"Et ocak " diye bir ocak çeşidi felan çıktı sandım
Evet bazisi oyle oluyorAy o değil de içeriği okumadan önce başlık üzerinde bayağı düşündüm. Anlayamadım ne yazdığını. Dedim herhalde yeni bir ocak markası ya da modeli çıktı benim haberim yok.
Genelde konu sahibine yüklenilmiş paranı niye paylaşmıyorsun diye ama şöyle de bir durum var. Bazı erkekler eğer eşi çalışırsa evin yükünü ona yıkıp ellerini hiç ceplerine atmıyorlar. Bir akrabamız borçları olduğu için işe girdi. O işe girer girmez kocası işi bıraktı. Iş yok diye hep evde oturdu. Yani konu sahibinin kocası da böyleyse konu sahibi haklı bence.
Kizlar cok yorgunum valla hepsni okuyamadim. Yazanlar olmus konuyu bi toparlayin diye.
Ben ve esim buraliyiz yani kimse turkiyeden gelme degil. Biz yeni tasindik baska bi ile uc dort ay oldu. Tasinmaya zaten tum parami harcadim ondan once alisverisim vs tabiiki yardimci oldum. Yine olsa yine yardim ederim senin benim yapmam. Mesele su ki biz tasindik ve diger evde ocak falan icindeydi yani ocagimiz yok. Buzdolabini aldik sukur. Dort ay olcak ocak hala yok e bende parada yok. Defalarca alalim alalim dedim orali olmadim. Esim bana para verirde ocagin ucuzun alabilcem para degil anlatabildimmi. Et tavuk dersek esim yemek yapmayi sever ve gayette iyi bilir ne var ne yok evde. esim burayi daha iyi bildigi icin kendisi bilir hangi kasap helal haram diye. Ve pahali buldugug icin almiyo bana oyle gelio. Ocagi degalarca soyledim ama yok almadi. Zaten ben hep olan parayi harcamisim. Esimden bi ocak istemem fazla olmaz deilmi? Bana gore fazla degil sonucta dort ay oldu isteseydi coktaan alirdi. Ise gireli bi hafta olmadi maasimi alirsam ocagi almicam ocagim varken hevesliydim hep guzel seyler yaptim yani yemek yapmamakla alakasi yok ama metak ediyorm ne zaman aklina dank edecek ocak. Ailemin iste gorusmeme nedenleri farkli herkes kendince bi hikaye uydurmus yok annemi arayip agliomusum. Bilip bilmeden oturup gulmek tabi en kolayi kinadim bazilarinizi. Herneyseh boyle aciklik isteyen olmus yazdim. Cok bazilariniz anlamis beni
Kendini insan sarrafi sananlarada guldum vallahi. Bakalim
Destek olmayi neden dusunmuyorsun, madem calisiyorsun evin ihtiyaclarina katki saglaman gerekir.
Aile olmak bu degil mi zaten.
Peki bisey sormak istiyorum ocaginiz yok ama internetiniz var galiba.Kizlar yanlis anladiniz evlenmeden once calisiodum ve olan parami zaten esimle paylastim evime alisverisimi yaptim. Bu arada is aradim bulamadim ve bu arada tabi param bitti esim ise zaten isinin garatisi yok o yuzden is ara dedim. Ki bulabilir ama biseyler yapmadi. Alisti benim herseyi almami ve simdi ise girdim zaten kendime bakiyorum ama ocagii kendim almicam. Yanlis belki ama almicam cunku ben bilerek evlenmedim calisacakti dogru duzgun biyerde. Turkiyede yasamiyoruz bu arafa
Ya canim git al ocagini da etini de bak calisiyormussun ne olursa olsun adam almiyorsa almasinIste durumu hic yok degilki. O yuzden niye almiyo diye anlamiyorum imkan yok diye kendi ona siginiyo gibime geliyo yoksa hic imkan yok diye bisey yokki
Ne iş yapıyor eşiniz? Düzenli geliri yokmu? Günlük işlerde mi çalışıyor yada?Kizlar yanlis anladiniz evlenmeden once calisiodum ve olan parami zaten esimle paylastim evime alisverisimi yaptim. Bu arada is aradim bulamadim ve bu arada tabi param bitti esim ise zaten isinin garatisi yok o yuzden is ara dedim. Ki bulabilir ama biseyler yapmadi. Alisti benim herseyi almami ve simdi ise girdim zaten kendime bakiyorum ama ocagii kendim almicam. Yanlis belki ama almicam cunku ben bilerek evlenmedim calisacakti dogru duzgun biyerde. Turkiyede yasamiyoruz bu arafa
Yemeği yiyip karnını doyurur neden ocak alsın ki.Küçük tüp de olsa pişiyor yemek Allah sabır versin canım sanaBen zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?