• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evin ugursuzluguna inanan var mi???

Oncelikle iyi geceler herkese.arkadaslar belki cok abartiyorum sacmaliyorum ama evimde kesinlikle bir ugursuzluk var ..evin ugursuz olduğuna inanan var mı aylardir ev arıyorum ama bulamadım.son anda mutlaka bir şey çıkıyor..elimi neye atsam kuruyor..ne zaman evime girsem kesin esimle aramızda bir sorun tartışma çıkıyor..

Evin ne suçu günahı var siz anlaşamıyorsanız??

Evet bu evin sahibinin ilk esi vefat etmis.2.es gelince ayni apartmanda oturan ddger oğulları cici anneyi kabul etmeyince adam oğullarıyla kanli bıçakli olup simdiki ev sahibime satmis

Mekan değişiklikleri bazen iyi gelebiliyor. İnşaallah size hayır getiren bir yere taşınırsınız.

Şu da bir gerçek ki "uğursuz, şanşsızlık v.s" kelimelerini kullanmaya başladığında kişi, işleri istisnasız ters gider. Öncelikle bunu hayatınızdan çıkarmalısınız.

Mekan değişiklikleri bazen iyi gelebiliyor. İnşaallah size hayır getiren bir yere taşınırsınız.

Şu da bir gerçek ki "uğursuz, şanşsızlık v.s" kelimelerini kullanmaya başladığında kişi, işleri istisnasız ters gider. Öncelikle bunu hayatınızdan çıkarmalısınız.
Haklisiniz ..inşallah daha iyi olcak tasinmak benim icin..

Betoncağızın Ağızı yok, Dili Yok.. Eli yok,ayağı yok... Bâtıl İnanç... Bir Sürahi ye 40 Felak 40 Nas. Yasin i.Şerif ve Ayetelkursi Oku Evin Her yerine Serp veya Çoğalt Sil... O Olumsuzluklar Kalkacaktır... Hem Sizde rahatlarsınız..

Betoncağızın Ağızı yok, Dili Yok.. Eli yok,ayağı yok... Bâtıl İnanç... Bir Sürahi ye 40 Felak 40 Nas. Yasin i.Şerif ve Ayetelkursi Oku Evin Her yerine Serp veya Çoğalt Sil... O Olumsuzluklar Kalkacaktır... Hem Sizde rahatlarsınız..
Turkcesinden okusam olur mu Yasin Suresi ni..

bence siz kesinlikle böyle düşünmeye odaklandığınız için oluyordur o olaylar ya da odaklandığınız için her şeyi kötüye yoruyorsunuz :eek:

bence siz kesinlikle böyle düşünmeye odaklandığınız için oluyordur o olaylar ya da odaklandığınız için her şeyi kötüye yoruyorsunuz :eek:
Bi nevi kötüyü cagirmak gibi bisey yani..ama annemin evinde ya da baska birinin evinde veya isyerimde boyle olmuyorum ki...

Elimi neye atsam kuruyo demistim..
bence birkaç olay üst üste gelmiştir iki hadi üç ondan sonra siz sürekli böyle düşündüğünüz için
bilmiyorum ben açıkçası böyle düşündüm doğru ya da yanlış...

bence birkaç olay üst üste gelmiştir iki hadi üç ondan sonra siz sürekli böyle düşündüğünüz için
bilmiyorum ben açıkçası böyle düşündüm doğru ya da yanlış...
Teşekkür ederim iyi niyetin icin umarim ben abartiyorumdur..dediğin gibidir..

Bir de şu var; her insan her enerjiyi, yoğunluğunu kaldıramayabilir, hassas olabilirsiniz.
O enerji vardır, belki üstüne gitseniz psikolojik olarak yenebilme ihtimaliniz var evet, güç sağlarsınız.
Tamamen psikolojiktir/değildir diyemem, siz bilebilirsiniz bunu bence, üstüne giderek deneyebilirsiniz gibi.
Yine olmazsa rahatlayamazsanız taşınmak en temizi gibi duruyor...:KK51:

Bir de şu var; her insan her enerjiyi, yoğunluğunu kaldıramayabilir, hassas olabilirsiniz.
O enerji vardır, belki üstüne gitseniz psikolojik olarak yenebilme ihtimaliniz var evet, güç sağlarsınız.
Tamamen psikolojiktir/değildir diyemem, siz bilebilirsiniz bunu bence, üstüne giderek deneyebilirsiniz gibi.
Yine olmazsa rahatlayamazsanız taşınmak en temizi gibi duruyor...:KK51:
Kesinlikle her heceye katılıyorum:anneadayı:

Tabiki inanırım annemin kiraya verdiği bir ev var geneldede maddi bakımından zorluk yaşayan insanları seçip ucuza veriyor kim geldiyse işi rastgitmiştir

Back
X