- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Oncelikle iyi geceler herkese.arkadaslar belki cok abartiyorum sacmaliyorum ama evimde kesinlikle bir ugursuzluk var ..evin ugursuz olduğuna inanan var mı aylardir ev arıyorum ama bulamadım.son anda mutlaka bir şey çıkıyor..elimi neye atsam kuruyor..ne zaman evime girsem kesin esimle aramızda bir sorun tartışma çıkıyor..
Haklisiniz ..inşallah daha iyi olcak tasinmak benim icin..Mekan değişiklikleri bazen iyi gelebiliyor. İnşaallah size hayır getiren bir yere taşınırsınız.
Şu da bir gerçek ki "uğursuz, şanşsızlık v.s" kelimelerini kullanmaya başladığında kişi, işleri istisnasız ters gider. Öncelikle bunu hayatınızdan çıkarmalısınız.
Turkcesinden okusam olur mu Yasin Suresi ni..Betoncağızın Ağızı yok, Dili Yok.. Eli yok,ayağı yok... Bâtıl İnanç... Bir Sürahi ye 40 Felak 40 Nas. Yasin i.Şerif ve Ayetelkursi Oku Evin Her yerine Serp veya Çoğalt Sil... O Olumsuzluklar Kalkacaktır... Hem Sizde rahatlarsınız..
Bi nevi kötüyü cagirmak gibi bisey yani..ama annemin evinde ya da baska birinin evinde veya isyerimde boyle olmuyorum ki...bence siz kesinlikle böyle düşünmeye odaklandığınız için oluyordur o olaylar ya da odaklandığınız için her şeyi kötüye yoruyorsunuz
evet ama siz işyeriniz için böyle düşünmüyorsunuz ki zaten..Bi nevi kötüyü cagirmak gibi bisey yani..ama annemin evinde ya da baska birinin evinde veya isyerimde boyle olmuyorum ki...
Elimi neye atsam kuruyo demistim..evet ama siz işyeriniz için böyle düşünmüyorsunuz ki zaten..
bence birkaç olay üst üste gelmiştir iki hadi üç ondan sonra siz sürekli böyle düşündüğünüz içinElimi neye atsam kuruyo demistim..
Teşekkür ederim iyi niyetin icin umarim ben abartiyorumdur..dediğin gibidir..bence birkaç olay üst üste gelmiştir iki hadi üç ondan sonra siz sürekli böyle düşündüğünüz için
bilmiyorum ben açıkçası böyle düşündüm doğru ya da yanlış...
Olur canım... Allah ferahık versin..Turkcesinden okusam olur mu Yasin Suresi ni..
Peki ayetel kursi ve yasin suresi sadece 1 kere mi okunacak canim..Olur canım... Allah ferahık versin..
Evet..Peki ayetel kursi ve yasin suresi sadece 1 kere mi okunacak canim..
Kesinlikle her heceye katılıyorumBir de şu var; her insan her enerjiyi, yoğunluğunu kaldıramayabilir, hassas olabilirsiniz.
O enerji vardır, belki üstüne gitseniz psikolojik olarak yenebilme ihtimaliniz var evet, güç sağlarsınız.
Tamamen psikolojiktir/değildir diyemem, siz bilebilirsiniz bunu bence, üstüne giderek deneyebilirsiniz gibi.
Yine olmazsa rahatlayamazsanız taşınmak en temizi gibi duruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?