Evinde kalma durumu gitmeden iptal oldu ayrılmaya yaklaştım?

Bazıları can hıraş tartışıyor farketmediniz mi gerçekten?

konu sahibi bence buları psikoloğunuz ile paylaşın belki bize anlatmadığınız şeyler var ya da kaygılarınız daha sağlıklı olur burada biz konuları yüzeysel değerlendirebiliriz

Öforii mi var biraz?
Bir şey demeye çalışmış, acaba yazmak istemişti derken öyle bir terimin olduğunu yeni öğrendim

Euphoria imiş orijinali. Parfüm markası olması dışında psikolojik bir durum olduğunu bilmiyordum.

Aşırı abartılı bir mutluluk durumu demekmiş.

Bu adamla görüşmeye devam etmekteki en birinci sebebin yurtdışına taşınma sevdası değil mi, zat-ı muhtereme karşı sevda besliyor değilsin. Belki de bunu anladı, seni samimiyetsiz bulduğu için para yedirmeyeyim kafasına giriyor. Ha sevda beslesen de beslemesen de aynı odada kalmak zorunda değilsin bana göre. Ama sevgilinin fikrini bilemem

Adam evinde kalmanizi cinsellik olacak diye algilamis (aksi acikca konuslmadiysa olagan bir cikarim acikcasi. ki bunu evlenmeden cinsellik yasamayan biri olarak soyluyorum). yurtdisinda ayri bir oda diyince de hayalleri suya dusmus dolayisiyla biraz yukselmis. ama acikcasi siz de garip davraniyorsunuz.

Hayır daha önce konuşmuştuk bu konuyu

Aynı yatakta yatmamayı kabul edebilir ama bu kendi yatağını sana vericek anlamı taşımıyor ki. Kaldı ki dönüşümlü yatarız diyip gene kibarlık yapmış yani
Valla ben ailemden misafiri el üstünde tutmayı gördüm. Ben zaten yatağında yatmıycam belki de. Onum demesi gerekmez mi nasıl istersin diye. Sevgilin ilk defa evine geliyor koltukta yat mı denir? Bence bu baya baya kabalık

Kimse benden kiymetli degil bu hayatta, belki cocuk da oyle dusunuyor. Neden sizin icin kendi yatagindan olsun ki? Ben olmam cidden, oram buram agrir hic cekemem. Bir de boyle bakin olaya?

Ya sen normal bi misafir değilsin ki. Adamın sevgilisisin. Adamla aynı yatakta yatmayacağının pazarlığını yapmak bile adama kötü hissettirir. Kaba olan sensin ve bunun farkında bile değilsin. Adamın evini otel gibi kullanma derdindesin.

Bunu kabul etmiuor. İstesem otelde kalabilirim ama birbirimizi daha iyi taniyalim diye ben evinde kalacaktim diyor, yersen

Hayır daha önce konuşmuştuk bu konuyu
hmm o zman ayri. Yalniz belli ki ikna ederim gozuyle bakiyor, haberiniz olsun.
Benim sevgilim yok, gelen misafirlerin hepsini istisnasiz cekyatta yatiriyorum. yatagimi kimseye vermem. o da, madem oyle iste boyle kafasinda biraz sanki.
cinsellik yoksa sonuna kadar esitlik diye dusunuyor da olabilir

sen psikoloğa bu herifle tanıştıktan sonra mı gitmeye başladın? daha öncesi mi?

tanıştıktan sonra gitmeye başladıysan kendin de görüyorsun sana iyi gelmiyor bu adam. gerçi sen de az değilsin ama.

neyse.hangi ülke bu?boşver bırak kendin git tatilini yap illah ab pasaportu istiyorsan başka biri ile tanışırsın belki bir tek bu adam mı sahip.

ayrıca misafiri el üstünde tutarız diyip,kendi açtığın konuda gayet güzel yorumlar yapan Rosa’yı kovmaktan beter ettin.

Kadın güzel yorumlar yazdı da sen agresifleştin. sakin ol hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…