• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evin ugursuzluguna inanan var mi???

olmaz mı ya evrende her şey enerji. içini ferah tut duanı et. bir de buna ek evi sirkeli suyla sil, bir de ıhlamur yak evde tütsü gibi. evin içinde gezdir bi tüterken. kötü enerjisi temizlensin.

Oncelikle iyi geceler herkese.arkadaslar belki cok abartiyorum sacmaliyorum ama evimde kesinlikle bir ugursuzluk var ..evin ugursuz olduğuna inanan var mı aylardir ev arıyorum ama bulamadım.son anda mutlaka bir şey çıkıyor..elimi neye atsam kuruyor..ne zaman evime girsem kesin esimle aramızda bir sorun tartışma çıkıyor..
ben inaniyorum nedenini soylemek isterdim ama yasak:)

Oncelikle iyi geceler herkese.arkadaslar belki cok abartiyorum sacmaliyorum ama evimde kesinlikle bir ugursuzluk var ..evin ugursuz olduğuna inanan var mı aylardir ev arıyorum ama bulamadım.son anda mutlaka bir şey çıkıyor..elimi neye atsam kuruyor..ne zaman evime girsem kesin esimle aramızda bir sorun tartışma çıkıyor..

Bununla ilgili bir şeyler okumuştum. İnternetten ev enerji feng shui diye aratabilirsiniz. Uzak Doğu felsefesiyle de ilgili. Evin enerjisi hangi hallerde düşük olur, ne yapmak gerekir gibi şeyler yazıyor.

Back
X