Evinde kalma durumu gitmeden iptal oldu ayrılmaya yaklaştım?

Sevgilim bu durumu saygıyla karşılamıştı baştan konuşmuştuk. Sizin fikriniz bu şekilde olabilir saygılar
ben bunu saygıyla karşılamasının altında bit yeniği ararım
genç adam, yok mu bunun cinsel ihtiyaçları? hadi 3 aylık sevgili olsanız anlarım da 1 sene olmuş
1 sene kadın halimizle bile sabretmek zor?
ya cinsel sorunları var ya da başkalarıyla karşılıyor bu ihtiyacını

Karakteri falan katma şimdi amacının ne olduğu gayet belli. Adamı kendi keyfine göre kullanmak/oynamak istiyorsun. Ayrıca ben kim gelirse gelsin kendi yatağımı vermem hayırdır yani ne alaka
evde başka yataklar oluyor çünkü türkiyede...bizim kültürümüzde senelerce "misafir odası" diye bir olay bile vardı.

ama çocuğn muhtemelen 1 kendi yatağı bir de koltuk var
zira avrupada bekar kişinin ayrı ayrı odaları olması ihtimali çok düşük. çünkü evler küçük. 30-40 m2 yeri vardır.

nasıl neden abes olsun ki
e çünkü abes
30+ yaşta sağlıklı her insan -dini sebepleri de yoksa yani muhafazkar değilse -sevişir
ya da aseksüelim der.

o değil bu değil.
"buna da saygısı olmak zorunda" ne demektir yahu... ilişki öyle bir şey değil ki..beklentilerin uyumun dengeliyse karşılıklıysa ilişki yürür. değilse ayrılırsın.

ben bunu istiyorum sen de saygı duymak zorundasın diye bir ilişki yok.

ayrıca
ilşki 1 sene olmuş
birlikte gezilmiş tatiller yapılmış
başta başkadır şimdi başkadır elbette durum
1. günden 1. aydan olmyacak şeylerin zamanla olması beklenir ya hani....

peki baya farklıyız uzatmayalım bence abes görmeye devam edebilirsiniz o zaman
Hayatımdaki kişi abes demedi saygı duydu başında söyledim zaten ben.

Ah rachel,senin dediğin olsun yazmayım bir daha konuna(sen yazma dediğin için değil hayırdır?sıkıcı olduğu için artık,aynı şeyler)yazılacak bir şey de yok herkes fikrini yazdı zaten işine geleni alırsın işine gelmeyeni almazsın.

Önüne ilk çıkan çöp adamı sırf ab kapısı diye zorlarsan işte böyle olur,sevgi yok tutku yok,dokunmak da istemezsin sen de haklısın.

Neyse ben gider.Banlanmadan.Hadi sana bol şans

Önüme çıkan ilk adam mı?
Nerden biliyorsunuz pardon da
Kk daki kadınlar hayretlik kendileri yazıp kendileri söylüyor

Adam akıllıymış. Kendisini AB pasaportu olarak gören birinin niyetini anlamış. O yüzden de yüz vermemiş.

Adam akıllıymış. Kendisini AB pasaportu olarak gören birinin niyetini anlamış. O yüzden de yüz vermemiş.
Şu an diyorki benim evim senin evin
İstersen ben gideyim:))
Ki zaten ona ihtiyacımın olmadığını kendim istersem gidebileceğimi biliyor. Hatta ben işimi ayarlamadan gitmek istemiyorum o bir an önce gel diyor.

Önüme çıkan ilk adam mı?
Nerden biliyorsunuz pardon da
Kk daki kadınlar hayretlik kendileri yazıp kendileri söylüyor
Bana yazma demedin mi? Niye soru soruyorsun alıntılıyorsun? Önüne çıkan ilk adam demedim,ab pasaportu taşıyan önüne çıkan ilk adam dedim.
Daha ilk tanıştığınız dönem iş yerimi kapatıp flörtümün yanına ülkesine taşımayım mı diye konu açan da bendim hıhı

Şu an diyorki benim evim senin evin
İstersen ben gideyim:))
Ki zaten ona ihtiyacımın olmadığını kendim istersem gidebileceğimi biliyor. Hatta ben işimi ayarlamadan gitmek istemiyorum o bir an önce gel diyor.
Nasıl bir anda 180° değişti fikri?Bu adamla ilgili açacağın daha çok konu olur senin.Bana ne de, neyse işte.

Daha okuduğunu anlamamışsın ben sana yazma demedim. Rosa ile ilgili yazma rahatsız oluyormuş dedim:)))
Önüme çıkan ab pasaportlu ilk adam olduğunu nerden biliyorsun?:)
Yalancımı oldum şimdi de ne alaka konu acmamla.

DEHB doğru yazılışı öncelikle, ayrıca psikoloğa gitiniz diye hastalıklara vakıf olmuyorsunuz.

DEHB ‘ li bir psikiyatrist olarak şunu söylemeliyim ki, tanı koyma işini bize bırakın; ve ruhsal/ psikiyatrik hastalıklar üzerinden insanları aşağılamayın.

Son olarak DEHB sizin yazdığınız gibi ayy lı uyylu bir rahatsızlık değil.

Bu tarz konularda dayanamıyorum ve araya giriyorum kusura bakmayın

Saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…