ben bunu saygıyla karşılamasının altında bit yeniği ararımSevgilim bu durumu saygıyla karşılamıştı baştan konuşmuştuk. Sizin fikriniz bu şekilde olabilir saygılar
evde başka yataklar oluyor çünkü türkiyede...bizim kültürümüzde senelerce "misafir odası" diye bir olay bile vardı.Karakteri falan katma şimdi amacının ne olduğu gayet belli. Adamı kendi keyfine göre kullanmak/oynamak istiyorsun. Ayrıca ben kim gelirse gelsin kendi yatağımı vermem hayırdır yani ne alaka
nasıl neden abes olsun kiMuhafazakar değilim. Neden bu isteğimi abes olsunki. Evlenmeden herşeyi yaşamak istemiyor olabilir insan. Herşeyi yaşayana saygı varsa buna da olması gerekmez mi?
Yabancı sevgilisi de olmuş yabancıyla ilişki ve evlilik istememiş
peki baya farklıyız uzatmayalım bence abes görmeye devam edebilirsiniz o zamannasıl neden abes olsun ki
e çünkü abes
30+ yaşta sağlıklı her insan -dini sebepleri de yoksa yani muhafazkar değilse -sevişir
ya da aseksüelim der.
o değil bu değil.
"buna da saygısı olmak zorunda" ne demektir yahu... ilişki öyle bir şey değil ki..beklentilerin uyumun dengeliyse karşılıklıysa ilişki yürür. değilse ayrılırsın.
ben bunu istiyorum sen de saygı duymak zorundasın diye bir ilişki yok.
ayrıca
ilşki 1 sene olmuş
birlikte gezilmiş tatiller yapılmış
başta başkadır şimdi başkadır elbette durum
1. günden 1. aydan olmyacak şeylerin zamanla olması beklenir ya hani....
Size kırılıp ya da kızmış ondan söylemiş olabilir. Bir yildir taniyip ayri tutmak falan saçma gelmistirNe dedim anlamadım.
Koltukta yat demesi normal yani
Hesabı ödeyince para verip şey yapmış mı oluyor o zamanLatin bir kız arkadaşım var o bile şok geçiriyor bu kültürü, bedava beni şey yapmak istiyor buradaki erkekler diye tabir etti gerçekten de öyle.
ha baştan dedinizpeki baya farklıyız uzatmayalım bence abes görmeye devam edebilirsiniz o zaman
Hayatımdaki kişi abes demedi saygı duydu başında söyledim zaten ben.
Önüme çıkan ilk adam mı?Ah rachel,senin dediğin olsun yazmayım bir daha konuna(sen yazma dediğin için değil hayırdır?sıkıcı olduğu için artık,aynı şeyler)yazılacak bir şey de yok herkes fikrini yazdı zaten işine geleni alırsın işine gelmeyeni almazsın.
Önüne ilk çıkan çöp adamı sırf ab kapısı diye zorlarsan işte böyle olur,sevgi yok tutku yok,dokunmak da istemezsin sen de haklısın.
Neyse ben gider.Banlanmadan.Hadi sana bol şans
Evet aynen öyle:)ha baştan dediniz
yani 18 sene de geçse böyle takılacaksınız
adamı lojitik merkezi gibi kullnacaksınız
piki.
Şu an diyorki benim evim senin evinAdam akıllıymış. Kendisini AB pasaportu olarak gören birinin niyetini anlamış. O yüzden de yüz vermemiş.
Tamam.Şu an diyorki benim evim senin evin
İstersen ben gideyim:))
Ki zaten ona ihtiyacımın olmadığını kendim istersem gidebileceğimi biliyor. Hatta ben işimi ayarlamadan gitmek istemiyorum o bir an önce gel diyor.
Bana yazma demedin mi? Niye soru soruyorsun alıntılıyorsun? Önüne çıkan ilk adam demedim,ab pasaportu taşıyan önüne çıkan ilk adam dedim.Önüme çıkan ilk adam mı?
Nerden biliyorsunuz pardon da
Kk daki kadınlar hayretlik kendileri yazıp kendileri söylüyor
Ya adam zaten 3 güne sıkılır ben bile burada aşırı sıkıldımAdam akıllıymış. Kendisini AB pasaportu olarak gören birinin niyetini anlamış. O yüzden de yüz vermemiş.
Nasıl bir anda 180° değişti fikriŞu an diyorki benim evim senin evin
Ki zaten ona ihtiyacımın olmadığını kendim istersem gidebileceğimi biliyor. Hatta ben işimi ayarlamadan gitmek istemiyorum o bir an önce gel diyor.
hareketlere bakŞu an diyorki benim evim senin evin
aa sen de bizim gibi kıskanmadın mıNasıl bir anda 180° değişti fikri
Daha okuduğunu anlamamışsın ben sana yazma demedim. Rosa ile ilgili yazma rahatsız oluyormuş dedim:)))Bana yazma demedin mi? Niye soru soruyorsun alıntılıyorsun? Önüne çıkan ilk adam demedim,ab pasaportu taşıyan önüne çıkan ilk adam dedim.
Daha ilk tanıştığınız dönem iş yerimi kapatıp flörtümün yanına ülkesine taşımayım mı diye konu açan da bendim hıhı
DEHB doğru yazılışı öncelikle, ayrıca psikoloğa gitiniz diye hastalıklara vakıf olmuyorsunuz.Güzellemedim olanı ve psikoloğumun söylediğini söyledim herşeyi olduğu gibi ona da anlatıyorum. Bence siz yorucusunuz. Öforii mi var biraz? Ayyy lar filan ne oluyor. Dehab mısınız? Dürtüselsiniz fazlaca. Evet aşağılama hakkınız yok kimseyi bir zahmet sınırınızı bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?