Evine yemek gönderen kız

Kiz flört ettiği, hoşlandığı adama yemek gondermiş. Bence yengeç burcu :))
Benim de alametifarika'mdir. Aynı sehirdeysem ya evinde yemek yaparim-ya evimde yapip götürürüm. Başka sehirdeyse yemek sepetinden siparis veririm, başka ülkedeyse Kapiyi çalip yemeği verecek insan bulurum internetten:KK69:
Yani kızın neden yaptığı aşikar.
Bence siz de bir atağa geçin,düz düz hoslanmakla kalmayın. Yoksa kuzuyu kapacaklar yakında.
Gerçi şu da var. Şimdi siz de ataga geçerseniz adam 'harikayim, superim, maşallah bana. Tüm kizlar bana ölüyor' triplerine girecek,bir yeri kalkacak.
Aaa ben de diyorum niye yalnizim, niye sapim :D Ama sizin zaten iliskiniz varmis, iliski varken bu normalde hic tanimadigi, gormedigi birine gondermek kismi bana biraz garip geldi.

Bence adam yemek yapmaya üşeniyor, siz de "aman eller yapmasın, ben yaparım yemek yiğidime" dersiniz belki diye laf atıyor ortaya.

Kadının yemek yapıp göndermesine içerlemenize de çok güldüm, sanki nikahlı kocanıza göndermiş yemeği. :KK70:

Kızın amacı değil de sanki bu konuda siz dışarda kalmışsınız. Arkadaşınız ve kız arkadaşı aslında konu. Hiç girmeyin. Arkadaşınız zaten sizi başka bir konumda görmüyor.

Ona söyleyin ki ," bu viruslu dönem bitince yollasın , beraber yeriz. Şu an riskli. "

Anlatmadan geçemicem, benim görünce sohbet ettiğim ayda yilda bir oturup kahve içtigim bir tanıdığım var. Böyle biraz fazla iyi niyetli icinde kötülük olmayan safça biri.

Bir gün oturuyoruz, biriyle sevgili olma aşamasında olduğunu anlatti. Çocuğu gösterdi fln bayada yakışıklı hali vakti yerinde. Hayırlı olsun dedim, 2 3 hafta geçti arkadaşım tekrar arayıp ağladı biz ayrıldık diye. Bulusunca mesajları bir okudum ki bunlar sevgiliyi geç flörtlesmemişler bile. Cocuk sadece yakin arkadaşı olarak bununla konuşmuş, bu yakınlığı yanlış anlamış önceden hiç sevgilisi olmadığı için. Sizin durumuda ona benzettim

Back
X