Evıne yardımcı alanlar ?

Kesınlıkle haklısın .

Konuyu açanın arkadaşı sanırım bu temizliğe giden, bu kadar az parayla çalıştıran konu sahibi değil. O da fikir danışıyor haksızlık değil mi bu diye

Arkadasım değil ama ben calıstırmıyorum zaten benım etım ne budum ne oğrencıyım bende haksızlık ıcım elvermıyor .

Hayalleeer hayatlar . Şimdi herkese guvenılmıyor tabı evden ekmekde goturdugu oluyor .

Sabah kahvaltı söyle soyleyım mesefa en az 1 saat otobus zamanında gelırse 7.30 evden cıkması lazım en gec . Pek mumkun olmuyor bu da sorun değil yemek ısı zaten cogu zaman evde olmuyorlar . Benım derdım ucret .

Ne kadar büyük acaba?
Haftada 2 gün giderse her gittiğinde camları kapıları silmez, ev sahibi de karışmıyor diyorsunuz. Sabah 9 da orada olur, saat 1 de çıkar. günde 4 saat çalışacağını ve işlerini yetiştirebileceğini söyleyebilir. Düzgün bir program yaparsa yetiştirebilir bence. Ama evin büyüklüğünü bilmiyorum tabii, bir de anladığım kadarıyla süslü bir ev değil. Abajurlar, objeler falan yoksa bitirir. Bana gelen hanım öyle, kendi programını kendi yapar.

Tam askıne tv unıtesınde en az 10 tane obje vardır . 1 de odalar vs bıtıyor mutfaga gecıyor yada bıtse bıle utu en az 1 saat . Camlar 2 hafatada bır sılınır ama balkon cok uzun ve cam cok fazla boydan .

bence ücret az benim arkadaşıma sürekli hafta içi gidiyor kız öyle hergün dip bucakta yapmıyor haftada 2 yapıyor
yol parası sigarası yemeği herşeyi karşılandığı halde 80 ila 100 lira alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…