Evin hanımı yokken evde yatılı erkek misafir

kız benimkinin bi oyun grubu var. adını unuttum, böyle ormanlık arazilere gidip askercilik oynuyorlar. bir iki defa o dönem benimde bir iki sıkıntım varken söylenmiştim.
bana dedi ki "2 ablam, annem ve sen varsın sürekli etrafımda. biraz da gidip testesteron salgılamam lazım, memelerim çıkacak rahat osuramamaktan"

dgklfdkgldşkgdş
o an hak verdim ya
darlanıyor adamlar hep kadınla dipdibe olmaktan.
40 yıllık paintball oldu sana Ormanlık arazideki askercilik 😂😂😂🤪 Sende gitsene astro çok zevklidir ünideyken çok giderdik.
heyyy gidi günler heyyy yaşlanmışız 😭😭😭😭

Eşimin bir akrabasi yeni evlenmişti. Gittik misafirliggeee :)))
Ev düzeniyle ilgili konu açti. Ben de dedim ki "eşimin bir odada çok iviri ziviri var bir turlu duzenleyenedim, attirmiyor (eşim elektronik urunlerine merakli o yuzden iviri ziviri bitmez, bir oda onun odasi gibi)

Bana dedi ki "evin hanimi sensin, eşine sormaman lazim atilacaklari vs evin duzenini sen kuracaksin, esinden bekleme" gibi üstten üstten bir 40 yillik ev hanimligi dersi cekti bana. Kendimi bir anlık eksik hissettim. 😂😂😂

Evin hanimi olarak istemedigim herseyi, eşimin eşyalari da olsa sormadan etmeden atmam lazimmiş demek. 🙄
Bu "evin hanimligi" mertebesi çok ilginc biyer.

ahahaha tövbeler tövbesi..
insan hakları mahkemesine gitse kazanır adam ya, resmen soykırım gibi birşeymiş ev hanımlığı

ahahaha tövbeler tövbesi..
insan hakları mahkemesine gitse kazanır adam ya, resmen soykırım gibi birşeymiş ev hanımlığı

Yani ben rahatsiz olsam da eşimin kendi duzeni var(mış), öyle oldugunu soyluyor en azindan. Ben ellemiyorum o odaya, ha izin verse bazi şeyleri atmak, duzenlemek isterim yalan yok. 😂😂
Ama evin hanimiyim diye adamin eşyalarini sormadan atma hakkim oldugunu dusunmuyorum mokunu cikarip evi istifci evine cevirmedikce. 😬😬😬

Mesela benim icin sıkıntı olan sey eve gelince o dağınıklığı toplamak. Cunku benim esim yapamaz cikardigi pijamasini oldugu yere bırakan adam. Makarna yapmaya kalksa evi yakar. Çıksın dışarıda buluşsun
O konuda haklısın
Evi toplu görmek kaydıyla gelebilir desin o zaman, ama hanımefendinin derdi bu mu acaba bilemedim.

Nedir bu evin hanımı muhabbeti anlamadım ki ziyagil köşkü mü sizin ev? Gayet normal arkadaşı sonuçta gelip alabilir. Sizin arkadaşınız evin ‘beyi’ yokken yatılı gelse yine garip bulur muydunuz? Şu evliliği iki tarafa da zindan etmeyin

Cemile bile Bihter yokken eve girebiliyordu :KK53:

80 milyon tek yürek akıllarda tek soru astronun sevgilisi paintball mu, airsoft mu yoksa telefonları kafa kafaya verip pubg mobile mı oynuyor 😂😂😂

sdfkdjslks airsoft çiçeğim

ya ilk gittiği gün anam adam pazar sabah 5.30da kalktı, dedi ben oyuna gidiyorum
dedim beni yeme ne oyunu
aaa bi baktım içlik giyiyor, üstüne de asker üniforması gibi birşeyler
aha dedim içlik giyip başka kıza gidecek kadar vizyonsuzsa zaten ben ayrılırım bundan
baktım baya tüfekleri, takım çantası falan var

dsklkfsdşgkş

Yani ben rahatsiz olsam da eşimin kendi duzeni var(mış), öyle oldugunu soyluyor en azindan. Ben ellemiyorum o odaya, ha izin verse bazi şeyleri atmak, duzenlemek isterim yalan yok. 😂😂
Ama evin hanimiyim diye adamin eşyalarini sormadan atma hakkim oldugunu dusunmuyorum mokunu cikarip evi istifci evine cevirmedikce. 😬😬😬

ya ev müsaitse, gerekli başka şeyler o yüzden dağınık kalmıyorsa bence sıkıntı yok
bi de sormadan atılması çok korkunç :)

sdfkdjslks airsoft çiçeğim

ya ilk gittiği gün anam adam pazar sabah 5.30da kalktı, dedi ben oyuna gidiyorum
dedim beni yeme ne oyunu
aaa bi baktım içlik giyiyor, üstüne de asker üniforması gibi birşeyler
aha dedim içlik giyip başka kıza gidecek kadar vizyonsuzsa zaten ben ayrılırım bundan
baktım baya tüfekleri, takım çantası falan var

dsklkfsdşgkş
Evinin hanımı olaydın kafasına göre kalkıp gidemezdi heheyttt...
Sen de kendine kadın mı diyorsun adam sabahın köründe kalkıp oyuna gidiyor kuzu kuzu bakıyorsun...

Back
X