Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gibi şeyler yaptin canim..mesela ben de cok fazla sinir var.esimle eften puften seyler yuzunden kavga ediyoruz.bir suru borca girdik.uzerimde inanılmaz bir ağırlık var.geceleri kabuslarla uyanıyorum..Ben evin enerjisine inanıyorum. Bundan önce oturduğumuz eve ilk taşındığımızda, çok huzursuzdum. Uyuyamıyordum. Kabuslar ile uyanıyordum. Her şeye alınıyordum. Bizden önce oturanlar, evde çok fazla kavga ediyormuş. Sesleri duyuluyormuş. Ben onların enerjisi olduğuna inanıyorum. Kendimce evin enerjisini değiştirmek için uğraştım. Belli bir süre sonra bunların hepsi geçti.
Bana hic gelmedi..kac kere bosanmanin esiginden dondum..oysa oyle hevesle tutmustum ki..bende inanıyorum şu an ki oturduğum ev çok uğurlu gelmiyo r bana malesef![]()
Darisi başıma..kesinlikle evin enerjisi var. eski evim öyleydi. hiç sevmiyordum hamile kalamadım bi sürü düşük yaptım hırsız girdi. sürekli kavga. maddi problemler...sorunlar bitmezdi. ev beni boğuyordu özelliklede yazın evde durmak istemiyordum. evde bi yerimi çarpsam oturup eve küfrediyodum o kadar sevmiyodum yani. can havliyle taşındım artık. yeni ev aramamaız bile 1 sene sürdü ama sonunda rahata erdim. şimdiki evimin duvarlarını bile opücem yani o kaadr seviyorum maşşallah diyeyim:)
beni işsel anlamda sıkıntıya soktu belki dalga geçen olabilir ama ben inanıyorum bir eşyanın uğuruna uğursuzluğunaBana hic gelmedi..kac kere bosanmanin esiginden dondum..oysa oyle hevesle tutmustum ki..
Bu sanssizligim yuzunden ev bile bulamiyorum tasinmak icin..her konuda kotu hissediyorum kendimi..tamam bu sefer isler yoluna girdi derken hooop yine ayni yerdeyim..allahim yardımcımız olsun...beni işsel anlamda sıkıntıya soktu belki dalga geçen olabilir ama ben inanıyorum bir eşyanın uğuruna uğursuzluğuna
artık kötü enerji mi denir nazar mı denir evin konumu mu nedeniyle mi bilemiyorum
eve geldiği zaman benim üzerimde bir baskı oluşuyor sanki evin içine giresim gelmiyor ama diğer evimde eve koşarak giderdim evde benden başka birde yok
birde dediğim burada çok daha fazla sorunla uğraşıyorum ne bilim
keşke değiştirme olasılığım olsa bende oda yok![]()
Ne gibi şeyler yaptin canim..mesela ben de cok fazla sinir var.esimle eften puften seyler yuzunden kavga ediyoruz.bir suru borca girdik.uzerimde inanılmaz bir ağırlık var.geceleri kabuslarla uyanıyorum..