesin. Nasıl fikir?
Gidin en yakın psikoloğa bence tedavi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…