- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Evlenince kıskançlığım geçer diye bi mantığı nasıl yürüttünüz? Umarım çocuk olunca geçer diye düşünüp birde cocuğun hakkına girmezsiniz..Evlenince kıskanclıgım gecer dedim gecmedi, keske diye Bende çok diyorum:/
Aile olunca bağlılık artar güvenim artar diye yürütmüştümEvlenince kıskançlığım geçer diye bi mantığı nasıl yürüttünüz? Umarım çocuk olunca geçer diye düşünüp birde cocuğun hakkına girmezsiniz..
Bu sizin kişisel probleminiz yani geçmişten gelen yaşadıklarınızla ilgili problemler.. Geçmişi temizlemeden problemler halledilmeden aile kurmak çok riskli.. ve aile bağı kurmak istiyosanız hala geç kalmış değilsiniz insanlardan şüphe etmek yerine kendinizi tedavi etmenin yollarını arayın.. önce kendinize güvenmekle başlayabilirsiniz mesela.. eşiniz ya da yurttaki kızlardan önce sizin zihninizi temizlemeniz lazım..Aile olunca bağlılık artar güvenim artar diye yürütmüştüm
Evet bundan bahsediyorum ama anlatamıyorum kendimi, rahattankastım buydu, rahat tipler dedim diye zihniyetimi sorguladılar ama durum buYurtta kaldıgımdan biliyorum bazı kızlar kasten camın onunde giyinip soyunuyorlardı ben esime ne kadarda guvensem boyle bir manzara karsısında cıldırırdım heralde
O baska konu taşınmaya hak verdi isteğime yanı, eski konumdan alıntı yapanlara yazdım oocevabıo, küçücük kız mı18_25küçük müİnsanların mahrem alanına, özellikle de küçücük kızların odalarına gözü kaymasın bir zahmet. Bunu dile getirmek bile kötü. Kocam hak verdi, taşınıyoruz demişsiniz. Hak verdi ne demek yani, açık görse bakar mı ?
Valla ne diyeyim bir kere evi tutmuşsunuz değiştirme şansınız varsa yol yakınken degistirin ben kendimi sizin yerinize koydum suan bi çözüm bulamadm acıkcasıEvet bundan bahsediyorum ama anlatamıyorum kendimi, rahattankastım buydu, rahat tipler dedim diye zihniyetimi sorguladılar ama durum bu
Eşiniz 25 yaşında olmadığına göreO baska konu taşınmaya hak verdi isteğime yanı, eski konumdan alıntı yapanlara yazdım oocevabıo, küçücük kız mı18_25küçük mü
Şuan yok maalesef gec farkettım:/sadece aşırı mı düşünüyorum onu merak ettim siz anladınız benim ne düşündüğümüValla ne diyeyim bir kere evi tutmuşsunuz değiştirme şansınız varsa yol yakınken degistirin ben kendimi sizin yerinize koydum suan bi çözüm bulamadm acıkcası
Ben 29umEşiniz 25 yaşında olmadığına göre
Evet 38 yaşındaki adama göre küçük tabiki
O baska konu taşınmaya hak verdi isteğime yanı, eski konumdan alıntı yapanlara yazdım oocevabıo, küçücük kız mı18_25küçük mü
Herkes sizin gibi olsa keşke ama olmayanlar nedeniyle aileler de böyle düşünebiliyorYurtta kalanların çoğu ailelerinden ilk kez ayrılmış, uzak bir şehire okumaya gelmiş kız çocukları. İleriki yaşlarda olanlar eve çıkıyor zaten. Kasten soyunuyorlar diyen üyeler olmuş, biz de yurtta kaldık. Kendi halinde hayatını devam ettirmeye çalışırken bir iki insan kıskanıyor diye böyle ithamlara maruz kalmak ne acı.
Bu neyin cevabıB
Ben 29um
Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim demis şairDikizlemek değil ama denk gelince gözü kayar mı aklı gider mi diye tilkiler aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?