Evinde kalma durumu gitmeden iptal oldu ayrılmaya yaklaştım?

Psikoloğa sevgilim hayatıma hiç girmeden önce de gitmek istiyordum. İlla probleme gerek yok herkesin kendi terapi sürecinden geçmesi için de gitmesi gerekiyor psikoloğa. Güzel yorumlar mı yazdı ? Okumadınız herhalde yorumları böyle. ‘Sen de ne yorucusun ayyyyy’ ‘sen aşağılama görmemişsin’ ,hiç çevrende standart çift yok mu’ bunlar mı güzel yorum?

Sen de amma yorucusun ayy mesajından sonra evet mesaja göre cevap verdim hakedene hakettiği verilmeli.

Psikoloğa sevgilim hayatıma hiç girmeden önce de gitmek istiyordum.
ne istediğini sormamıştım

sadece ondan önce mi başladın sonra mı dedim.yoksa tabiki herkes istediği ve ihtiyacı olduğu zaman gidebilir.
Güzel yorumlar mı yazdı ?
Bence gayet güzel yorumlardı.Benim de yazı stilim keskindir kolay kolay pohpohlamam.
Okumadınız herhalde yorumları böyle. ‘Sen de ne yorucusun ayyyyy’ ‘sen aşağılama görmemişsin’ ,hiç çevrende standart çift yok mu’ bunlar mı güzel yorum?
Okudum canım okudum.onun da yorumlarını senin de.inan bana seni incitecek veya genel anlamda kişisel olarak seni aşağılayıcı yorum yapmış olsaydı beğenmedi butonu manyağı yapardım emin ol,sevdiğim üye mi değil mi farketmez yorum kötüyse beğenmedim yapıştırıyorum geçiyorum.Ay sempatim var ayıp olur demem.
Bugun beğenmedim atarım yarın farklı bir konuda beğenirim gibi vs.

Sen saldırgan cevaplar yazdın çiçeğim kabul et.Ayyy diye de yazabilir ayrıca bu sana hakaret değildir. Bende forumda gerçek hayatta kullanmadığım sözleri yazıyorum anonimiz yeri geliyor eğleniyoruz “ayy” da derim “ayol” da derim “bacım” da derim.Reel hayatta kullanmam. Takılma yani içeriğine bak sen

Bunu kabul etmiuor. İstesem otelde kalabilirim ama birbirimizi daha iyi taniyalim diye ben evinde kalacaktim diyor, yersen
Yemedik vala resmen beleşe getiriyor tatili. Bir de üstüne rahatı konforu için adamın yatağına göz koymuş. Hiçbir zaman bu rahatlıkta olamadım ya

Okumadınız herhalde yorumları böyle. ‘Sen de ne yorucusun ayyyyy’
bir de bayıl istersen rachel.ne var bundayorucu ve toksik insanlar var bu hayatta. hep birlikte gömüyoruz sevgilini her defasında ayrılcam emann diyorsun bir geliyorsun aynı mevzular,konu başlığı değişmiş sadece.Toksiksin

Hayır kabul etmiyorum. Neden bu zorlama ve ısrar. Arkadaş ta özelden mesaj atıyor bir yandan. Herkesin kendi düşüncesi. Orada ki ay öyle bi ay değildi bence. Takılmam gerekene takılırım. Siz neden savunuyorsunuz o kişiyi bana da böyle geldi. Kabul et filan neyi niye kabul edeyim:)

Yemedik vala resmen beleşe getiriyor tatili. Bir de üstüne rahatı konforu için adamın yatağına göz koymuş. Hiçbir zaman bu rahatlıkta olamadım ya
Ahahah:))
Sizin düşünceniz hanımefendi ben kibar biriyim evime gelene en rahat yeri veririz biz en azından koltukta yat asla demedim siz öyleyseniz o da sizin karakteriniz yapınız

Peki toksiklerden uzak durun derler böyle düşünüyorsanız konularıma bakmazsınız

Burcu ne sevgilinizin?Ben sizi haklı buldum evine misafir geliyor insan özen gösterir üstelik sevgilin.Genel olarak konularınızı takip ediyorum bu adam sizin isteklerinize cevap verecek biri değil sanki.Eşitlik olayını yanlış anlamış eril enerjisi düşük biri özetle adamdaki kapasite bu daha fazlası yok.Bir çözüm düşünün bence.

Evet yaklaşımınızı beğendim bu konularda eril enerjisi düşük. Şu anda benim evim senin evin diyor. Hatta ben gideyim diyor. Olan olduktan sonra Burcu terazi.

Rosa hanım özelden yazdı rahatsız oluyormuş. Siz yazmasaydınız ben zaten yazmazdım onunla ilgili birşey.

Şimdi burdaki abeslik şu evinde kalacaksın ama otele gidince ayrı odada kalacaksın benim sevgilim bunu dese bende bozulurum sanki evinde bedava kalkmak için yapıyomus gibi oluyor bu durumda adam da haklı bozulmuş doğal olarak

Öyle olsa otelide bedavaya getirirdim.

Evet yaklaşımınızı beğendim bu konularda eril enerjisi düşük. Şu anda benim evim senin evin diyor. Hatta ben gideyim diyor. Olan olduktan sonra Burcu terazi.
Pişmanlık varsa eğitilebilir bence.Belki doğru üslupla yönlendirme etkili olabilir

30 küsür yaşında sevgilinin evinde kalıp beraber uyumamak nedir
beraber tatile gidip ayrı odalarda kalmak nedir
adam da sen de cinssiniz
30lu yaşlarımda benimle uyumayan, cinsellik yaşamayan kişi hayatımda olamaz, nokta

ben de evimde misafiri en iyi şekilde ağırlamak isterim
ama siz misafir değilsiniz ki sevgilisiniz.

benim de ayrı uyuma mevzum var
çok çok çooook zor uyuyan bir insanım 3 gün uyumadığım olur
sarılıp uyamıyorum da kolay kolay.
ertesi sabah erken kalkacaksam migrenim tutmuşsa şuysa buysa mesela uyku iyice sorun haline geliyor bende
ama yani sevgilim zaten gider salonda yatar böyle bir zamanda bu bir sağlık sorunu gibi düşünülebilir
otelde kalıyorsak zaten tatildeyizdir böyle sorunlarımız yoktur

sizinki oraya koysam almıyor buraya koysam dolmuyor meselesi
adamla sevgili iseniz yarı yarıya hesap bölmek (üstelik adam da türk!) lise çağında olup baba harçlığıyla geçinmeyen 30+ insanlar için tuhaf gerçekten
yok sevgili değilseniz flört ediyoruz tanımaya çalışıyoruz filan diyorsanız evine gitmek kalmak ne cesaret hem de başka ülkede

evinde kalayım otelllere gideyim, ama sevişmemeyim, uyumayayım? bu sadece yaz dizilerinde olur.
onlar bile dizinin yarısında alt alta üst üste. reyting için sezon finaline kadar sevştirmiyorlar, onun bile bi mantığı var!

hani bu benim isteğim diyorsunuz da 30+ kadın için bu dedikleriniz aşırı saçma. muhafazakarsanız birlikte otele de gitmeyin, evine zaten ne işinizvar? uzaktan ilişki sürdürün anlaşın evlenin madem.
aşık da değilsiniz
adama sırf avrupaya kapak atmak için katlanıyorsunuz gibi bir haliniz var

siz bu ilşkide ne kadar varsanız adam da o kadar var aslında...hatta daha fazla bile var avrupada etrafında sevgili yapsa hiç bu naneleri çekmez. adam özgüvensiz herhalde.

Ahahah:))
Sizin düşünceniz hanımefendi ben kibar biriyim evime gelene en rahat yeri veririz biz en azından koltukta yat asla demedim siz öyleyseniz o da sizin karakteriniz yapınız
Karakteri falan katma şimdi amacının ne olduğu gayet belli. Adamı kendi keyfine göre kullanmak/oynamak istiyorsun. Ayrıca ben kim gelirse gelsin kendi yatağımı vermem hayırdır yani ne alaka

Sevgilim bu durumu saygıyla karşılamıştı baştan konuşmuştuk. Sizin fikriniz bu şekilde olabilir saygılar

Muhafazakar değilim. Neden bu isteğimi abes olsunki. Evlenmeden herşeyi yaşamak istemiyor olabilir insan. Herşeyi yaşayana saygı varsa buna da olması gerekmez mi?
Yabancı sevgilisi de olmuş yabancıyla ilişki ve evlilik istememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…