ben sayfaları tam okumadım ama hamile falan görünce dedim kız hamile heralde eger mecburcan yapıcak bisey yok yani tas yicek halin yok marketlere bile olsa part time gircen günde 4 saat yada 6 saat isii görürdü ki hamile degilmis eger cok mecbursa ki her gün makarna yemesi cok kötü bisey allah yardım etsinLimoncu bile çalışırım katkı sağlarım diyo bak
İlk kez demiştir bunu
Ama konu sahibi henüz hamile değil, bilgin olsun
Evet hemfikir olduğumuz nadir konulardan birindeyizben sayfaları tam okumadım ama hamile falan görünce dedim kız hamile heralde eger mecburcan yapıcak bisey yok yani tas yicek halin yok marketlere bile olsa part time gircen günde 4 saat yada 6 saat isii görürdü ki hamile degilmis eger cok mecbursa ki her gün makarna yemesi cok kötü bisey allah yardım etsin
Garip olan konu sahibinin düşüncesi mi benimki mi
Ben konu sahibininki sandım ama
O nasıl hayat öyle? Siz nasıl evlendiniz? Asgari ücret alsa bu kadar sefalet çekilmez. Her gün makarna patates kizartmasiyla hayat mi geçer?? Sen neden calismiyosun? Kocana el açacagina bi işe gir çalış iki lokma yemek geçsin bogazindan. Ay bayilazammm
oooo cok bekler her erkek evin eskigini bilmez ki anlamaz mutfaktan bak benim babam dolmanın bile iyisini secer annem anlamaz babamsız pazara gitmez babam anlar diye bizdedeEvet hemfikir olduğumuz nadir konulardan birindeyiz
İşe girmiş ama 1 hafta olmuş henüz maaş almamış alsa da ocak ya da tavuk almazmış, eşi alsın diye bekleyecekmiş
Canım erkeklerin çoğu almaz sen almadığı için onunla tartışıp kavga çıkarmazsan pnunda işine gelir almaz tabi deki evimde doğru düzgün yemek yok zoruna gideceği şekilde bi şeyler söyleKizlar ailem esimi hic sevmio hatta gicigin gicigi oluyolar. Zaten artik bizimkiler eve almio bazi sebeplerden dolayi.
Annemle konusyorum bana nasil dayaniyosun diyo. Cunku evimde dort aydir ocagim hala yok. Tavukta yok et kiyma bikac aydir yok. Esim sonucta goruyo biliyo yalvarmammi lazim. Gidip kendimmi almam lazim. Bikac defa dedim ocak hala yok falan diye ama bisey yapmioda demiyoda. Sonucta imkani olmasa bile taksitle olmasi lazim. Kucuk goz ocak aldik hergun ya makarna ya patates kizartiyoruz her gun. Bence et kiyma pahali diye almak istemiyo. Imkani yok evet baska is ara diyorum cok dedim ama oralida olmuyo cunku bu isi cok seviyomus baska is istemiyomus destek cikmami bekliyo ki ben evleneli bi yil oldu hic almadim kendime ozel bisey falan. Gecen gunlerde evlilik yildonumuydu hediye bekledim acikcasi ama almamis imkanim yok dedi. Dogum gunumde aynisini yapti gerci ozaman en azindan parfum alacaktim dedi ama almadiydi. Yaptigi evi suslemek falan. Hani ben mi abartiyorum annemmi etkiledi beni bilmiyorumki.. Seni hic tatmim edemicem gibi diyo evi suslemis manevi biseyler yaptim dedi.
Cogu zaman soylenmek istemiyorum artik cunku kendisi hakli ve elinden geleni yaptigini soyluyo.
Hani guzelce dyorum bak cocugumuz olack olsa para yok nasi yapcaz boyle yasamak falan ama bilemiom ya abartiyorum ya salagim
Siz evlisiniz. Kendi param bana, onunki kendine ve eve olmaz ki. Siz ev arkadaşısınız o halde?Ben zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
Ben zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
he bi de, erkekler evin eksiklerini bilmezler. Kadın olarak sen bilirsin. ki biliyorsunda. bu yüzden evinize/mutfağınıza ayrılan bütce ya da para ne ise o para ile gidip almalısın.
Ben çalışıyorum, iş çıkışı ne lazımsa o gün alırım eve geçerken. ayrıca çalışmama rağmen paramı eşimden alırım :) bütcemizi para kontrolünü o yapar evimizde. şunu alcam yarın para ver derim, alırım.
Zannedersem arkadaş almanyada yașıyor, aslında ordaki sosyal güvence üst safhada,O nasıl hayat öyle? Siz nasıl evlendiniz? Asgari ücret alsa bu kadar sefalet çekilmez. Her gün makarna patates kizartmasiyla hayat mi geçer?? Sen neden calismiyosun? Kocana el açacagina bi işe gir çalış iki lokma yemek geçsin bogazindan. Ay bayilazammm
evet o dediğine katılıyorum. ocağı tenzih ediyorumErkek belki evdeki salçayı yağı biberi vs bilmez de ocak bu yahu,yokluğu belli olur kör değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?