- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
Yok ama düşünmüyor da değilçocuktamı var bu sefaletin içinde?
Hani guzelce dyorum bak cocugumuz olack olsa para yok nasi yapcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ama düşünmüyor da değilçocuktamı var bu sefaletin içinde?
Hani guzelce dyorum bak cocugumuz olack olsa para yok nasi yapcaz
Allah bağışlasınEvlenirken ceyizinle getirseydin fırını ocağı bizde adet öyle bizde bi yoğurtlu makarna bi salçalı makarna yiyoz ama hiç aklıma kocam niye almiyo gelmedi bebeğimi büyütüp çalışmayı dusunuyom lisans mezunuyum merdiven dahi silerim evimiz için dusun masraf olmasın diye ne beşik ne kıyafet aldım bebegime hep arkadaslarimdan aldım eskilerini yeterki huzurumuz olsun
Allah bağışlasın
Bebeğinin cinsiyeti ne
Kimsenin yatak odasi beni ilgilendirmez ama umarim iyi korunuyorlardir.Yok ama düşünmüyor da değil
Ben senin yerinde olsam madem kandırılmadım bilerek evlendim
Madem durumumuz bu der bi işe girerim
Ocak ta alırım ette, haa her ocağı olanda hergün et yemiyor yalnız
Eşin evde yatmıyor çalışıyor ama yetmiyor anlaşılan, sadece evi süslemiş diyorsun ocağınız yokken kürk mü bekliyordun? Düşünmüş süslemiş evi işte, parası olupta özel günlerinde hiç bişey yapmayan nice dangozlar duyduk..
Ailen seni fişekliyor ve eşini dışlıyor
Sende dolduruşa geliyorsun, ziyagillerin gelini olmadığını bildiğin halde
Eşinin ailesi seni dışlayıp eşini fişeklese bu konuyu bambaşka anlatırsın
Biraz mantıklı düşün
Mesaj attım sana ?Erkek sağol canim
Ben de buna takıldım sadece.He birde insan ozunde neden calisir? Maddi ihtiyaclarini karsilayabilmek icin, para kazanabilmek icin. Daha iyi bir is imkani varken yok ben bu isimi seviyorum diyip ailesini zora sokan adamin mantigini da aklim almadi.
Rahatlik demek geliyor icimden hatta bencillik..Ben de buna takıldım sadece.
Limoncu bile çalışırım katkı sağlarım diyo bakyani eger bide hamileysen esinin maası yetmiyosa en azındna cocugum icin part time bile olsa calısmak isterdim durumun neticesinden et süt yumrta yemen lazım en azındna 9 ay esin mi calısmanı istemiyo yoksa sen mi bak ben calısmayı sevmeyen biriyim ama böyle bi durumda mecbur kalırsa insna her isi yapar köy gibi bi yerde yasamıyosan günde 6 saat part time bi is bile olabilir allah kimseyi ac bırakmasın en korktugum sey her sofrada allaha sükür ederim kimse ac kalmasın icinede bisey kalmasın diye
nerde oturuyosun peki istanbul mu