• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evine gitmek

Gitmelisin bence. Her basbasa kalan iki farkli cins illa baska seyler yapacak degil. Evine gittin diye hakkinda kotu dusunecek ve ona gore hareket edecek biriyse zaten iliskiye baslamadan uzaklasirsin. Aranizda henuz belli birsey olmamis ve basbasa kalmaniz artik arkadaslik mi yoksa sevgililik mi olduguna dair yolunuzu belirler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen evine gittim diye bişey olcak değil zaten dediğim gibi izin vermem öyle bişeye gidersem yemek yiyip kalkarım muhabbet edeirm o yani.

Onun degil senin ne hissedecegin daha onemli degil mi?
Pisman olacagini dusunuyorsan gitme
Merakina engel olamiyorsan git

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Simdi bu yemekte sana bide sarap acar sen ben ucmem dersin o fa ama bu ozel bigun der sen icersin gozunu bi acarsin yataktasiniz adam sigara yakip pismanisin der saja tabi de biraz daha iliskide ilerleyin bence bi karakterini anla

Simdi bu yemekte sana bide sarap acar sen ben ucmem dersin o fa ama bu ozel bigun der sen icersin gozunu bi acarsin yataktasiniz adam sigara yakip pismanisin der saja tabi de biraz daha iliskide ilerleyin bence bi karakterini anla

senden iyi senarist olur valla hahahah.Alkole dayanıklıyım asla kendimi kaybedicek kadar içmedim içmem ..

Merhaba daha önce hoşlandığım birisi var diye konu açmıştım..aramızda birşeyler olmaya başladı gibi.Sürekli telefondan konuşuyoruz arada dışarıda buluşuyoruz falan ama isim olarak bişey yok henüz yani arkadaşlıkla sevgililğin ortası gibi bişey..her neyse önceki konumu okuyanlar bilir belli bir tanınmışlığı olduğunu anlatmıştım.O yüzden rahat bir yaşam tarzı var etrafında kız çok ama çapkın diyebiliceğim bişeyini görmedim günahını alamam.Neyse esas konu şu ki kendisi beni evinde yemeğe davet etti konu onun yaptığı yemeklerden açılmıştı sanada yapmak isterim falan derken davet etti işte ben olaiblir falan dedim.Şimdi şöyle ki evine gidersem benim hakkımda yanlış bişey düşünür mü? yani benim düşünceme göre mesele eve gitmek değil orda nasıl davrandığındır ama bir yanımda daha aranızda bişy yokken eve gitmek salaklık diyo bi yanımda hoşlandığım erkeğe hayır diyemiyo..sizlerin fikirlerini almak istedim kızlar..
bunun gerici olup olmamakla, kaçan kovalanır kuralıyla bir alakası yok. mesele kaç kez görüştüğünüz değil, birbirinizi ne kadar tanıdığınız. illa tecavüz eder demiyorum fakat dışarıdan sana medeni bi insan imajı çizmesi tecavüzcü olmadığı konusunda kesin bir fikir veremez. ben bu duruma "adama güven olmaz ama tecavüz edebilir" yönüyle yaklaşmıyorum fakat, bir erkeğin de bir kadına yemeklerinden tattırması için acelesi olmaması gerektiğini düşünüyorum. en azından "falanca restoranın falanca yemeğini tavsiye ederim deyip seni oraya davet edebilir" bir müddet. aceleci olmamak ve sağlam adımlar atmak benim sana tavsiyem. yani seni anne babasıyla tanıştırmak istese de aynı şekilde yaklaşmalısın duruma.

Son düzenleyen: Moderatör:
bunun gerici olup olmamakla, kaçan kovalanır kuralıyla bir alakası yok. mesele kaç kez görüştüğünüz değil, birbirinizi ne kadar tanıdığınız. illa tecavüz eder demiyorum fakat dışarıdan sana medeni bi insan imajı çizmesi tecavüzcü olmadığı konusunda kesin bir fikir veremez. ben bu duruma "adama güven olmaz ama tecavüz edebilir" yönüyle yaklaşmıyorum fakat, bir erkeğin de bir kadına yemeklerinden tattırması için acelesi olmaması gerektiğini düşünüyorum. en azından "falanca restoranın falanca yemeğini tavsiye ederim deyip seni oraya davet edebilir" bir müddet. aceleci olmamak ve sağlam adımlar atmak benim sana tavsiyem

tabi ki haklısın en iyisi gitmemek o halde

bilmem olurmuyum yoksa:52:

Bosver onu kendin icin yap sen mutlu olacakmisin ?
Yoksa ay neden gittim mi? Diyeceksin
Zaten ortada bir iliski yok sen kendine guveniyorsun madem ne kaybedersin aklinda soru isareti kalmaz tanimis olursun baktin yamuk bir hareketi var hic alismadan yol verirsin
Ailen ne kadar tanirsa tanisin ne fark eder herkes oyuncu nasilsa tecavuzcu katiller ortada ben buyum diye dolasmiyor biraz daha tani zaman gecir ona gore karar ver

Son düzenleme:
Bosver onu kendin icin yap sen mutlu olacakmisin ?
Yoksa ay neden gittim mi? Diyeceksin
Zaten ortada bir iliski yok sen kendine guveniyorsun madem ne kaybedersin aklinda soru isareti kalmaz tanimis olursun baktin yamuk bir hareketi var hic alismadan yol verirsin

problem arkadaşın bu kişiye boş olmaması ozamanda ateş barut durumu oluyor..belkide evde sevgili olmayı teklif eder ozaman :52:

zaten çok masumca çağırılır, işte efendim gel beraber yemek yapalım, senin için yemek yapmak isterim falan felan.Adam yemek bahanesiyle çağırıcak başka ne dicek. Felaket senaryosu gibi oldu ama ben bir erkek eve çağırıyorsa iyi niyetli düşünemiyorum,illaki yaklaşmak isteyecek,pişman olup olmayacağını sen bilirsin.Tanımıyorsun doğru düzgün bence hemen güvenme ki zaten için rahat olsa güvensen buraya konu açıp sormazsın

zaten çok masumca çağırılır, işte efendim gel beraber yemek yapalım, senin için yemek yapmak isterim falan felan.Adam yemek bahanesiyle çağırıcak başka ne dicek. Felaket senaryosu gibi oldu ama ben bir erkek eve çağırıyorsa iyi niyetli düşünemiyorum,illaki yaklaşmak isteyecek,pişman olup olmayacağını sen bilirsin.Tanımıyorsun doğru düzgün bence hemen güvenme ki zaten için rahat olsa güvensen buraya konu açıp sormazsın

peki ne diyim şimdi ben uygun bulmuyorum mu diyim ne diyim

problem arkadaşın bu kişiye boş olmaması ozamanda ateş barut durumu oluyor..belkide evde sevgili olmayı teklif eder ozaman :52:

Lisedemi ki sevgilik teklif etsin otobuste iffetsizce guldurdun beni :)

Duygularindan emin olan insan ucakta bile teklif eder ne edecekse illa eve gitmeye gerek yok romantik bir supriz yapacak olabilir ama bunu konu sahibi ancak tahmin eder
Yada laf yemek yapmak falandan acildi demis ya konu sahibini israrci gorup ayip olmasin diye davet etmis olabilir
Adam sapik olabilir
Katil olabilir
Hirsiz olabilir sonu yok bunun bizde paranoyakmisiz bu arada nasil senaryolar cikiyor

Sevgili olmadan önceki arkadaşlık sürecinde bir erkek sinemaya veya eve çağırıyorsa bir durup düşünmek lazım derim.. İlla sapıktır demiyorum ama ben kendi ilişkilerimde bunu düşünürüm hep. Ayrıca erkek arkadaşın onun evine gittiğinde senin hakkında ne düşünür diye düşünmene gerek yok. Bu zamana kadar kurduğunuz muhabbetlerde o senin nasıl bir insan olduğunu anlamıştır.. İnsanlar kendini çok çabuk belli eder. Ben anlarım. :51:

Lisedemi ki sevgilik teklif etsin otobuste iffetsizce guldurdun beni :)

Duygularindan emin olan insan ucakta bile teklif eder ne edecekse illa eve gitmeye gerek yok romantik bir supriz yapacak olabilir ama bunu konu sahibi ancak tahmin eder
Yada laf yemek yapmak falandan acildi demis ya konu sahibini israrci gorup ayip olmasin diye davet etmis olabilir
Adam sapik olabilir
Katil olabilir
Hirsiz olabilir sonu yok bunun bizde paranoyakmisiz bu arada nasil senaryolar cikiyor

:1::1:ya kız boş değilim demedimi delikanlıda girişimci biriyse..:30:

Back
X