Evin hanımı yokken evde yatılı erkek misafir

Hayır bence insan arada nefes almalı, birbirini özlemeli. Mesela eşim yokken ben dişi arkadaşlarımı çağırıp evde parti verebilmeliyim :KK55: :rapci: ki severim böyle şeyleri. O da yapsın ne olacak. Yeter ki niyeti temiz olsun beyimin.:rapci:

Aaa hadsize bak evin hanımı yokken kendisi evde kaldığı yetmiyor bir de yatılı erkek arkadaş mi atacak eve püü rezil. Siz gelene kadar kapıda bekleme cezası verin çünkü katiyyen uygunsuzdur evin hanımı yokken böyle şeyler, evin hanımı bu boru değil sonuçta

Aaa hadsize bak evin hanımı yokken kendisi evde kaldığı yetmiyor bir de yatılı erkek arkadaş mi atacak eve püü rezil. Siz gelene kadar kapıda bekleme cezası verin çünkü katiyyen uygunsuzdur evin hanımı yokken böyle şeyler, evin hanımı bu boru değil sonuçta
Sanırım biz ev hanımı değiliz hemşire. Vallahi bugün tüm gün temizlik yapıp çeşit çeşit yemek yaptım ama yine de kendimi ev hanımı gibi hissetmiyorum. Nedeni anlaşıldı. Boynuna tasma taktığım bir beyim olmadığı içinmiş. :KK70:

evin hanımı neden evden başka bir yerde kalıyor peki ? bir kaptan gemisini asla terketmez. ayrılmamalısınız o evden kesinlikle. sonra bakın miçolar olmadık insanları doldurur böyle.

evlilik tek kişilik bir hükümranlık sanıyor bazı insanlar galiba.
ben olsam eve online siparişle bir sürü abur cubur gönderir, pes atarken atıştırın ama ben gelene kadar kırıntıları toplayın diye mesaj atardım.

Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Evet çağırılır. Bende ailemin yanına uzun bir süre kalmaya gitmiştim eşimde evimizde arkadaşı ile kalmıştı. Ne var bunda ne güzel birlikte vakit geçirdiler. Belkide özlemişlerdir, bekarlık günlerinde arkadaşıyla yaşadığı gibi güzel bir anı olmuştur.🤗 Eşlerimizi bu kadar sıkmayalım evin hanımı olsak da onlar da evin beyi oluyor.🤗

evin hanımı neden evden başka bir yerde kalıyor peki ? bir kaptan gemisini asla terketmez. ayrılmamalısınız o evden kesinlikle. sonra bakın miçolar olmadık insanları doldurur böyle.

evlilik tek kişilik bir hükümranlık sanıyor bazı insanlar galiba.
ben olsam eve online siparişle bir sürü abur cubur gönderir, pes atarken atıştırın ama ben gelene kadar kırıntıları toplayın diye mesaj atardım.
Budur... İşte en sevdiğim insan modeli... :super:

Sanırım biz ev hanımı değiliz hemşire. Vallahi bugün tüm gün temizlik yapıp çeşit çeşit yemek yaptım ama yine de kendimi ev hanımı gibi hissetmiyorum. Nedeni anlaşıldı. Boynuna tasma taktığım bir beyim olmadığı içinmiş. :KK70:

şu herşey evin hanımına sorulmalı merakına hastayım ben de. orası adamın da evi.
ama sanki izin almadan tuvalete bile gidemez gibi havalar var.

şu herşey evin hanımına sorulmalı merakına hastayım ben de. orası adamın da evi.
ama sanki izin almadan tuvalete bile gidemez gibi havalar var.
İşte tam bu nedenlerden insanın evlenesi falan gelmiyor..

Evlilik böyle bişey değil ama anlatamazsın.

Sizi rahatsız eden nedir tam olarak o arkadaşından hoşlanmıyor musunuz ? Evi dağınık mı bırakmıştınız? Özel eşyalarınıza dokunur, görür falan diye mi tedirginsiniz ? Eşinizi yoldan çıkaracak şeyler yapacağını mı düşünüyorsunuz ?
Yoksa tamamen öylesine ben yokken arkadaşını yatıya çağırmamalı mantığında mısınız sebepsiz yere ? S Selvisevgi

İşte tam bu nedenlerden insanın evlenesi falan gelmiyor..

Evlilik böyle bişey değil ama anlatamazsın.

böyle davranmanın tek açıklaması eşine güvenmemektir bence.
bir adama güveniyorsan onun arkadaş seçiminin doğru olacağını, evine olmadık insanı sokmayacağını bilirsin.

Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Kardeş mi arkadaş mi?
Arkadaşsa bu insanın olumsuz bireyini gördünüz mü?

Çok normal

Back
X