• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evine gitmek

çok modern birisi kötü bişey düşünüceğini sanmıyorum ama kız evi naz evi falan saçmalıkları hala geçiyo ülkemizde napalım

Kaçan kovalanır mantığı da halen etkin.

Dışarıda biryere davet ettiğinde kabul etmeyeceksen naz evi olayı tamam derim de bencr aynı şey sonuçta arkadaşça bir davette bulunmuş. Sorun yok gibi tavırların belirler naz evi olup olmadığını.

Erkekler bir ilişkiye başlamadan önce kadına küçük bir test yaparlar. Evlenilecek kadın mı? Eğlenilecek kadın mı? Yemekten sonra test başlar.. Bu fırsatı kacırmamalısın;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sirf konusu gecti diye yarin cagiracak degil herhalde?

Yalniz kalinca gazozuna ilac atacagindan ya da kotu dusuneceginden ziyade bazi seyleri erken tuketmemek gerektigni dusunuyorum.

Yemek ile baslayan bi cumle kurarsa aaa x yer cok guzel tatlilar yapiyormus cok hos mekan falan diye konuyu cevirin, bol bol disarda gorusun.

Her yerde yersiniz de "bi benim yemegimi yemedin" derse arkadasini degil ilgisi olan birini cagirdigi belli olur kismet der gulumseyip gecersin ;)

Fakat bu kisi hoslandigin biri olmasaydi veya baska kisilerle beraber seni de davet etseydi arkadas olarak guveniyorsan git derdim.

Basbasa olmaniz cok gereksiz. Keske aaa evet toplasip bigun sana gelelim desydin.

karşınızdaki insana güveniyorsanız, daha yeni arkadaş olmamışsanız yani yeterli bir süredir tanıyorsanız gitmenizde bir sorun yok bence.
gelelim asıl sorunuzaa...siz ilk kabul ettiğinizde yanlış bir şey düşünse bile ki düşüneceğini sanmıyorum, oraya gittikten sonra ona her zamanki gibi davranırsanız yanlış bir şey düşünmez bence.mesela siz erkek bir arkadaşınızı çağırırsanız o da sırnaşırsa falan onun hakkında kötü bir şeyler düşünürsünüz ama size dışarıdaki gibi davranıyorsa kötü bir şey düşünmezsiniz heralde.

Son düzenleme:
Sen kendinden eminsen karşında ki insana da güveniyorsan neden olmasın. İlla evine gittin diye bir şey mi yaşayacaksın ya da o bir şey mi yaşamak isteyecek. Yalnız mesafeni koru derim şuan aranızda ki bağın adı konmadığı için.

gitmeni tavsiye etmem şimdiden. sevgili olsanız, ilerlemiş bir ilişki olsa belki.

ayrıca dışarıda buluşmakla evde buluşmak farklı.

eve kız atma deyimini de biz çıkarmadık :34:

Erkekler bir ilişkiye başlamadan önce kadına küçük bir test yaparlar. Evlenilecek kadın mı? Eğlenilecek kadın mı? Yemekten sonra test başlar.. Bu fırsatı kacırmamalısın;))

Ironiyi anlamak icin iki kez okudum...

Keske "eglenilecek kadin" yazarken siz de iki kez dusunseydiniz...

Not: Eglenceli vakit geciremedigim insanla hayat boyu teorik tartisma bile dusunmem sahsen.
Biriyle ya mutlusundur evlenirsin, ya da mutlu olamiyorsundur ayrilirsin.
Baska bir kategorizasyonu kabul etmek mumkun degil. Diger turlu yapilan sey, kadinlari asagilamak olur.

erkek olsam evime yemeğe davet ettiğim sevgili adayım, gelirim tabi derse hoşuma gitmez
biraz peşinden koşmak isterim
(onun tarafından nasıl karşılanır diye sorduğun için böyle yazdım)

Ben olsam gitmezdim, guvenemiyorum kimseye.
Bu konu biraz sana kalmis, git veya gitme diyemem ama gideceksen de yaninda bi arkadasini daha getirsen olmaz mi:26:

Merhaba daha önce hoşlandığım birisi var diye konu açmıştım..aramızda birşeyler olmaya başladı gibi.Sürekli telefondan konuşuyoruz arada dışarıda buluşuyoruz falan ama isim olarak bişey yok henüz yani arkadaşlıkla sevgililğin ortası gibi bişey..her neyse önceki konumu okuyanlar bilir belli bir tanınmışlığı olduğunu anlatmıştım.O yüzden rahat bir yaşam tarzı var etrafında kız çok ama çapkın diyebiliceğim bişeyini görmedim günahını alamam.Neyse esas konu şu ki kendisi beni evinde yemeğe davet etti konu onun yaptığı yemeklerden açılmıştı sanada yapmak isterim falan derken davet etti işte ben olaiblir falan dedim.Şimdi şöyle ki evine gidersem benim hakkımda yanlış bişey düşünür mü? yani benim düşünceme göre mesele eve gitmek değil orda nasıl davrandığındır ama bir yanımda daha aranızda bişy yokken eve gitmek salaklık diyo bi yanımda hoşlandığım erkeğe hayır diyemiyo..sizlerin fikirlerini almak istedim kızlar..

Gitmelisin bence. Her basbasa kalan iki farkli cins illa baska seyler yapacak degil. Evine gittin diye hakkinda kotu dusunecek ve ona gore hareket edecek biriyse zaten iliskiye baslamadan uzaklasirsin. Aranizda henuz belli birsey olmamis ve basbasa kalmaniz artik arkadaslik mi yoksa sevgililik mi olduguna dair yolunuzu belirler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendimi ve kadınları bu şekilde kategorize eden zihniyete karşıyım..

Erkekler varsayalim kendi caplarinda kadinlari boyle bir teste tabi tutsalar da, bunu kabul edip ona gore adim atacak kadinin aklina sasarim ben...
Bu testi yapacak erkegin de zekasina...
Bu asagilayici sifatlari kadina sunan toplum ne kadar korkuncsa ben bu teste varim diye kadin da bir o kadar zavallidir, kimse kusura bakmasin...

Konu sahibi arkadasim, eger yeterince taniyorsan ve akli uckurunda bir erkek degilse yemek davetini kabul edip, iki yemek yiyip iki muhabbet edebilirsiniz...
Nacizane fikrim eger yakinlasmaya calisirsa niyetinden tam emin olmak icin mesafeni korumayi secmen...

Sen kendinden eminsen karşında ki insana da güveniyorsan neden olmasın. İlla evine gittin diye bir şey mi yaşayacaksın ya da o bir şey mi yaşamak isteyecek. Yalnız mesafeni koru derim şuan aranızda ki bağın adı konmadığı için.

gidersem mesafemi tabi ki korurum o yaklaşsa bile asla istemem sevgili olmadan imkansız

Back
X