- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi pembekuvars30
Valla aklima gelen ilk sey ben kendi yemegimi zor dusunuyorum millet hic tanimadigi adama yemek gonderiyor. Vay be
Ne kizlar var. Kizlar ne yapiyorsunuz, kendinize gelin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ben de diyorum niye yalnizim, niye sapimKiz flört ettiği, hoşlandığı adama yemek gondermiş. Bence yengeç burcu :))
Benim de alametifarika'mdir. Aynı sehirdeysem ya evinde yemek yaparim-ya evimde yapip götürürüm. Başka sehirdeyse yemek sepetinden siparis veririm, başka ülkedeyse Kapiyi çalip yemeği verecek insan bulurum internetten
Yani kızın neden yaptığı aşikar.
Bence siz de bir atağa geçin,düz düz hoslanmakla kalmayın. Yoksa kuzuyu kapacaklar yakında.
Gerçi şu da var. Şimdi siz de ataga geçerseniz adam 'harikayim, superim, maşallah bana. Tüm kizlar bana ölüyor' triplerine girecek,bir yeri kalkacak.
Valla aklima gelen ilk sey ben kendi yemegimi zor dusunuyorum millet hic tanimadigi adama yemek gonderiyor. Vay beNe kizlar var. Kizlar ne yapiyorsunuz, kendinize gelin :)
Belki sana anlatmadigi daha ileri mevzular vardir.Bende bunu diyorum adam sevgilin değil eşin değil
Ay kız ben varken ortaya çıktı o çekilsin
Kız 5-6 senelik hikaye. Siz henüz 6 ay
Bir kız sıradan birine yemek göndermez.
Belki sana anlatmadigi daha ileri mevzular vardir.
Muhabbet ilerlemistir belki. Tanimadigi icin kendini ona daha çok acmistir vs. 6 yil kopmayan bir muhabbet var ortada bilemedim.Yüzyüze hiç görüşmeden nasıl daha ileri bir mevzu olabilir ki
Muhabbet ilerlemistir belki. Tanimadigi icin kendini ona daha çok acmistir vs. 6 yil kopmayan bir muhabbet var ortada bilemedim.
Kızın amacı değil de sanki bu konuda siz dışarda kalmışsınız. Arkadaşınız ve kız arkadaşı aslında konu. Hiç girmeyin. Arkadaşınız zaten sizi başka bir konumda görmüyor.
Demek ki adam yedekli davranıyor. Kaç ordan!Yemeği benimle yemeyi teklif etti o daha tuhaf
neden hayatından dolayı evlilik düşünmüyor ?
Sağlık calısanı derken meslegi ne?