• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evin ugursuzluguna inanan var mi???

elbette inanıyorum.. AHS'nin 1. sezonunda ki gibi bir evde yaşayıp da gördüklerim karşısında "her şey pşikolocik" diyecek halimiz yok :KK53:

Gerçi huzur insanın içindedir ama......
Bazı durumlarda ben de düşünürüm bazı şeylerin 'uğursuz' olduğunu.

Benim kvdemin eski evi oyleydi, her gittigimde icim daralir nefes alamazdim o evde. Zaten olaylarda eksik olmadi. Onlar orda yasarken 3 kere dusuk yaptim ve hamile kalma sorunlari yasadim. Onlar yillar once bazi kisiler tarafindan buyu yapildigini iddia etmislerdi bende zamanla yasananlardan sonra acaba bu yuzden mi demeden edemedim. Ne tekim israrlarimizla evlerini sattilar tasindilar o evden cikti ben hamile kaldim cok sukur. Yinede rabbim herseyi bilir evdenmiydi neydi artik bilemem ama bi evde huzurlu degilsen daraliyorsan ordan cikicaksin. Ayni zamanda o aralar kendi evimide tasimistim sorun belkide benim eski evimdeydi onuda bilemiyom :D

kesinlikle evin enerjisi var. eski evim öyleydi. hiç sevmiyordum hamile kalamadım bi sürü düşük yaptım hırsız girdi. sürekli kavga. maddi problemler...sorunlar bitmezdi. ev beni boğuyordu özelliklede yazın evde durmak istemiyordum. evde bi yerimi çarpsam oturup eve küfrediyodum o kadar sevmiyodum yani. can havliyle taşındım artık. yeni ev aramamaız bile 1 sene sürdü ama sonunda rahata erdim. şimdiki evimin duvarlarını bile opücem yani o kaadr seviyorum maşşallah diyeyim:)

Ben evin enerjisine inanıyorum. Bundan önce oturduğumuz eve ilk taşındığımızda, çok huzursuzdum. Uyuyamıyordum. Kabuslar ile uyanıyordum. Her şeye alınıyordum. Bizden önce oturanlar, evde çok fazla kavga ediyormuş. Sesleri duyuluyormuş. Ben onların enerjisi olduğuna inanıyorum. Kendimce evin enerjisini değiştirmek için uğraştım. Belli bir süre sonra bunların hepsi geçti.

bende inanıyorum şu an ki oturduğum ev çok uğurlu gelmiyo r bana malesef :(

Ben evin enerjisine inanıyorum. Bundan önce oturduğumuz eve ilk taşındığımızda, çok huzursuzdum. Uyuyamıyordum. Kabuslar ile uyanıyordum. Her şeye alınıyordum. Bizden önce oturanlar, evde çok fazla kavga ediyormuş. Sesleri duyuluyormuş. Ben onların enerjisi olduğuna inanıyorum. Kendimce evin enerjisini değiştirmek için uğraştım. Belli bir süre sonra bunların hepsi geçti.
Ne gibi şeyler yaptin canim..mesela ben de cok fazla sinir var.esimle eften puften seyler yuzunden kavga ediyoruz.bir suru borca girdik.uzerimde inanılmaz bir ağırlık var.geceleri kabuslarla uyanıyorum..

kesinlikle evin enerjisi var. eski evim öyleydi. hiç sevmiyordum hamile kalamadım bi sürü düşük yaptım hırsız girdi. sürekli kavga. maddi problemler...sorunlar bitmezdi. ev beni boğuyordu özelliklede yazın evde durmak istemiyordum. evde bi yerimi çarpsam oturup eve küfrediyodum o kadar sevmiyodum yani. can havliyle taşındım artık. yeni ev aramamaız bile 1 sene sürdü ama sonunda rahata erdim. şimdiki evimin duvarlarını bile opücem yani o kaadr seviyorum maşşallah diyeyim:)
Darisi başıma..

Bana hic gelmedi..kac kere bosanmanin esiginden dondum..oysa oyle hevesle tutmustum ki..
beni işsel anlamda sıkıntıya soktu belki dalga geçen olabilir ama ben inanıyorum bir eşyanın uğuruna uğursuzluğuna
artık kötü enerji mi denir nazar mı denir evin konumu mu nedeniyle mi bilemiyorum
eve geldiği zaman benim üzerimde bir baskı oluşuyor sanki evin içine giresim gelmiyor ama diğer evimde eve koşarak giderdim evde benden başka birde yok
birde dediğim burada çok daha fazla sorunla uğraşıyorum ne bilim
keşke değiştirme olasılığım olsa bende oda yok :(

beni işsel anlamda sıkıntıya soktu belki dalga geçen olabilir ama ben inanıyorum bir eşyanın uğuruna uğursuzluğuna
artık kötü enerji mi denir nazar mı denir evin konumu mu nedeniyle mi bilemiyorum
eve geldiği zaman benim üzerimde bir baskı oluşuyor sanki evin içine giresim gelmiyor ama diğer evimde eve koşarak giderdim evde benden başka birde yok
birde dediğim burada çok daha fazla sorunla uğraşıyorum ne bilim
keşke değiştirme olasılığım olsa bende oda yok :KK43:
Bu sanssizligim yuzunden ev bile bulamiyorum tasinmak icin..her konuda kotu hissediyorum kendimi..tamam bu sefer isler yoluna girdi derken hooop yine ayni yerdeyim..allahim yardımcımız olsun...

Benim memleketimde bir ev varmış. Şu an 40 yıllık felandir o apartman. 3 katlı. Apartman sahibi 40 yıl kadar önce o apartmani yaptırmış. Kiraya vermiş. Her oturan ya boşanmış ayrılmış dairelerden ya başka sebeple.. 1 yıldan fazla kiracı bulamiyormus. Geçen sene apartman sahibi ölmeden önce birilerine söylemiş. Evi yaptırırken atıyorum şimdi gitmiş tuglaciya camiiye yardım yapiyorun diye tuğla toplamış, fakire yardım diye çimento toplamış. Ve evi bu şekilde yaptırmış. Yani ordan burdan yalan dolanla topladığı parayla, haram parayla..Ee Allahta yedirmek nasip etmemiş tabii. Şimdi adam vefat etti. Çocuğu fln var mı bilmem ama apartmanın camları kırık, tinercilerin uğrak yeri.. bildiğin harabe.. Üstelik en güzel semtlerden birinde bu ev..

Ne gibi şeyler yaptin canim..mesela ben de cok fazla sinir var.esimle eften puften seyler yuzunden kavga ediyoruz.bir suru borca girdik.uzerimde inanılmaz bir ağırlık var.geceleri kabuslarla uyanıyorum..

Temizlik suyuna sirke ekledim.
Ada çayı tütsüsü yaptım evde.
Bazı yerlere şap koydum.
Yastık içlerine lavanta keseleri iliştirdim.
Görünmeyen noktalara kaya tuzu koydum.
Bol bol doğa sesleri açtım. Su sesinin de kötü enerjiyi götürdüğüne inanıyorum. Evde yoga yaptım. Benim enerjim ile beraber evin de enerjisini düzeltti.
Yaklaşık 1-2 ay o evde keyfim hiç yoktu. Sonra heralde evin enerjisi düzeldi diye düşünüyorum. Kabuslarım bitti, saçma sapan alınganlıkların, nedensiz iç sıkıntılarım bitti.

Bence evle alakası yok eve atmayın suçu :) siz anlaşamıyorsunuz... net.. ;)

İlk evlenip geldiğimiz o evde neler neler yaşanmıştı. Çok nefret ediyodum ordan. Aslında evle alakası yok biz çok acemiydik. Ama bütün kötü anılar o evde yaşandığı için sevemiyodum.. Her yerde kötü bi anı. Şimdiki evimizde de çok şiddetli kavgalarımız oldu ama evden soğumadım.. O diğer evi hiç sevememiştim. Zaten eski binaydı çok sorunluydu. Psikolojik olarak belkide rahatım şimdi..

Bende ilk evimde cok huzursuzdum. Hep icim daralirdi, ne yaptiysak gecmedi. Geceleri tek tuvalete bile gidemiyordum (korkudan ve gercekten icim sikiliyodu resmn). Sonra komsulardan duyduk benden once baya olaylar olmus o evde. energilere felan inanmam ama gercekten benim eski evime hic isinamamistim. Sonra tasindik allaha sukur gecti. Tabi bu illada evle alakali olcak diye birsey yok. Ama seni cok iyi anliyorum!

Evin ugursuz sayilmasina neden olacak mutlaka birseyler vardir? Onu cozmek lazim..

Uğursuzluk deiğil ama ben de sevmiyorum evimi. Üstelik 2. Evim. İlk evde daha kötüydü. Hiç elim işe değmek istemiyor ne yapsam görünmüyor gibi. Belki yeni evli olmakla alakalıdır. Alışamamak temel sorun olabilir

Back
X