Bak canim esinle tartisirsin hepimiz tartisiriz ama bu ya bizim yada esimizin yaptigi bir hareket, soyledigi bir cumle yuzunden olur. Ev sadece beton bir yapi oldugu yerde durur. Ev ariyorsun zamanlaman yanlis okullar tatildeyken ev bakacaksin simdi kimse ev bosaltmaz memurlar tayinini aldi cocuklar okullarina alisti yari yila gelindi nerdeyse nakil istemez aileler kalan evlerde muhtemelen kimsenin begenmedigi evlerdirHaklısın belki de..
Tam 3 aydir deli gibi arıyorum yok yok..evet canim söylediğin gibi tartismalardan dolayi boyle oldu belki de..ya da kacis çıkış yolu arıyorum kendimce..Bak canim esinle tartisirsin hepimiz tartisiriz ama bu ya bizim yada esimizin yaptigi bir hareket, soyledigi bir cumle yuzunden olur. Ev sadece beton bir yapi oldugu yerde durur. Ev ariyorsun zamanlaman yanlis okullar tatildeyken ev bakacaksin simdi kimse ev bosaltmaz memurlar tayinini aldi cocuklar okullarina alisti yari yila gelindi nerdeyse nakil istemez aileler kalan evlerde muhtemelen kimsenin begenmedigi evlerdir
Buyuksehirdeysen farkli ilcelere bak ama kucuk bir yerdeysen zor ev bulmakTam 3 aydir deli gibi arıyorum yok yok..evet canim söylediğin gibi tartismalardan dolayi boyle oldu belki de..ya da kacis çıkış yolu arıyorum kendimce..
Zaten bizden onceki kisi cok olayli ayrilmis.beddua mi etti nedirevin altın da yatır olmasın..
saka bir yana ben de inanıyorum o tarz seylere .
benden baskasına ev olma diye ah almıs o zaman :)Zaten bizden onceki kisi cok olayli ayrilmis.beddua mi etti nedir
Her odasında bir kavgamiz varbenden baskasına ev olma diye ah almıs o zaman :)
Hayir canm ya yasamayan bilemez gercekten.Bak canim esinle tartisirsin hepimiz tartisiriz ama bu ya bizim yada esimizin yaptigi bir hareket, soyledigi bir cumle yuzunden olur. Ev sadece beton bir yapi oldugu yerde durur. Ev ariyorsun zamanlaman yanlis okullar tatildeyken ev bakacaksin simdi kimse ev bosaltmaz memurlar tayinini aldi cocuklar okullarina alisti yari yila gelindi nerdeyse nakil istemez aileler kalan evlerde muhtemelen kimsenin begenmedigi evlerdir
Nasil kurtuldun peki..yemin ederim bereketi yok evin..sürekli birbirimizin gozune batıyoruz..isin kotu tarafi sanssizligimdan tasinamiyorum bile...Hayir canm ya yasamayan bilemez gercekten.
Bazi evler bereketsiz oluyo.boguyo insani.evin elektirigi insana geciyo.
Bende yasadim bu durumu
tasındıgın zaman düzwlicegine inanıyormusun peki ,egerki evin ugursuzluysa biran evvel tasınabilirsin insallah:Her odasında bir kavgamiz var
Canim madde ile alakali degil yasadigin nasibinde ne varsa o gelir onune rizkida bereketide veren Allah degil mi bunu madde ile iliskilendiren biziz nedeni de kendimizi oyle daha iyi hissediyoruz anlatmak istedigim bu arkadasin nasibinde yok ev bulamiyorHayir canm ya yasamayan bilemez gercekten.
Bazi evler bereketsiz oluyo.boguyo insani.evin elektirigi insana geciyo.
Bende yasadim bu durumu
Inşallah daha iyi olur diye ümit ediyorumtasındıgın zaman düzwlicegine inanıyormusun peki ,egerki evin ugursuzluysa eger biran evvel tasınabilirsin insallah:
Baska eve tasindim.Nasil kurtuldun peki..yemin ederim bereketi yok evin..sürekli birbirimizin gozune batıyoruz..isin kotu tarafi sanssizligimdan tasinamiyorum bile...
Bak bide soyle bi durum oluyo.o cevrede yasayan bazi insanlarin sizin yasayis bicimine yani acikca evinize cok bakiyolar.bazi insanlarin gozu degiyo.Canim madde ile alakali degil yasadigin nasibinde ne varsa o gelir onune rizkida bereketide veren Allah degil mi bunu madde ile iliskilendiren biziz nedeni de kendimizi oyle daha iyi hissediyoruz anlatmak istedigim bu arkadasin nasibinde yok ev bulamiyor
Nazarla geri kafaliligin ne alakasi var :) musluman olan herkes inanir nazara ama onun kurtulus yolu da bildirilmistir bize caresi var onu yaptigin halde kendini hala kotu hissediyorsan psikolojiktirBak bide soyle bi durum oluyo.o cevrede yasayan bazi insanlarin sizin yasayis bicimine yani acikca evinize cok bakiyolar.bazi insanlarin gozu degiyo.
Gerikafali olarak dusunebilirsiniz belki ama nazarda cok etki ediyo evin icine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?