- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
oraya ne sıfatla gideceğine bağlı. sevgili mi, arkadaş mı? hayat senin kararda senin![]()
şu anda sevgiliyiz diyemem ki.. ama şöyle söyliyim bana değer verdiğini biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oraya ne sıfatla gideceğine bağlı. sevgili mi, arkadaş mı? hayat senin kararda senin![]()
çok modern birisi kötü bişey düşünüceğini sanmıyorum ama kız evi naz evi falan saçmalıkları hala geçiyo ülkemizde napalım
İlla sevgilinin evine mi gidilir, arkadasin evine gidilmez mi?
Eger o samimiyet, guven olustuysa gidilir niye gidilmesin sen kendini bildikten sonra...
Kaçan kovalanır mantığı da halen etkin.
Dışarıda biryere davet ettiğinde kabul etmeyeceksen naz evi olayı tamam derim de bencr aynı şey sonuçta arkadaşça bir davette bulunmuş. Sorun yok gibi tavırların belirler naz evi olup olmadığını.
Ironiyi anlamak icin iki kez okudum...Erkekler bir ilişkiye başlamadan önce kadına küçük bir test yaparlar. Evlenilecek kadın mı? Eğlenilecek kadın mı? Yemekten sonra test başlar.. Bu fırsatı kacırmamalısın)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba daha önce hoşlandığım birisi var diye konu açmıştım..aramızda birşeyler olmaya başladı gibi.Sürekli telefondan konuşuyoruz arada dışarıda buluşuyoruz falan ama isim olarak bişey yok henüz yani arkadaşlıkla sevgililğin ortası gibi bişey..her neyse önceki konumu okuyanlar bilir belli bir tanınmışlığı olduğunu anlatmıştım.O yüzden rahat bir yaşam tarzı var etrafında kız çok ama çapkın diyebiliceğim bişeyini görmedim günahını alamam.Neyse esas konu şu ki kendisi beni evinde yemeğe davet etti konu onun yaptığı yemeklerden açılmıştı sanada yapmak isterim falan derken davet etti işte ben olaiblir falan dedim.Şimdi şöyle ki evine gidersem benim hakkımda yanlış bişey düşünür mü? yani benim düşünceme göre mesele eve gitmek değil orda nasıl davrandığındır ama bir yanımda daha aranızda bişy yokken eve gitmek salaklık diyo bi yanımda hoşlandığım erkeğe hayır diyemiyo..sizlerin fikirlerini almak istedim kızlar..
Erkekler bir ilişkiye başlamadan önce kadına küçük bir test yaparlar. Evlenilecek kadın mı? Eğlenilecek kadın mı? Yemekten sonra test başlar.. Bu fırsatı kacırmamalısın)
Erkekler bir ilişkiye başlamadan önce kadına küçük bir test yaparlar. Evlenilecek kadın mı? Eğlenilecek kadın mı? Yemekten sonra test başlar.. Bu fırsatı kacırmamalısın)
Sen kendinden eminsen karşında ki insana da güveniyorsan neden olmasın. İlla evine gittin diye bir şey mi yaşayacaksın ya da o bir şey mi yaşamak isteyecek. Yalnız mesafeni koru derim şuan aranızda ki bağın adı konmadığı için.
gitmeni tavsiye etmem şimdiden. sevgili olsanız, ilerlemiş bir ilişki olsa belki.
ayrıca dışarıda buluşmakla evde buluşmak farklı.
eve kız atma deyimini de biz çıkarmadık![]()
Ben olsam gitmezdim, guvenemiyorum kimseye.
Bu konu biraz sana kalmis, git veya gitme diyemem ama gideceksen de yaninda bi arkadasini daha getirsen olmaz mi:26: