Bazıları can hıraş tartışıyor farketmediniz mi gerçekten?Ayrılması gerektiği konusuna kesinlikle katılıyorum her konuda yazıyoruz zaten pek işe yaramıyor. Bu sefer inşallah.Ben sadece cinsellik yaşamadığı için inceliği haketmediği kısmına takıldım. Yoksa konu sahibinin konu açıp şikayet edip ayrılmamasına ben de kızıyorum. Tartışmıyoruz canım niye tartışalım iyi günler.
Evet kırıcı bişey söylüyor ben tepki gösterince geri adım atıp özür diliyor bir kaç kez olduherkes erkeğe yüklenmiş ama ben konu sahibini de eksik buluyorum adamın da idare edici
bir yanı var yoksa bu zamana kadar bitirirdi konu sahibi zor biri
Bir şey demeye çalışmış, acaba yazmak istemişti derken öyle bir terimin olduğunu yeni öğrendimÖforii mi var biraz?
E nerede yat diyecekti?Koltukta yat demesi normal yani
Biz de misafir el üstünde tutulur da.E nerede yat diyecekti?
Burada erkek neden suçlu oldu ben hala anlamadım
Niye desin ki? Ben olsam senin düşüncendeki sevgilime ben de demem. Madem benimle aynı yerde yatmak istemiyor yatağımda ne işi var? Koltukta yatsın tabiiBiz de misafir el üstünde tutulur da.
Nerede yatmak istersin desin. Sen misafirsin yatakta yatıcaksın tabi desin. Kibarlık biraz istediğim
Ben daha kibar biri bekliyorum işte.Niye desin ki? Ben olsam senin düşüncendeki sevgilime ben de demem. Madem benimle aynı yerde yatmak istemiyor yatağımda ne işi var? Koltukta yatsın tabii
Kibarlık herkese yapılmaz ama sen o kibarlığı haketmiyorsun ki. Adama potansiyel sapık muamelesi yapıp kibarlık beklemekBen daha kibar biri bekliyorum işte.
Sizinle de olmazmış
Anlayışla karşılarım diyen kendisiydi ama:)Kibarlık herkese yapılmaz ama sen o kibarlığı haketmiyorsun ki. Adama potansiyel sapık muamelesi yapıp kibarlık beklemek
Adam evinde kalmanizi cinsellik olacak diye algilamis (aksi acikca konuslmadiysa olagan bir cikarim acikcasi. ki bunu evlenmeden cinsellik yasamayan biri olarak soyluyorum). yurtdisinda ayri bir oda diyince de hayalleri suya dusmus dolayisiyla biraz yukselmis. ama acikcasi siz de garip davraniyorsunuz.Arkadaşlar sevgilim yurtdışında 1 yıldır tanışıyoruz. Ben onun yanına gidicektim ve evinde kalıcaktım. İlk defa bir sevgilimin evinde kalıcam ve çekiniyordum aradaydım. Yurtdışında bir kaç günlüğüne de başka bir şehire geçicez. Ben de orada ayrı oda mı tutsak dedim. Sonra o da benim evimde nasıl olacak dedi. Evi küçük. Ben de espri yaptım ben girişte yatarım diye. Ne dese beğenirsiniz bir gün sen bir gün ben koltukta yatarız. Ben de herşey eşit yani hep dedi hep öyle der kadın erkek eşit diye. Evet her zaman demiş. Ben şok, tepki gösterdim tabiki ve senin evinde kalmıycam yatağında rahat yat dedim. Kaba olduğunu söyledim baya saydırdım. Özür diliyor ben ayrı oda tutarız demişim de ona içerlenmiş. Gitmiycem arkadaşlar bu kaba adamın evinde de hayatında da kalmamalıyım. Sizce?
Hayır daha önce konuşmuştuk bu konuyuAdam evinde kalmanizi cinsellik olacak diye algilamis (aksi acikca konuslmadiysa olagan bir cikarim acikcasi. ki bunu evlenmeden cinsellik yasamayan biri olarak soyluyorum). yurtdisinda ayri bir oda diyince de hayalleri suya dusmus dolayisiyla biraz yukselmis. ama acikcasi siz de garip davraniyorsunuz.
Aynı yatakta yatmamayı kabul edebilir ama bu kendi yatağını sana vericek anlamı taşımıyor ki. Kaldı ki dönüşümlü yatarız diyip gene kibarlık yapmış yaniAnlayışla karşılarım diyen kendisiydi ama:)
Valla ben ailemden misafiri el üstünde tutmayı gördüm. Ben zaten yatağında yatmıycam belki de. Onum demesi gerekmez mi nasıl istersin diye. Sevgilin ilk defa evine geliyor koltukta yat mı denir? Bence bu baya baya kabalıkAynı yatakta yatmamayı kabul edebilir ama bu kendi yatağını sana vericek anlamı taşımıyor ki. Kaldı ki dönüşümlü yatarız diyip gene kibarlık yapmış yani
Kimse benden kiymetli degil bu hayatta, belki cocuk da oyle dusunuyor. Neden sizin icin kendi yatagindan olsun ki? Ben olmam cidden, oram buram agrir hic cekemem. Bir de boyle bakin olaya?Valla ben ailemden misafiri el üstünde tutmayı gördüm. Ben zaten yatağında yatmıycam belki de. Onum demesi gerekmez mi nasıl istersin diye. Sevgilin ilk defa evine geliyor koltukta yat mı denir? Bence bu baya baya kabalık
Ya sen normal bi misafir değilsin ki. Adamın sevgilisisin. Adamla aynı yatakta yatmayacağının pazarlığını yapmak bile adama kötü hissettirir. Kaba olan sensin ve bunun farkında bile değilsin. Adamın evini otel gibi kullanma derdindesin.Valla ben ailemden misafiri el üstünde tutmayı gördüm. Ben zaten yatağında yatmıycam belki de. Onum demesi gerekmez mi nasıl istersin diye. Sevgilin ilk defa evine geliyor koltukta yat mı denir? Bence bu baya baya kabalık
Bunu kabul etmiuor. İstesem otelde kalabilirim ama birbirimizi daha iyi taniyalim diye ben evinde kalacaktim diyor, yersenYa sen normal bi misafir değilsin ki. Adamın sevgilisisin. Adamla aynı yatakta yatmayacağının pazarlığını yapmak bile adama kötü hissettirir. Kaba olan sensin ve bunun farkında bile değilsin. Adamın evini otel gibi kullanma derdindesin.
hmm o zman ayri. Yalniz belli ki ikna ederim gozuyle bakiyor, haberiniz olsun.Hayır daha önce konuşmuştuk bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?